Bayanlar size bir soru.Evli bir erkeğin bayan arkadaşı olabilir mi?

Hiç tanımadığınız ve niyetini bilmediğiniz insanlar için kaşar ifadesini kullanmanızı çirkin buldu. Ben emin olduğum insanlar için bile bu ifadeyi alıp da bu şekilde konuşup sauçlamayı kendime yakıştıramadığımdan belki de. Face dertleşme yeri değil. Sosyal paylaşım sitesi. Kötü amaçlarla kullananlar da var evet ama arkadaşlarını bulup dostluklarını devam ettirmek isteyenleri de unutmamalı. Benim faceimde birçok evli erkek arkadaşım var. Hiçbirini eklerken artniyetli olmadım. Zaman zaman görüşürüz hal hatır sorarız çocuklarımızın resimlerine falan bakarız. Hepsi bu.
Siz o kelimelerle hesap sorarken aslında eşinize hakaret etmişsiniz.Bana böyle birşey söylense ne diyorsun sen diye ben hesap sorardım

Konuyu açan hanım bence gayet haklı.
Değil daha yeni tanıdığı kadınları feyse eklemek, isterse okul arkadaşı olsun; feyste görüşecekse, varsın görüşmesin daha iyi.Hiç de gerekli değil yani.

Zaten bu tür şeylere alet olup adetlerini, özünü unutan toplum değil miyiz?
Feysten iletişimi koparmamak mış da haber almakmış da.Ya..bu feysbuk da olmasa kimse kimseyle haberleşemicekti galiba.

Artık bayramlar bile feysten kutlanır oldu.O da duvara yazmayla. -herkesin bayramı kutlu olsun- vb iyi niyetli!, aman ben yazıyım da sorana da feyse yazdım ya derim düşünceleri.
Artık nefret eder oldum böyle şeylerden.İlk okul arkadaşım beni ekliyo, bi şekilde.Kabul ediyorum, konuşmuyoruz bile.Amaç ne peki, konuşmamaksa neden süs eşyası gibi duruyosun.Amaç fotoğraflara bakmak çünkü, amaç da yok aslında, merak var.

Kıskançlık ederiz biz.
Ayrıca onu bunu fesatlıktan kıskanmıyoruz, eşimizi sevimli bi tatlılıkta kıskanıyoruz.İtici bi yönse bu, kimseye düşmez, kıskançların sorunudur.

Karşıt düşüncede olan hanımlar, siz de kendinizce haklısınız.Herkesin düşünce yapısı aynı değildir.Ama bunu konu sahibine biraz daha yumuşak dille anlatsaydınız keşke.

Belli ki üzülmüş ve sinir olmuş.Duygusal insanlar çabuk yıpranırlar.

evet aynen bende katılıyorum her cümlesine konuyu güzel özetlemişsiniz:34:

evet aynen bende katılıyorum her cümlesine konuyu güzel özetlemişsiniz:34:

hayret benim fikrimde olan biri daha varmış.kocamın bayan arkadaşlarına engel oluyorum diye nerdeyse taşlanacağım.eskiden evli erkeklerle arkadaşlık yapan bayanlar ayıplanırken şimdi kocasının bayan arkadaşlarına karışan ayıplanıyor. :63: isteyen kocasına bayan arkadaşı kendi bulur.herkesin kendi düşüncesi.benim kendi düşüncelerim ben kocamı seviyorum tabiki kıskanacağım o da beni kıskanır.zaten kendisi söyler 'kıskanmayan insan sevmiyor demektir.hayvanlar bile eşini kıskanır bir tanesi hariç o da domuzlar' :41:

iyide benim anlamadığım ''onlarda evli dememiş hemen kabul etmişler'' ne yani eşiniz başka bir şeyler teklif etmişte sanki onu kabul etmişler havası yaratmışsınız.hem o listede ekli olan herkesle insan her dakika muhabbet etmez,istese de edemez ki.yani elbette sınırları bilmek lazım önlemi almak lazım ama bence biraz abartmışsınız KAŞAR muhabbeti falan.yani ne biliyorsunuz o kadınların evli olmadığını,yada sevgilileri olmadığını.sanki sizin eşinizin peşindeler mi?
ben evliyim,evli erkek olan arkadaşlarım da var,şimdi kaşar kim bu durumda? yada ben evli olmasam kaşar mı olacağım bu durumda? bence fevri davranmışsınız biraz. önleminizi alın elbette bende eşimin herhangi bir bayanla konuşmasından rahatsız olurum ama illa ki bu onlarla her dakika muhabbet edeceği anlamına gelmiyor.ayrıca böyle tepkiler bence erkekleri daha fazla iter yada o tarz konuşmalardan erkeklerin hoşlanacağını sanmıyorum.kişi eşi bile olsa.

benim hesabımda 300e yakın arkadaşım var,kızda erkekte var,üniversite de ilk,ortaokul,lise,iş yeri kısacası her yerden tanıdığım insanlar var.her biriyle her dakika neden konuşayım ki zaten orda amaç oturupta muhabbet etmek değil ki.bir şeyler paylaşırsın,onların paylaşımlarına yorum yaparsın vs.zaten face ilk açıldığında da sohbet olayı falan yoktu.amacına uygun ve abartmadan kullanıldığı sürece bence bir sorun yok.ha eşimin facei vardı ve sıkıldı ben uğraşamam böyle geyik muhabbetlerle dedi ve kapattı hesabı ama benim hesabıma bir şey demiyor.şifresini biliyor ama giripte bakmaz bile.çünkü eklediğim kişiler hareketlerinden şüpheleneceğim,ters şeyler yapacak insanlar değil.
tepkilerinizi daha sakince vermenizi tavsiye ederim.evli erkeğin bayan arkadaşı olması ve onunla her dakika muhabbet etmesi,hoş bir durum değil yerinizde olsam bende rahatsız olurum.ama örnek verilen durumda henüz bir muhabbet edilmemiş,görülen bir şey yok,siz haklı olarak önlem almak istemişsiniz ama daha sakin olmanızı öneririm.

yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.birtek biz kaldık galiba gerikafalı olan.herkes maşallah modern olmuş.sonrada ağlarlar eşim beni aldatıyor diye

Evli değilim ama tecrübe ettiğim, gözlemlediğim kadarıyla insanı ne kadar sıkarsan, o kadar kaçmaya çalışır.
Gerek yok böyle konulardan huzur kaçırmaya bence.

hayret benim fikrimde olan biri daha varmış.kocamın bayan arkadaşlarına engel oluyorum diye nerdeyse taşlanacağım.eskiden evli erkeklerle arkadaşlık yapan bayanlar ayıplanırken şimdi kocasının bayan arkadaşlarına karışan ayıplanıyor. :63: isteyen kocasına bayan arkadaşı kendi bulur.herkesin kendi düşüncesi.benim kendi düşüncelerim ben kocamı seviyorum tabiki kıskanacağım o da beni kıskanır.zaten kendisi söyler 'kıskanmayan insan sevmiyor demektir.hayvanlar bile eşini kıskanır bir tanesi hariç o da domuzlar' :41:

ayrıca bu yorumlarınızı da hoş bulmuyorum.
herkesin kendi düşüncesi diyorsunuz ama buraya o herkesin fikirlerini almak için yazıyorsunuz.kimse demiyor ki evli bir erkek bir bayanla her dakika muhabbet etsin,konuşsun. herkesin söylediği şey amacına uygun kullanılırsa o sitede öyle bir sorun olmaz ve daha önemlisi tanımadığınız kişiler hakkında kaşar vb.yorumlarınız hoş değil demeleri. siz yine önleminizi alın ama benim tavsiyem tekrardan daha sakince derdinizi anlatmanız,tanımadığınız kişilere,niyetlerini bilmeden böyle yakıştırmalar yapmamanız..

ayrıca eşim beni aldatıyor diye ağlarlar ne biçim laf ?? siz gerçekten garip bir insansınız.size mi düştü kimin neden aldatıldığı?yada birilerine suç bulmak? bunun gerikafalılıkla alakası yok.ha ortada bir gerikafalılık varsa tek görebildiğim sizin şu ''aldatıyor diye ağlarlar'' yorumunuzdur.pes diyorum!

Son düzenleme:

Kıskanmayan İnsanı Sevmemekle Bağdaştıramazsınız..:20:
Yanlış Olur.. Kırıcı Olur..:31:

Biz Size Kıskananlar da Kendisine Güvenmiyor, Kocasına Güvenmiyor Diyoruz mu?
Hayır..:20:

Çünkü Ben 2 Düşünceyi de Yanlış Bulurum..:31:
Ama Bakıyorum Dönüp Duran Muhabbet Bu..:31:

Birbirinizi Çok Kırdınız Bu Konuda..:31:
Yorumlar Saygı Çercevesinde Olsa, Buralara Gelmezdi Konu..:31:

İlkokul Talebesi Gibi Kelime Kullanmışız Ne Oluyoruz Yahu..:55:
Hepimiz Evli Barklı, Yaşını Başını Almış İnsanlarız..:31:
Bizler Çocuk Yetiştiren İnsanlarız, Bu Zihinle mi Çocuk Yetiştireceğiz??:10:

Lütfen Birbirinizi Kırmayın Artık..:63:
Çünkü Çok Çirkin İfadeler Çıkmaya Başladı..:31:

Görüşürüz Hatunlar:38::38::38:

Kızlar Çok Komiksiniz Yahu..
Mune Geldi Herkes Ortadan Kayboldu..
Nerdesiniz ??:1:
:27::27:

ben eşimi hiç kıskanmıyorum,ama hala deli gibi aşığım,bu önermeye göre ben ne oluyorum? başka bir kadınla canımlı cicimli muhabbet etmesini istemem tabi,ama bu onu kıskandığımdan değil,bana saygısızlık olduğu içindir...
üslubunuz çok ters.

benim yok arkadaşım belkide çalışmadığımdan ...
ama eşimin var...sigortacı,bankacı sekreter..müşteri...
mesela bankada çalışan hanım bazen eşime yemek ısmarlıyormuş..
bence normal...

arkadaşlığın derecesine bağlı.. benimde eşimin çok bayan arkadaşı var.. hepsinide severim. sevmediklerime de eşim için katlanırım.. gayet normal..ee tabi biraz fikir zikir olayı.. biraz da güven..

yakın arkadaşlık garip yani yakın arkadaş kanka gibi olamazki zaten eşim evli çocuğumuz var..sohbet ederler..normal bir şay yani ondan öte bir şey hissetmedim..kadınlar hisseder zaten...

Çok garip düşünceler yada ben anormalim
Ben rahatsız oldum bu konudan bende evliyim ve erkek arkadaşlarım var facemde
Bazende toplu olarak ilk okul arkadaşlarımızla buluşuyoruz .
Şimdi onların eşleride sizin gibimi düşünüyo acaba o sıfatı bizim içinmi kullanılıyo.
Bidahada yazmıycam buraya zaten.
:53:

Çok garip düşünceler yada ben anormalim
Ben rahatsız oldum bu konudan bende evliyim ve erkek arkadaşlarım var facemde
Bazende toplu olarak ilk okul arkadaşlarımızla buluşuyoruz .
Şimdi onların eşleride sizin gibimi düşünüyo acaba o sıfatı bizim içinmi kullanılıyo.
Bidahada yazmıycam buraya zaten.
:53:

:46::46::46: Beğen seçeneği olsa, beğenirdim. Çoook doğru :71:

Evet olabilir, çalıştığı ortamda mutlaka bayan iş arkadaşları vardır. Facebook listesine de ekler, eklenir. Bunda hiç bir şey yok tanıdığı müddetçe. Önemli olan arkadaşlık sınırlarını bilmek. Herkes facebookuna eklediği her arkadaşı ile canciğer kuzu sarması olmuyor zaten. Eğer bu kadarcık bir şey bile kıskançık sorunu oluyorsa ya ortada aldatma potansiyeli olan bir eş var, ya da kıskanan eş aşırı kıskanç güvensiz biri. Her iki eş durumu da sağlıklı bir evlilik için tehlikedir. Biri önüne gelen ilk fırsatta aldatır, diğeri eşine baskı uygular sıkar bunaltır kendinden uzaklaştırır, hatta kötüyü üzerine çeker. Hani klasikleşmiş "hayvanlar bile eşini kıskanır" lafını ediyorsunuz ya, bende buna karşılık "eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyin" diyorum. Hatta "herşeyin aşırısı zarar azı karardır" diyorum. Kıskançlığın da...

Ayrıca tanımadığınız bayanların namusuna dil uzatmayın. Eski kafalıyım diyorsunuz, bunun günah olduğunu da biliyorsunuzdur. Kaşar demeniz çok çirkin...

yaaa ben cokk ama cokk kiskancim. esimi cok kiskaniyorum, ve oyle facede kiz arkadasii :20::20: bizi bozarrrr

Evliyim, facem var, listemde bekar ve evli erkek arkadaşlarım var. Yani konu sahibinin tabiriyle taaammmm bir kaşarım. Listemdeki evli erkekleri ayartmak birinci vazifem. Çünkü başka erkek kalmadı piyasada.
Face çıktı erkekler eşlerini aldatmaya başladı, çünkü bu faceden önce aldatma yoktu. Lanet olsun faceye.
Durum bu mudur yani?
Erkek arkadaşlarımın listesinde olan biri olarak kendimi kaşar gibi mi hissetmeliyim? Evlendik diye karşı cinsle irtibatı mı kesmeliyim?
Valla anlamıyorum ben bu olayı,
Eşiminde bayan arkadaşları var benimde erkek arkadaşlarım. Ama kimsenin arkasından kaşar demiyoruz. Çünkü her şeyden önce birbirimize güveniyoruz. 21 yıldır eşim beni aldatıyor diye ortalıkta dolaşmadım.
Neyse yaaa, siz kocalarınızı cam fanusların içine koyun. Sırf evli bir erkeğin arkadaşı olarak face listesine eklendi diye bir bayana kaşar deme hakkı kimsede yoktur. Ayıptır.
Haaaa söyleyeyim, o face olsada olmadasa eşiniz sizi aldatacaksa gözünüzün önünde aldatır da ruhunuz bile duymaz.

Back
X