Konu sahıbı arkadasım oda bıseymı benım yan komsum buzlugumu bıle acar kafasına gore o kadarda resmıyetı koruyorum sevıyelı davranıyorum ama karsı tarf anlamayınca anlamıyor.bır kurban bayramında ne kadar etın ıktı dedı bende alah kabul etsın boyle seyler konusulmazkı dedım o an sustu ama kalkıp evıne donerken yan cızdı mutfaga yoneldı bakım ne kadar etın olmus dedıgıyke buzlugu avtı ınceledı ıyı allah kabul etsın dedı ben bonkkkk kaldım tabı bole cok patavatsızdır benım komsum henemı cevap verdım kalbını kırmadım yuzum dustu bozuldum ama sustum eger ocakta yemegım olsun o geldıgınde ne pısıyor dıye acar ben tabı gene sınır olurum ama susarım salaklıgıma doymayayım ıste
Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum:44:
çok yakın olmadığımız komşumuz var alt katta oturuyor, pat diye girer içeri bir defasında marketten yeni mısır alıp dolaba koymuştum arkadaşım vardı onunla birşeyler hazırlıyorduk mutfakta alt komşumuz geldi mutfaga davet ettim ağrı kesicin var mı diye dolabı actı hem ağrı kesicimi aldı onu ben verdım mısırı görünce mısırıda aldı onun patavazsızlıgı karsısında birşey diyemedim aldı gitti :) yine gelse yine aynı şey olsa birşey diyemem .
Ben de yeni evliyken üst kat komşum geldi, buyrun dedim, oturduk salona hayırlı olsun falan neyse ben kahve yapmak için girdim mutfağa amacım kahveleri içip evi gezdirmek adettendir tabii aa ben kahveyi yapıp geldim kadın yok tuvalete girdi herhalde dedim ki onu bile sorarız biz müsaitse girebilirmiyim diye kadın benim yatakodamda çekmecelerimi açıyor bir bozuldum pardon bişi mi arıyorsunuz dedim adettir çeyizlerine bakıyorum dedi, cinler tepeme çıktı tabii keşke söyleseydiniz gezdirirdim dedim, biz de gelin kızın çekmecelerini açmak ayıptır dedim. kadın güldüü bu arada baktı çekmeceye vee salona geçip kahvesini içip gitti. Sonra kv'ye senin gelin pek bir dilli lafını pat diye söylüyor demiş kv2de eh hakadene kor lafını demiş. Annem bile yatakodama girmez, kapıda durur ısrar kıyamet sokarım içeri 14 yıllık evliyim.
yakın olmadıgım aramda fazla samimiyet olmayan insanların gezmesinden hoslanmam ama onun dısında kanım canım cok yakın akrabamın gezmesini problem etmem gezsin dolassın nema problema
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?