Bayanlarda karşılaştığınız hoş karşılanmayan durumlar!!

Bıyıkları sarkan dudaklarına ruj sürenler( tamam alacak vakit bulamamış olabilirsin ama kırmızı ruj erkeği bozar)kafamçokkarıştı
Devamlı kocalarının, kaynanalarının, bilumum herkesin kendisine ne kadar düşkün olduğunu anlatanlar( bence başlarındakini değil; rüyalarındakini anlatıyorlar)naniknanik
Sürekli kendisini övenler(sankim hepsi prenses)laelaelaelaelae
Kat kat olmuş göbeklerine rağmen düşük bel pantolon ve body giyenler( ben bile bu görüntüye dayanamıyorsam erkeklerin midesi kalkar bence)kaydirigubbakcemile
Herşeyin en iyisini kendisi bilenlerÇok üzgünüm çoook
Daima bir derdi olduğunda seni arayıp kafanı şişirirler, ama ne iyi(kıskandıklarından) ne kötü (yardım etmeyi sevmediğinden) hiçbir sohbetini dinlemeyip; lafı hep kendi hayatlarına getirenler
Evli evsiz bütün erkeklere asılanlar( kadın dediğin ağır olur peşinden koşturur)
Seksi kocalarına karşı ceza ve ödül gibi kullananlar( seks evlilikte birşeyin karşılığı olamaz, olmamalı):mymeka:
Rakı içen kadınlar( rakı çok erkeksi gelir bana):içelim:
Tek kültürleri ve sosyal hayatları ; yemek yapmak, sabah programı izlemek ve altın günü yapmak olan kadınlar gamyoncuiremsu

evet bi bayanda hoşuma gitmeyen şeyler yolda yürürken sigara içmek hiç hoş bi görüntü deil aynı zamanda sakız çiğnemek dekolte giyinip taşımasını bilmeyen bayanlar ve erkeklerin yanında ölçüsüz konuşan bayanlardan nefret ediyorumm vs......::mymeka:

çokkötü heryeri sarkmış yağları taşan göbeği 2 büklüm olmuş ve o haliyle bikini giyen bayanlar yok mu..bir taneside benim yakınım da ayy allahım içim içimi kemiriyor sinirden..çok kötü görünüyorlar yaaa...ahhh bide farkında olsalar bunun...

benim bir komşu var.öyle bi koku olamaz çocuklarım bile şu kadına söylede yıkansın artık diyorlar.birde geldiği zaman oturduğu yere saçlarını parmaklarıyla tarayıp bitarafa yığıyor.o gidince temizlik yapmak zorunda kalıyorum.temizlikten bahsederkende mangalda kül bırakmıyor.nasıl işse artık.bulaşıklarınıda bildiğimiz beyaz sabunla yıkıyor.deterjan sağlıklı değilmiş güya..

dedikodu gibi oldu ama napim canımı sıkıyor bu kadın.....

birde parfümden nefret eder...

arkadaşlar bir cogunuz sigara demişsiniz neden bayanlar sokakta sigara içemesin? yani ben sigara kullanıyorum neden böyle düşünenler var diye saklanmak zorundayım? ha bu zararlıysa erkegede zararlı onlar ayıplanmıyor yani bi tek kadınamı ayıp sigara yapmayın bu yıllar önceydi.. özgür bi ülkede yaşıyoruz.. acıkcası böyle ayıplıyorum diyorsunuz rahatsız oluyorum.. sırf bakıyorlar diye ara sokaklara giriyorum valla bi o özgürlügümüz var anlayışlı olun

Ohoo saymaya başlayım mı okadar çok ki....
Ulu orta kahkaha ile gülüp dikkat çekmeye çalışan tipler....
Ağzında sakız çakkıdı çakkıdı yolda sakız çiğneyip balon şişirenler...
Erkeklerin dikkatini çekmek için orasını burasını açıp saçma sapan davranan tipler...
Yanında sevgilisi yada karısı varken o adama asılan haddisizler....
Yaptıkları her şeyi abarta abarta anlatanlar....
Kendini öven kişiler...
Çok konuşan herşeyi kendi biliyor gibi yapan ama hiçbişi bilmeyen şahıslar...
Erkekleri baştan çıkarmak için elinden geleni yapan terbiyesizler...
Off yazarken daraldım daha çok var ama devamı sonraa sinir oldum bakın yine yazmıcam yeter bu kadar:)

bende cogunuzun nefret ettigi disarda sigara icen ve kocasina cani istediginde sarilip öpen bayanlardanim ve baskalari rahatsiz olmasin diye hicte kendimi rahatsiz edip sikintiya sokamam

bende cogunuzun nefret ettigi disarda sigara icen ve kocasina cani istediginde sarilip öpen bayanlardanim ve baskalari rahatsiz olmasin diye hicte kendimi rahatsiz edip sikintiya sokamam

Canım öp ama fazla erotik olunca insanın içinden bir tepki vermek geçiyo yani işin cılkını çıkarıyo bazıları

bende sana katiliyorum bicirkiz...yazdigin herbir hareket yanlis ve cok kötü olmamasi gereken seyler dikkat gerektiriyor ama anlayipta yapana...
benim hic sevmedigim herseyi cok iyi bilirmis gibi yapan kadinlar sanki ondan baska akilli kalmamis gibi yapanlar.....baskalarini kücük düsürenler....

esmer tenli olup saçını sarıya boyatanlar kafamçokkarıştı
yarısı çıkmış oje, sigara,ter kokusu, ses çıkararak yemek yeme(azını şapırdatma mı neyse artık), sakızı cak cak çiğnemek (kadın erkek hiçç farketmez.)
özellikle bıyık bölgesinde tüy çokkkkk aşırı kötü :bbo:, elde, kolda tüy
cok sivri burunlu ayakkabı
yağlı saç
sürekli ağlama sızlama, dırdır
sevgililere karşı saçma sapan kıskançlıklar
lan lı konuşmalar (ben de çok samimi arkdşlarımla konuşurken söylüyorumdur, ama böyle toplum içinde bağırarak öyle konuşanlar var bide)
kalın ses, erkeksi konuşma ve el kol hareketleri
1 2 haftalık çıktıkları hakkında saatlerce konuşanlar, her çıkmaya başladığı insana daha en baştan bağlanıp hayatımın aşkı olayına girenler
ünlülere tapanlar, beğenmeyi aşk sananlar
kilolu olup bunu düzeltmek için uğraşmayanlar(3 5 kilo fazlalıktan bahsetmiyorum) , iradesine hakim olamayanlar
hepsi çokk itici geliyor bana. tahammül edileemez hatta. Çok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol:
allah yardımcın olsun anlatsan anlamaz söylesen olmaz misali...

schirin anlatılmak istenen yolda sigara içerek giden kadınlar...tabiki dışarı mekanlarda,cafe restaurant...vss... oturarak içilen sigaraya kimse garip bakmaz...a.s

ya yolda yürüken sigara içmiyorum bu yüzden ama bu özgürlügüm olsun isterdim canım..almanyada böyle alışmışım bu konularda biraz zorlanıyorum.. bende cocugunu sokakta döven kadınları sevmiyorum helede bulug cagındaysa.. böyle bi olaya denk geldim kız 14 yaslarında annesi kafasını duvara vuruyodu cok ayıp rezil etti cocugu

kendini erkek konusunda çok tecrübeli gösterenlere sinir oluyorum sanki bir halt yiyiyorlar kendilerini afedersiniz kaşar gibi görünmelerine sebep oluyorlar

ben sokakta sigara içerek yürüyen kadınlardan rahatsızlık duymuyorum. etrafımdan biliyorum .tiryaki olan yakınlarımın sigara krizine girdiklerinde nasıl ellerinin titrediğini ve o an o sigarayı yakıp içmek istediklerini......bir yerden bir yere giderken, hele işleride çoksa o arada, yolda içiyorlar..hele artık kapalı mekanda sigara içmek yasaklandığı için yolda içmek zorunda kalıyorlar....görüntü beni rahatsız etmiyor açıkçası.......

eşini ve cocuklarını sürekli öven bir de bir tartışma esnasında benim dediğim doğru deyip karsı tarafı dinlemeyen bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…