çok özür dileyerek soruyorum ama taharet tam ne demek?
annemde çok kullanıyo bu kelimeyi ama anlamıyorum sadece suyla yıkamak anlamınamı geliyo yoksa farklı bişimi?
evet canım tuvalette işimiz bitince yaptığımız şey , yani suyla yıkamak anlamına geliyor :)
arkadaşlar biliyosunuz vajinadakı akıntının amacı rahmi dışardan gelebilecek mikroplara karşı korumaktır.eğer her tuvalette yıkanırsa bu akıntı da gidiyor dolayısıyla rahim mikroplara açık hale geliyor. doktorun söylemek istediği sanırım bu. yani pis gezin demiyorlar tabi ki ama her defasında yıkamanın zararlı olduğu söyleniyor. özellikle sabunla yıkamayın diyorlar bunun için özel jeller var bunlarla yıkayın diyolar.
tabiki pis gezmiycez ama olması gerektiği gibi yıkarsak bi sorun olmıycaktır.
arkadaşlar biliyosunuz vajinadakı akıntının amacı rahmi dışardan gelebilecek mikroplara karşı korumaktır.eğer her tuvalette yıkanırsa bu akıntı da gidiyor dolayısıyla rahim mikroplara açık hale geliyor. doktorun söylemek istediği sanırım bu. yani pis gezin demiyorlar tabi ki ama her defasında yıkamanın zararlı olduğu söyleniyor. özellikle sabunla yıkamayın diyorlar bunun için özel jeller var bunlarla yıkayın diyolar.
tabiki pis gezmiycez ama olması gerektiği gibi yıkarsak bi sorun olmıycaktır.
Arkadaslar ayni dert benim de basimda
genckizligimdan beri surekli akintim var. en son smear verdim rahimici dengem bozulmus. activex ile yikiyodum biara. yararlilarin sayisi azalmis zararli bakteriler cogalmis.
yine ornisid kullandim ama gecer gibi oluyo gecmiyooooo
wcde nasil yikamak gerek ben cokmu yikiyorum anlamadım kii
gerçekten bana bi yardimci olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?