Bayanlarda karşılaştığınız hoş karşılanmayan durumlar!!

ses tonunu çocuk gibi incelten bayanlardan hiç hoşlanmıyorum =)
yolda benı yıyerek bakan kadınlar yasları yakınsa kesın bakıolar bole elıme ayagıma sacıma
bıde kokan kadınları sewmıorm
yada agzını aca aca gulen
bıde parfum kutusu gbı gezenlerden
bıde ayakları cırkınse acık ayakkabı gıymelerınden
fızıgı kotuysede dar gıyenlerden

esmer olupta sarısın olanlardan

bir bayanın sokakta sigara içmesi...bağırır gibi yüksek tonda konuşması..bana itici geliyo..bide erkek arkadaşlarıyla öpüp koklaşıp oynaşmalar falan bence çok çirkin

Gerek dis görünüsüyle gerek hareketleriyle dogal olmayan, yapmacik olan,

Seksi görünmek icin kasan, yersiz dekolte veren, bu sekilde estetikten uzaklasan,

Kendine yakismadigi halde sarisin veya kizil (cok sarisinsa esmer) olmak icin direten,

Hayati makyajdan, süsten püsten, erkekten ibaret sanip kendini gelistiremeyen, bir kitap dahi okumayan, güncel olaylardan, ülkesinde yasananlardan bihaber olan,

Kendini cok güzel ve matah sanip da erkeklerin kendisine bittigini ve diger kadinlarin onu deli gibi kiskandigini sanan, sürekli kendini öven,

Erkege kendini ezdiren. Sevgilisine, kocasina itaat eden, her dedigini yapan. Kadinin erkege hizmetci ve seks kölesi olarak gönderildigini düsünen, erkegin gerekirse kadini dövebilecegini savunan, kadinin erkek olmadan yasayamayan aciz bir varlik oldugunu düsünen,

Hemcinsini en ufak bir hatasinda ezen, en berbat durumlarda bile erkekleri savunan(ör; tecavüz),

Bayan(!) dedigin söyle olmali böyle olmali diyerek kadina gereksiz görevler yükleyen,

"Kadin" kelimesini ayip sanip aslinda bir hitap kelimesi olan "bayan"i kullanan,

Yolda sigara icmeyi edepsizlik olarak gören ve benim ictigimi görünce kendini cok edepli sanip beni bakislariyla ve laflariyla yeren,

kadinlara gercekten tahammül edemiyorum...

bende cogunuzun nefret ettigi disarda sigara icen ve kocasina cani istediginde sarilip öpen bayanlardanim ve baskalari rahatsiz olmasin diye hicte kendimi rahatsiz edip sikintiya sokamam

Katiliyorum. Sanki sadece kadinin sigarasinin dumani rahatsiz ediyor insanlari...

Tiryaki olan kadinlarin da erkekler kadar canlari istediginde sokakta sigara icmeye haklari var. Dersaneye giderken her sabah dersanin kapisinda bir tane icerdim, dersten önce iyi gelirdi. Bazen gec kaldigimda yolda yakardim. Insanlarin bakislariyla ve laflariyla bir dövmedikleri kalirdi. Ve bu bahsettigim yol Alsancaktaki Kibris sehitleri caddesi, yani kimsenin kimseye, ne dis görünüsüne ne de hareketlerine karismadigi bir yer. Dumanim da rahatsiz etmiyordu halbuki, sabahlari hic kalabalik olmuyordu o cadde, sadece ise gidip gelen insanlar oluyordu. Dumanim rahatsiz etse ben önceden farkedip söndürürüm sigarami, durakta iciyorsam insanlardan uzaklasip icerim. Bunu düsünemeyenler bir tek kadinlar mi? Erkekler dumanlarini solutmuyorlar mi insanlara?
Bence arkadaslar görüntüye takilmis ama kusura bakmayin sizin gözlerinizi rahatsiz etmemek icin hakkim olan seyden vazgecemem...

her şeyi ben bilirim havasında gezip hiçbir şey bilmeyenler,kendi ve çevresini övenler,

benim sevgilim,eşim bir melektir!deyip hayatlarını onlara endeksleyenler,

küfür edenler,

koyu saçlı olup saçlarını sarıya boyayıp dip boyası gelenler ve böyle dolaşanlar,

ter kokanlar,dişleri sapsarı olup fırçalamaya üşenenler,

bakımlı olmakla şaklabanlığı karıştırıp makyajla palyonçoya dönenler,

çok uzun tırnaklı olup bakımını beceremeyenler,kıllı tüylü doşanlar bu şekilde kolsuz veya mini giyenler,

parayla övünenler,

vücutlarına göre giyinmeyenler kilolu olup daracık giyenler veya dekolteyi abartanlar...

çorap giymeden evime misafirliğe gelen kadınlar, benim terliklerimi giyiyolar onlar gidince tiksine tiksine yıkıyorum. çorapsız halılarıma basmalarındanda hoşlanmıyorum ıyyyyyyyyyyyy

Nerden başlasam
Şu tip ve görünümlerden hiç haz etmem;
Sigara içemeyi marifet sanıp bununla hava atan ergenlerden
Dip boyası gelip 'beni boya' diye bağırmasına ramak kalan saçlardan
Ojeleri çıkmış olsada inatla öyle dolaşan kadınlardan
Herşeyi ben bilirim benden üstünü benden güzeli yok sanan zavalılardan
Otobüste yayılıp yaşlıya yer vermeyen insanlardan (Genel)
Bağırarak konuşup çok sesli bir şekilde kahkaha patlatan Saba Tümer özentilerinden
Kendi fikri,cismi,görüşü olmayan karakteri oturmamışlardan
Açıp bir kitap okumadığı halde kendini filizof sananlardan
.
.
.
Bu liste uzar gider ben burda keseyim en iyisi

kadınlık haklarını kullanmayan kadınları sevmiyorum
kendisini kadın diye küçümseyen,oğluna aslan kral,kızına sümüklüböcek gibi davranan,erkeğin elinin kiri,kocamdır döver de severde diyen kadınlar...
aaah ah
sosyoloji öğrencisi olarak söylüyorum ki;
bi yerlere varmamızın önündeki en büyük engel siz ve beynini böyle yıkayarak yetiştirdiğiniz oğullarınızdır!!!

bi de çakıyolar ya çocuklarının ağzına,onlardan nefret ediyorum smiledeki mızrak onlara gelsin :)

ulu orta orda burda sevgilisiyle öpüşen yiyişen , alışverişe bile mini etek iğne topuk giyen, dudaklarını bebek -küçük kız gibi büze büze konuşan- seksi olduğunu sanıyolar ama bence komikler- esmer tenleriyle saçlarını platin sarısına boyatan, kız arkadaşlarını kıskanıp onların sevgilileri hakkında yalan yanlış yorumlar yapan kadınlardan NEFFTER EDİYORUM :2::2:

Leş gibi ter kokan, el ayak bakımına özen göstermeyen, konuşurken sürekli kelimeleri uzatan, erkek delisi olan, ağzını aça aça sakız çiğneyen, küfür eden, en az 2 ton koyu fondoten süren, çok esmer tene sürülen pembe allık, beyaz simli göz altları, ojeleri çıktığı halde silmeyen, sigara kokan kadınlar hiiç hoş değil bence

ortama bir erkek girdiğinde tavrı değişen, küçük dünyaları yaratan, hayatlarını sevgilileri üzerinden yaşayan, bebek sesiyle konuşan ve haddini bilmeyen kadınlardan haz etmiyorum hiçççç

Şımarık, yılışık, kendini beğenmiş havasından geçilmeyen bayanları hiç sevmiyorum
Ha bir de fok balığı gibi konuşan bayanları

fok balığı gibi konuşma tarzı nasılmış merak ettim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…