bende cogunuzun nefret ettigi disarda sigara icen ve kocasina cani istediginde sarilip öpen bayanlardanim ve baskalari rahatsiz olmasin diye hicte kendimi rahatsiz edip sikintiya sokamam
Canım öp ama fazla erotik olunca insanın içinden bir tepki vermek geçiyo yani işin cılkını çıkarıyo bazıları
benim bir komşu var.öyle bi koku olamaz çocuklarım bile şu kadına söylede yıkansın artık diyorlar.birde geldiği zaman oturduğu yere saçlarını parmaklarıyla tarayıp bitarafa yığıyor.o gidince temizlik yapmak zorunda kalıyorum.temizlikten bahsederkende mangalda kül bırakmıyor.nasıl işse artık.bulaşıklarınıda bildiğimiz beyaz sabunla yıkıyor.deterjan sağlıklı değilmiş güya..
dedikodu gibi oldu ama napim canımı sıkıyor bu kadın.....
birde parfümden nefret eder...
arkadaşlar bir cogunuz sigara demişsiniz neden bayanlar sokakta sigara içemesin? yani ben sigara kullanıyorum neden böyle düşünenler var diye saklanmak zorundayım? ha bu zararlıysa erkegede zararlı onlar ayıplanmıyor yani bi tek kadınamı ayıp sigara yapmayın bu yıllar önceydi.. özgür bi ülkede yaşıyoruz.. acıkcası böyle ayıplıyorum diyorsunuz rahatsız oluyorum.. sırf bakıyorlar diye ara sokaklara giriyorum valla bi o özgürlügümüz var anlayışlı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?