Evet hoş değil ben de sevmem ama bu yorum bir hayli abartı olmuş.
Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum:44:
♥gözyaşı♥;32474154 .!.:Evime birini çağırmışsam evimi istedikleri gibi kullanabilirler..
Herkes istediği gibi rahatça dolaşabilir ben çok bir şey görmüyorum bunda..
İnsanlar evimde rahat edemedikten sonra, yapmacık olarak bir yerde oturup kaldıktan sonra gelmesinler daha iyi..
Ben de aynı şekilde rahat edemeyeceğim insanların evine gitmem..
He gittiğim evde tutup her yeri karıştırır, her yere dalar gibi düşünmeyin..
Ama gittiğim evde diken üstünde oturacaksam,
Masa hazırlarken/kaldırılırken dolaplara eşya koyup alamadığım için yardım edemeyeceksem,
Üstelik sadece odasına baktığım için arkamdan böyle düşünecekse hiç işim olmaz..
Ev bu insanlar merak edebilir, bakabilir müsait olmayan odam varsa dile getiririm burası çok müsait değil kusuruma bakmayın diğer odaları kullanabilirsiniz derim.
He o odaya girmiş olsalar bile kızmam, sinir olmam.
Üstelik bende düzen hastalığı var ama evime gelen rahatsız olmasın diye ne kadar dağılsa da eşyaların yeri ne kadar değişse de o anda o insanları tedirgin etmemek için içim içimi yese bile yerine koymak için el bile sürmem.
Madde değersizdir benim gözümde bu gibi şeyler için ne kendimi ne başkasını üzmem, sıkıntıya sokmam ben..
bende senin gibi düşünüyorum, yatak odamı kilitlerim bebekli değilse gelen misafir, bazen bebek uyuduğu için en köşede kalan ve rahat uyumasını sağlayan yatak odasına yatırılıyor bebekler. onun dışında kilitli olur genelde. yatak odama girilmesinden hoşlanmadığım için, ama bende yeni evliyim özellikle ilk aylarda gezmek görmek istediklerinde gösterdim, ev görmeye diye geliyolardı zaten. hatta "burası yatak odası" dediğimde "tamam açma orayı" diyenlerde oldu, teşekkür ettim bende.
bende sen gibi biraz fazla titizim ama misafir varken rahat hissetsin isterim. bende evlerine gidince rahat olmak isterim ayrıca. gelenler bana serviste de yardım ederler, bende gittiğimde aynen evimde gibi rahat davranırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?