- 29 Haziran 2025
- 42
- -23
- 1
- 26
- Konu Sahibi hndnnnnnnn
-
Dimi aynen
Ks ile karıştırdın burayı galiba hacı. Gerçi senin gibi takılan erkekler de çok burda malum.Arkadaşlar çok kısa yazıcam sadece bayanlar cevap verse yeterli ilişki yaşarken acaba boşalma gibi bir durum oluyor mu yani olan var mı kimi var kimi yok diyor ne kadar doğru acaba
Aynı şeyi yazacaktım. Sonrada boş ver parmaklarıma yazık dedimKs ile karıştırdın burayı galiba hacı. Gerçi senin gibi takılan erkekler de çok burda malum.
Noldu abim, boşalma takliti mi yaptı yoksa sana bazı bayanlar ksjsjdjArkadaşlar çok kısa yazıcam sadece bayanlar cevap verse yeterli ilişki yaşarken acaba boşalma gibi bir durum oluyor mu yani olan var mı kimi var kimi yok diyor ne kadar doğru
Bence yok gtümüzden uyduruyoz.Arkadaşlar çok kısa yazıcam sadece bayanlar cevap verse yeterli ilişki yaşarken acaba boşalma gibi bir durum oluyor mu yani olan var mı kimi var kimi yok diyor ne kadar doğru acaba
Icerik silmek yasak.Arkadaşlar çok kısa yazıcam sadece
Sen teknik bilmiyorsun canimBoşalmadan kastın nedir erkekler gibi fışkırma anlamındaysa o noo yani çok nadir kadında oluyor
Yavrum her kadında olmuyor dedim olanlar var yani biliyoruz ben fışkırmadan da gayet mutluyum emin olabilirsin :)Sen teknik bilmiyorsun canim
Kız sende ilkokuldaki ispitçiler gibi sürekli aynı mesaj dsdsfgIcerik silmek yasak.
Kız sende ilkokuldaki ispitçiler gibi sürekli aynı mesaj dsdsfg
Sular kesikti örtmenim ben yapamadımÖrtmenim ödev vardııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?