- 4 Kasım 2017
- 54
- 30
- 8
- Konu Sahibi foreverlove24
-
Eşinizin istememe bahanesi ne, annenizi mi sevmiyor?
Simdi nerdesiniz bilemiyorum ama ist. Hayat cok zor esinin gitmek istememesine hakverigorum. Cocugun krese baslayacak yada okula baslayacak yasa gelinceye kadar calısmıcaksın bu durumda. Peki esinin ailesinden kimse yokmu ?
İstanbul da gecınmek kolay degil
Eşiniz ne iş yapıyor burada ? Gitmeyi istememe sebebi odur belki.
Ama İstanbul pahalı yani, orada çok birikim yapılmaz bence.
Sırf çocuk için bakıcı ya da okul parasından yırtmak için İstanbula gitmek biraz mantıklı gelmedi bana.
sakarya kucuk yer burada esinin kazandıgı ist. Da ikinizin kazancından daha eftal. Ablacım yasamıssın bilirsin sartları gideri bir tarafa sitresi insana yetiyor. İkna için mantıklı bir önerim yok malesef.Şuan sakaryadayım. Eşimin ailesinden bakabilecek kimse yok zaten akraba ilişkileri de pek iyi değil. Benim istediğim çocuk okula başlamadan hiç değilse ev borcuna falan girmek. Çocuk okula başlayınca hem ben hem eşim çalışıp hayli hayli öderiz borcumuzu ve geçimimizi sağlarız diye düşünüyorum
Fabrikada işçi olarak çalışıyo. Oraya gidince yapabileceğimize inanıyorum çünkü ailem de yardım eder bana söylüyorlar zaten siz gelin biz size her türlü yardım ederiz diye.
En düşük maaşla çalışmış olsak ikimizin toplam 3200 lira geliri olsa 1000 kira 1000 le de geçim yapsak 1000 lira mutlaka kenara koyarız. Eşimin kötü alışkanlığı da yok ekstra para çıkacak hiç bi durum yok. He tabi hastalık olur vs. ona bişey diyemem
Bu hesap komple yanlış yahu. 1000 tlye ev mi var allah aşkına istanbulda. İzbe yerler güneş girmiyo camdan, ayağını kaldırıp bakıyosun pencereye onda da gördüğün kaldırımın kenarı. Lütfen iyi düşünün öyle sandığınız gibi olmayacak hiç bişey. Bi de herşey pahalandı iyice gerçi sakaryada da aynıdır ya o durum bilemicem. 2 senedir giderek artıyo mutfak masrafları. Bişey almadım diyorum 200 tlye yakın hesap çıkarıyo kasiyer. 1000 tl harcamayı neye yapıyosun mesela ev giderleri 700-800 arası tutuyo zaten. Bi de mutfak masrafı var, çocuğun bezidir oyuncağıdır. Var oğlu var..Fabrikada işçi olarak çalışıyo. Oraya gidince yapabileceğimize inanıyorum çünkü ailem de yardım eder bana söylüyorlar zaten siz gelin biz size her türlü yardım ederiz diye.
En düşük maaşla çalışmış olsak ikimizin toplam 3200 lira geliri olsa 1000 kira 1000 le de geçim yapsak 1000 lira mutlaka kenara koyarız. Eşimin kötü alışkanlığı da yok ekstra para çıkacak hiç bi durum yok. He tabi hastalık olur vs. ona bişey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?