bayanlar tavuk kuzu v.b hayvanları kesebilirmi

Ben kesemem yüreği kaldıran kadın kesebilir.dinen de olumlu veya olumsuz bir hüküm yok.bakmayin siz kadınlara herşeyi yasaklayan uyduruk fetvalar.

Yanlis bilgi tatlim.. menopozdan once musluman degil mi? Bu boyle soykenir ama dogru degil.
Adet gordugu icin kestigi hayvan helal sayilmaz.
Bu arada benim icin kim keserse kessin dinle yasamiyorum vakti zamaninda 3 yil fatihtr yatili kursta kaldim aklimda kaldi bazi bilgiler.bunuda net olarak biliyorum.

Bu arada benim icin kim keserse kessin dinle yasamiyorum vakti zamaninda 3 yil fatihtr yatili kursta kaldim aklimda kaldi bazi bilgiler.bunuda net olarak biliyorum.
Yok ole bisey ama.. hangi kurssa yanlis ogretmisler canim

Ben bunu kurban kesimlerinde diye biliyordum.

Tavuğu gırtlağından tutup, akşam yemeği için pıçaklayan kadınların ki de mi olmuyo şimdi

kadın onu yapamaz bunu yapamaz,oraya gidemez buraya gelemez,tavuk kesemez... daha neler bulacaksınız acaba? sen yeme kadının kestiği hayvanı.

Şimdi saçma sapan fetvalar uçuşur havada. Hay babanın gözüne ya ben gidiyorum.

Biri Allah rızasına konu sahibesine versin pıçağı artık bu kaçıncı konusu

Bu garip konuya sebep banlanmayalım kaçışalım bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…