- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi foreverlove24
-
Şuan sakaryadayım. Eşimin ailesinden bakabilecek kimse yok zaten akraba ilişkileri de pek iyi değil. Benim istediğim çocuk okula başlamadan hiç değilse ev borcuna falan girmek. Çocuk okula başlayınca hem ben hem eşim çalışıp hayli hayli öderiz borcumuzu ve geçimimizi sağlarız diye düşünüyorum
Orda kimsen yoksa buradaki akrabaların baksın madem..Yok annemle ilgisi yok ben oraya gidersem yapamam diyo kalabalık şehir trafiği falan var diyo. Orda kimsem yok diyo ama burda akrabaları var da ne işe yarıyo herkes kendi aleminde
size öyle geliyor diyip üzmek istemem ama üzgünümFabrikada işçi olarak çalışıyo. Oraya gidince yapabileceğimize inanıyorum çünkü ailem de yardım eder bana söylüyorlar zaten siz gelin biz size her türlü yardım ederiz diye.
En düşük maaşla çalışmış olsak ikimizin toplam 3200 lira geliri olsa 1000 kira 1000 le de geçim yapsak 1000 lira mutlaka kenara koyarız. Eşimin kötü alışkanlığı da yok ekstra para çıkacak hiç bi durum yok. He tabi hastalık olur vs. ona bişey diyemem
3200 l ile İstanbul gibi bi yerde nasıl birikim yapçaksınız.valla evimiz kendimizin küçük bi ilçede yaşıyoruz eşimin aylık geliri de iyi ona rağmen çok birikim yapamıyoruz.hayat çok pahalı iki çocuk var.bence dediğin çok zor.Fabrikada işçi olarak çalışıyo. Oraya gidince yapabileceğimize inanıyorum çünkü ailem de yardım eder bana söylüyorlar zaten siz gelin biz size her türlü yardım ederiz diye.
En düşük maaşla çalışmış olsak ikimizin toplam 3200 lira geliri olsa 1000 kira 1000 le de geçim yapsak 1000 lira mutlaka kenara koyarız. Eşimin kötü alışkanlığı da yok ekstra para çıkacak hiç bi durum yok. He tabi hastalık olur vs. ona bişey diyemem
İstanbul da hayal bu anlattıklarınız
Geleceksiniz öyle pat diye iş bulacaksınız falan. Burda hayat zor, orada çözüm üretmek daha iyi bence
ailen madem siz gelin biz her türlü yardım ederiz diyorFabrikada işçi olarak çalışıyo. Oraya gidince yapabileceğimize inanıyorum çünkü ailem de yardım eder bana söylüyorlar zaten siz gelin biz size her türlü yardım ederiz diye.
koyamazsınız.Fabrikada işçi olarak çalışıyo. Oraya gidince yapabileceğimize inanıyorum çünkü ailem de yardım eder bana söylüyorlar zaten siz gelin biz size her türlü yardım ederiz diye.
Kızlar bi akıl verin lütfen..
Size özetle şöyle anlatayım.
Yaklaşık 1.5 yıl önce İstanbul dan başka ile gelin gittim. İş ararken 2 ay sonra hamile kaldım. Hamileyim diye kimse işe de almadı. Şimdi işe girmek istiyorum ama bebeğime bakacak kimsem yok. Eşime İstanbula gitmeyi teklif ettim hiç değilse annem bebeğe bakar bizde çalışıp birikim yaparız çocuk okula başlayınca tekrar geliriz buraya evi de burdan alırız dedim.(Gelin gittiğim yerden ev alırız dedim yani).
Ayrıca burda çalışsam çocuğa bakacak birini bulsam bile kimse babasının hayrına bakmayacağı için 700 800 bi de ona vercem. Benim elime kalır 800 lira. Halbuki annem baksa bi şey istemez benden, yardımları da cabası olur.
Velhasıl kelâm eşimi ikna edemiyorum nasıl ikna edebilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?