Bayanlar size bir soru.Evli bir erkeğin bayan arkadaşı olabilir mi?

Benimde erkek arkadaşlarım var eşiminde kız arkadaşları var...

Bundan daha doğal ne var?!

Hayrola, haremlik selamlık yaşıyoruzda bizim mi haberimiz yok...

Sizin kafanıza göre o zaman okullarda da erkek-kız ayrı okusunlar efendim!

Yeri gelir ben eşimin erkek arkadaşlarıyla bile muhabbet eder, eşimde benim kız arkadaşlarımla muhabbet eder.

Kanı bozuk, ahlaksız insanlar değiliz ki bi niyeti bozalım/birbirimize yanlış birşey yapalım.

Ben hiç babamında kaç yaşında olan anneme "adamlarla konuşma" dediğini duymamışımdır.:1:

Bazen şurada okuduklarıma inanasım gelmiyor...

Ne garip bir toplum olduk çıktık biz...

siz iyisi mi bi cam kavanoz yapıp içine koyun kocalarınızı,(pardon kocişlerinizi) herkes rahat etsin

ee zor bulunca böyle oluyor tabi,sizde haklısınız:1:

Elbette olabilir ama herkes sınırını bilecek.. ( Çok ama çok yakın akrabam (bayan) onun en yakın bayan arkadaşı ve eniştem arasındaki sınırsızlıktan dolayı sınırdan bahsediyorum)

İnsanın fikri neyse zikri de odur.

bundan rahatsız olan bayanlar,demek siz de bekar erkeklerde etkileniyorsunuz???

demek ki etraftaki tüm insanları 'cinsiyet ve medeni hal ' çerçevesinde görüyorsunuz.

yazık çok yazık gerçekten...

Güzel bir atasöz var: Kişi neyse karşısındakini de öyle bilirmiş diye.

Elbetteki arkadaşı olabilir hatta var da. Hem benim okuldan mahalleden bir sürü erkek arkadaşlarım var. Bir çoğu evlendi ama hala görüşürüz. Ne eşleri sorun çıkarır ne de benim sevgilim. Sevgilim bana güvenir ben de ona. Ha öle bir iki kızın yazdığı mesajla beni aldatacaksa o onun karaktersizliğidir yapacak birşey yok. Sırf beni aldatmasın diye hayatını sıkı takip edemem. Herkes kendi ahlakından kendisi sorumlu. Siz ne kadar yasaklarsanız o kadar cazibesini arttırırsınız bunu unutmayın. Aldatmak karaktersizliktir. Demekki sizler sevgililerinize bu karaktersizliği yakıştırıyorsunuz..

evli bir erkeğin bayan arkadaşı falan olamaz zaten olsada o insan ona arkadaş gözüyle yaklaşmaz.gidip karısıyla ilgili dertlerinimi paylaşacak, gezip tozacak mı evli adam arkadaşım dediği kızla .telefondamı muhabbet edecekler ,internetten mı yazışacaklar .ne işleri var .evli bir bayanında aynı şekilde karşıyım kendılerı gıbı evlılerle ailecek dostluk bağları kursunlar.

Back
X