Bayanlar size bir soru.Evli bir erkeğin bayan arkadaşı olabilir mi?

bencee bi kadinla bi erkek arkadas olamaz!!!! olmamalii. heleki dost hic olamaz... evli erkek ve bayanlar ne kadar kendilerini dis etkenlerden korursa o kadar mutlu olurlar.... dusuncem budur benimm....

şimdi arkadaşlıkla başka şeyleri karıştıranlar bizi bağlamaz, o onların çiğliğidir...
evli bekar kimse başına böyle şeyler gelmesini istemez ama böyle ona baktın buna gözünü devirdinle bir yere varılmaz, adam aklına koymuşsa zaten ne yapsanız boş...
iyi temennileriniz için de teşekkürler ayrıca...

yok canım önemli değil.valla şekerim ben etrafımda adam akıllı insan göremediğim için böyle konuşuyorum.bide bizim çevre müteasıp o sebepten karşıyım karşıyım naaapıyım şimdi..canımız çok yandı bu konularda çevremde çook gördüm.ama sizin gibi düşünüpte akıllıca hareket edenlere laf etmiyorum benm dayılarımında arkadaşları vardı işyerinden ama gerektiğinde ararlardı iş sebebiyle o işyerindede gerektiğinde muhabbet ediyorlar zaten ama siz cıvıklaştırmasanızda karşınızdakinin bir gecelik rüyasında sizi görmesine bağlıdır bakış açısı..bunuda göze almam..durum bu..yoksa size niye laf ediyim..kaşar maşar niye üzerine alınıyo yani arkadaşlar aaaaaaa:31:benm kızın eisi gelmiş 2 dkya geliom

eşe değil kendine güven meselesi bu canım,insanlar karıştırıyor.benim eşim mesela nereye giderse gitsin ona güvenirim çünkü kendime güvenirim.ben kendimi beğenmezsem,yeteri kadar zeki,yeteri kadar güzel,yeteri kadar hanımefendi olduğumu düşünmüyorsam her kadın benim için potansiyel tehlike teşkil eder.
ama ben kendime güveniyorsam umursamam yok faceten eklemiş,yok arkadaşıyla telefonda konuşmuş.herşeyin bir sınırı vardır ama aldatacak insan dağın başında da aldatır,aldatmayacak insan kadın ordusunun içinde de aldatmaz.
erkekte de seviye olması gerek,eşinde de,arkadaşında da.
aslında ben kadınların kıskanç olmasından nefret ediyorum,hiç yakışmıyor kadına,çok itici duruyor.

Evet çok doğru fikirlerine katılıyorum.. İnsanın kendi karakteriyle ve kendine olan güveniyle alakalı. Ve fazla kıskançlık herzaman ters teper..

himmmm onuda hatirladim cicim....:6::6::6::6::6:

seninlede her forumda karşılaşmışız haaa:1::1:

kıskançlık değilde..felsefe diyelim benim evimin benim koydugum maddelerle anayasası diyelim..olur olmadık kıskanmalarım yoktur öyle olsa japon firmasının sitesine üye oldugunda bir bayanla muhabbet ederken gördüğümde çıkarırdım çıngarı..en ufak bir ayrılıkta aramızdaki mesafe oldugunda onuda otomatikman arkadaş görmekten çıktıgında farkına vardım insiyatif biryere kadar..olay bu

Son düzenleme:
yok canım önemli değil.valla şekerim ben etrafımda adam akıllı insan göremediğim için böyle konuşuyorum.bide bizim çevre müteasıp o sebepten karşıyım karşıyım naaapıyım şimdi..canımız çok yandı bu konularda çevremde çook gördüm.ama sizin gibi düşünüpte akıllıca hareket edenlere laf etmiyorum benm dayılarımında arkadaşları vardı işyerinden ama gerektiğinde ararlardı iş sebebiyle o işyerindede gerektiğinde muhabbet ediyorlar zaten ama siz cıvıklaştırmasanızda karşınızdakinin bir gecelik rüyasında sizi görmesine bağlıdır bakış açısı..bunuda göze almam..durum bu..yoksa size niye laf ediyim..kaşar maşar niye üzerine alınıyo yani arkadaşlar aaaaaaa:31:benm kızın eisi gelmiş 2 dkya geliom

tabiki senin düşüncen böyle hoşlanmayabilirsin,kötü örneklerle karşılaşmış olabillirsin bu seni bağlar...
ben genelleme yapılmasına karşıyım, bir takım talihsiz örnekler var diye facebook kötüdür, her türlü rezillik vardır, facebooktaki bütün arkadaşlıklar artniyetlidir diyemeyiz değil mi?

ben bu konularda eşimi sıkboğaz etmem kaldı ki adam işyerinde 15-20 bayanın arasında neredeyse tek erkek olarak çalışıyo.
o da beni merakta bırakıcak birşey yapmadı şimdiye kadar.
ha insanoğlu çiğsüt emmiş, beşer şaşar ama daha suya gitmeden testiyi neden kırayım diye düşünüyorum...

bekarken sadece arkadaşlık etmek istediğim tümmmm erkekler sonunda peşimde en çok sürünenleri oldu..resmen erkeklerden korkar olmuştum..ya güzelim benim senin ne düşündüğü hiç önemli değil günah ya günah...milletin ne düşündüğü umrumda değilki isterse midelerindeki genişlik çukura dönüşsün ben fikrimi arzıendaam ederim konusahibi düşünsün muhatabım o.

Bence olabilir.
Nekadar çok eşlere yasak konulursa kadınlar ile ilgili okadar cazip gelir
Benim arkadaşlarım facemde eklidir mesala okul arkadaşlarım güvendiğim insanlar güvenmediklerimi kabul etmem
Eşiminde var içinde böyle bir şey varrsa erkegin facebook olmazsa sokakta yapar zaten.
Gözlerinede kamera yerleştirin bütün gün nelere bakmış akşam izlersiniz.
Çok fazla kıskançlık insanın kendisini ve etrafındakileri huzursuz eder dizginlemek lazım biraz..

Burası bir site ve buranın kuralları var, elinizde çayınız arkadaşınızla sohbet ediyormuş gibi ağzınıza geleni söyleyecek rahatlıkta yazamazsınız.
Lütfen herkes yorumlarına çeki düzen versin....

Bence olabilir.
Nekadar çok eşlere yasak konulursa kadınlar ile ilgili okadar cazip gelir
Benim arkadaşlarım facemde eklidir mesala okul arkadaşlarım güvendiğim insanlar güvenmediklerimi kabul etmem
Eşiminde var içinde böyle bir şey varrsa erkegin facebook olmazsa sokakta yapar zaten.
Gözlerinede kamera yerleştirin bütün gün nelere bakmış akşam izlersiniz.
Çok fazla kıskançlık insanın kendisini ve etrafındakileri huzursuz eder dizginlemek lazım biraz..

herkes kendine ceki duzen verirse zaten kimsenin kimseyi kiskanmasina gerek kallmaz.....

Konuyu açan hanım bence gayet haklı.
Değil daha yeni tanıdığı kadınları feyse eklemek, isterse okul arkadaşı olsun; feyste görüşecekse, varsın görüşmesin daha iyi.Hiç de gerekli değil yani.

Zaten bu tür şeylere alet olup adetlerini, özünü unutan toplum değil miyiz?
Feysten iletişimi koparmamak mış da haber almakmış da.Ya..bu feysbuk da olmasa kimse kimseyle haberleşemicekti galiba.

Artık bayramlar bile feysten kutlanır oldu.O da duvara yazmayla. -herkesin bayramı kutlu olsun- vb iyi niyetli!, aman ben yazıyım da sorana da feyse yazdım ya derim düşünceleri.
Artık nefret eder oldum böyle şeylerden.İlk okul arkadaşım beni ekliyo, bi şekilde.Kabul ediyorum, konuşmuyoruz bile.Amaç ne peki, konuşmamaksa neden süs eşyası gibi duruyosun.Amaç fotoğraflara bakmak çünkü, amaç da yok aslında, merak var.

Kıskançlık ederiz biz.
Ayrıca onu bunu fesatlıktan kıskanmıyoruz, eşimizi sevimli bi tatlılıkta kıskanıyoruz.İtici bi yönse bu, kimseye düşmez, kıskançların sorunudur.

Karşıt düşüncede olan hanımlar, siz de kendinizce haklısınız.Herkesin düşünce yapısı aynı değildir.Ama bunu konu sahibine biraz daha yumuşak dille anlatsaydınız keşke.

Belli ki üzülmüş ve sinir olmuş.Duygusal insanlar çabuk yıpranırlar.

bence herkes sınırını bilmeli.sınırlar bilinirse sorun olmaz...bi erkegin gerçekten sevdiği kardeşi gibi gördüğü arkadaşı varsa.eşi,sevgilisi vs tanıştırmalı.benim eşim ablası kadar sevdiği bi arkadaşı var yıllardır görüşüyolar.ben ondan vazgeç artık hayatında ben varım diyemem ki.tanıştık ve gayet iyi anlaşıyoruz ama onun dışında gereksiz laşka bayanlara bende tahammül edemiyorum.

konuyu açan arkadaş çok ağır kelime yazmışın kaşar nedemek yahu kızların bir yanlışını görsen tamam diycem kısların kaşar olduğunu nerden biliyosun.benimde facebookta okul arkadaşlarım var erkek.sen kendini bilirsen korkma bişey olmaz kocana güvenmiyosan o başka.tanımadığı kızlarada kaşar diyeni ilk sende duydum kısların sucu yok istek gönderen kocan

bekarken sadece arkadaşlık etmek istediğim tümmmm erkekler sonunda peşimde en çok sürünenleri oldu..resmen erkeklerden korkar olmuştum..ya güzelim benim senin ne düşündüğü hiç önemli değil günah ya günah...milletin ne düşündüğü umrumda değilki isterse midelerindeki genişlik çukura dönüşsün ben fikrimi arzıendaam ederim konusahibi düşünsün muhatabım o.

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Konuyu açan hanım bence gayet haklı.
Değil daha yeni tanıdığı kadınları feyse eklemek, isterse okul arkadaşı olsun; feyste görüşecekse, varsın görüşmesin daha iyi.Hiç de gerekli değil yani.

Zaten bu tür şeylere alet olup adetlerini, özünü unutan toplum değil miyiz?
Feysten iletişimi koparmamak mış da haber almakmış da.Ya..bu feysbuk da olmasa kimse kimseyle haberleşemicekti galiba.

Artık bayramlar bile feysten kutlanır oldu.O da duvara yazmayla. -herkesin bayramı kutlu olsun- vb iyi niyetli!, aman ben yazıyım da sorana da feyse yazdım ya derim düşünceleri.
Artık nefret eder oldum böyle şeylerden.İlk okul arkadaşım beni ekliyo, bi şekilde.Kabul ediyorum, konuşmuyoruz bile.Amaç ne peki, konuşmamaksa neden süs eşyası gibi duruyosun.Amaç fotoğraflara bakmak çünkü, amaç da yok aslında, merak var.

Kıskançlık ederiz biz.
Ayrıca onu bunu fesatlıktan kıskanmıyoruz, eşimizi sevimli bi tatlılıkta kıskanıyoruz.İtici bi yönse bu, kimseye düşmez, kıskançların sorunudur.

Karşıt düşüncede olan hanımlar, siz de kendinizce haklısınız.Herkesin düşünce yapısı aynı değildir.Ama bunu konu sahibine biraz daha yumuşak dille anlatsaydınız keşke.

Belli ki üzülmüş ve sinir olmuş.Duygusal insanlar çabuk yıpranırlar.

:81::81::81::81::81::81::81::81::46::46::46::46::46::46::46:

Bu olaylari nekadar cok abartan var yahu,bu tur kisiler bence eslerine guvenmiyorlar,guvenc sorunu var aralarinda...

Hemende kasar gibi yakistirmalari yapiverir bizim bayanlar cok ayip...

Son düzenleme:
Back
X