yolda benı yıyerek bakan kadınlar yasları yakınsa kesın bakıolar bole elıme ayagıma sacımases tonunu çocuk gibi incelten bayanlardan hiç hoşlanmıyorum =)
çok var.en çok çocuk sesiyle konuşanlar ve esmer olup sarışın olanlar
arkadaşlar bir cogunuz sigara demişsiniz neden bayanlar sokakta sigara içemesin? yani ben sigara kullanıyorum neden böyle düşünenler var diye saklanmak zorundayım? ha bu zararlıysa erkegede zararlı onlar ayıplanmıyor yani bi tek kadınamı ayıp sigara yapmayın bu yıllar önceydi.. özgür bi ülkede yaşıyoruz.. acıkcası böyle ayıplıyorum diyorsunuz rahatsız oluyorum.. sırf bakıyorlar diye ara sokaklara giriyorum valla bi o özgürlügümüz var anlayışlı olun
bende cogunuzun nefret ettigi disarda sigara icen ve kocasina cani istediginde sarilip öpen bayanlardanim ve baskalari rahatsiz olmasin diye hicte kendimi rahatsiz edip sikintiya sokamam
ben sokakta sigara içerek yürüyen kadınlardan rahatsızlık duymuyorum. etrafımdan biliyorum .tiryaki olan yakınlarımın sigara krizine girdiklerinde nasıl ellerinin titrediğini ve o an o sigarayı yakıp içmek istediklerini......bir yerden bir yere giderken, hele işleride çoksa o arada, yolda içiyorlar..hele artık kapalı mekanda sigara içmek yasaklandığı için yolda içmek zorunda kalıyorlar....görüntü beni rahatsız etmiyor açıkçası.......
fok balığı gibi konuşma tarzı nasılmış merak ettim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?