Bayanlar lütfen bi fikir verin gözünüzü seveyim. Yetmiyo işte...

Bence Sakarya'da çalışın, elinize 700-800tl kalsın. İstanbul'da yaşamaktan daha karlı olacağını düşünüyorum. Siz aile özlemi çekiyorsunuz belli. Biraz gözünüzü karartmışsınız o yüzden. İlla ki taşınacaksanız önce eşinizin işini İstanbul'da ayarlamadan asla gitmeyin. Eşiniz iş bulamaz da siz bulursanız ya da ikiniz de bulamazsanız evliliğinizin de sarsılabileceğini göz önüne alın... Hayırlısı olsun.

Yavvv He He
bu kininiz ve nefretiniz size zarar verir haberiniz olsun

Yavvv He He
bu kininiz ve nefretiniz size zarar verir haberiniz olsun
Bunun kınle bir alakası yok daha önceki mesajları okumadıgım için sadece bu mesajlara gore cevab veriyorum.konu sahıbınede keşke herşey boyle konuşma üzerindeki gibi olsa ..ekmek parası otobüs parası pazar parası market parası en ufak bir dondurma yeyım gelıyım demen dünya para..1000 tl ile geçinmek ankarada mümkün değil İstanbul da düşünemiyorum bıle..iyice düşünün karar verin öyle tasının.. Arkadaşım 1200 tl ıstanbulda kıra da oturuyor küçücük ev iki kışı mutfağa gıremiyor..esınıze hak vermedim değil.birde bende bazı arkadaşlar gibi düşündüm sız ıstanbulu ozlemıs sakaryadan sıkılmıssınız o yüzden dönüş istiyorsunuz ..geçim öyle bahsrttıgınız kadar kolay değil..

Kenara 1000 tl koyarak ev mi alacaksınız ? ?

Herkes gitsin İstanbul'a. 22 Milyon olsun 42 Milyon. Ne zaman patlarsa artık.
Kardeş gözünü seveyim oturun oturduğunuz yerde.
5 bin küsur maaşla kira ve araba yakıt masrafımız olmadığı halde. Buradan gideceğim günü iple çekiyorum.

Istanbulda bin tl faturalar tutuyor yemeginiz yol paraniz bebeginizin hastanesi ozel olacak siz calisinca onlari hesaplamamissiniz.

Kenara 1000 tl koymakla ev alinmaz zaten sizin maaslarla kenara bin tl konulmaz.

size cevap veren ben değilim başka bir arkadaşımız yazmış.
Ve evet İstanbuldaki yaşamımı da özledim çünkü buraya hiç alışamadım, hiç bi arkadaşım yok çünkü dışarı çıkmıyorum canım istemiyo. Şimdi diyeceksiniz ki eşinizin de orda arkadaşı yok diye. Ama sizlere anlatamadığım konu şu eşimin bütün tanıdıkları burda olmasına rağmen ayda yılda bi görüşüyolar arkadaşlarıyla bile. Var mı var yani. Ama benim yaşamım böyle değildi. Neyse ya ne kadar anlatsam da olmıycak sanırım.

istanbulda bu parayla hayatta geçinmezsiniz net söylüyorum. uzak dur bence...

Tamam da vallahi anlamıyorum ben sizi ya eşinin işi var mı istanbul da peki ya senin hayat şartları çok zor hele istanbulda şimdi kalkmış yapamıyorum kimse yok diyorsun dağ basında kuş uçmaz yerde değilsin Allah aşkına bırakın şu arkadaşım yok akrabam yok olayini esin çok haklı kim olsa gelmek istemez benim eşim yazılım proglamlama ile uğraşıyor şirkette kritik bi yerde hesap vs neyse güzelde bir maaşımız var ama yine de yetmiyor malesef siz hayal kuruyorsunuz sadece azıcık gerçekçi bakin

Yok ben sızı çok iyi anlıyorum ıst. Dönüş isteyebilirsiniz ama bunu buraa iş bulamıyorum İstanbul da iş bulurum daha rahat cocugada annem bakar tarzı değilde.ne hıssedıyorsanız ne düşünüyorsanız daha acık daha net esınıze anlatıp onu ikna edebilirsiniz ..acık olmak a her zaman fayda var canım .eşine karşıda acık ol..

ben zaten burda iş bulamıyorum demedim ki bulurum ama çocuğa bakacak kimsem yok dedim.

OrdaO500 e oturduğun ev burada 1500
aldığın kiraya gidecek annen yorulacak çocugun üzüleceksen
sence mantıklı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…