Bayanlar, nezaketen sizden izin almadan odalarınızı dolaşan bir komşunuz oldu mu?

olmadı. komşuluk ilişkim yok henüz. yeni taşındık eski evimde de yoktu. ama böyle birşeyin olmasını da istemem. ha ev görmesiydi diye _yeni taşındım ya_ bakarsa başka çok sorun etmem. ama normalde böyle birşeyi hoş görmem. ama ona da birşey diyemem.görüşmemeye çalışırım öyle biriyle.

Ne komsusu, akrabam yada arkadasim izin almis olsalar dahi evimdeki odalarimi dolasamazlar!

Kimin haddine böyle bir terbiyesizlik yapmak, evime gelmesine izin verdigim misafirim gösterdigim yere gecer ve orda da kalir!

"Misafir" denen kisiler icin "salon" ve "misafir lavabosu" denen sinirlandirilmis yerler var evlerimizde!

Ne o öyle odalari dolasmak felan, lunaparka mi gelmisler yoksa müzeye mi gelmisler de ev sahibinin evini gezeceklermis?!

Nezaket kurallari önemlidir! Bu kurallari bilmeyen ve uygulayamayan kisiler zaten evime giremezler.

Cehaletin dibi yok malesef.

Mesafe güzeldir, böyle terbiyesizliklere izin vermeyin, özelinizi koruyun!

Son düzenleme:

Evet hoş değil ben de sevmem ama bu yorum bir hayli abartı olmuş.

başıma hiç gelmedi ama şayet gelse napardım bilemiyorum bişey diyemezdim sanırım..ama için için köpürürdüm..ne demek yaa özelim vardır dağınıktır vs falan...
çok kötü ve ayıp...

Oslanacım, hoş olmaz diye düşünüyorum. Odalar dağınık olabilir vs... Dolaşan kişi için de terbiyesiz denir yani

başıma hiç gelmedi demeyecem maalesef oldu. bende bönn bönn baktım kırmak istemedim. yeni gelindim eşylardır ev dir insanlar meraklıydı baktılar bende göz yummak zorunda kaldım. belki söz söylemek hakkımdı ama cahile ne söz ne de laf yetermiş. bende kızdım ama kalp kırmadım..

evet oldu tasınmadıkca veya küsmedikce sorun devam eder.dikkat et aynı zamanda dedikoducuda oluyorlar.

hiç sevmem böle şeyleri . ne demek yani belki evim dağınık belki görmesini istemediğim şeyler var . ayıp yani

ay maalesef oldu ve eşya kuruttuğum eşimin spor yaptığı biraz dağınık bir odam vardı oraya da daldı maalesef utancımı tahmin edemezsiniz

hiç sevmem böle şeyleri . ne demek yani belki evim dağınık belki görmesini istemediğim şeyler var . ayıp yani

o kadarını bilse zaten yapmaz canım. ama başına gelince şöyle yaparım böyle yaparım demeyin arkadaşlar zira peygamberimiz kalp kırmak ev yıkmak gibidir demiş bende bu sebepten ve şoktan anlayamamıştım.

Denk gelmedi ama çok kötü bişey ya yaptıkları gerçekten çok ayıp.

Evet hoş değil ben de sevmem ama bu yorum bir hayli abartı olmuş.

Sizin yasam tarziniza göre abarti mi bilemem ama, ben bu konuda keskin prensipleri olan biriyim.

Cok cirkin, ayip ve cahilce buldugum bir harekettir konuyu acan arkadasin sordugu durum.

Daha öncede belirttigim gibi, görgü sahibi insanlari severim.

Evimin sagina soluna girecek insanlara asla müsamaham yoktur, asla izin vermem.

Son düzenleme:
yakın olmadıgım aramda fazla samimiyet olmayan insanların gezmesinden hoslanmam ama onun dısında kanım canım cok yakın akrabamın gezmesini problem etmem gezsin dolassın nema problema

Kendi evim geldi aklıma kapıdan giren tüm odaları görüyor göz ucuyla da olsa.Hol kare şeklinde sağlı sollu odalar.Misafir odası oturma odası çalışma odası felan kapıları açık duruyor.Gezmeye gerek yok.Ama öyle gezen misafir hiç olmadı.Bilemiyorum ama habersiz gezse kızarım.Hele kapalı kapıları açıp didikleyene hepten sinir olurum.Sonuç olarak uyarırım.

Bana hiç denk gelmedi ama izinsiz sağa sola dalan insanında önüne atlayamam herhalde.
Evime gelen olduğunda zaten mutlaka yatak odamın kapısını çekerim.
Bu bir uyarıdır zaten, diğer odalarım açıktır.
Ama eskide kalmış öyle insanların evi dolaşması , hala böyle tipler var demek

Benim de en hoşlanmadığım şeylerden birisidir. Ablamda kalırken evine komşuları gelmişti de hiç sormadan pat pat girdiler odalara.
Hadi normal odalara,bebek odasına falan bakıyorsun da yatak odasına da şak diye girilmez ki. Ablamı bırakın ben bile ne kadar sinir olmuştum anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…