Bayanlarda karşılaştığınız hoş karşılanmayan durumlar!!

Yolda sigara içen ve sakız çiğneyen,ter kokan ve yolda çocuğunu itekleyip duran kadınları hiç ama hiç hoş karşılayamıyorum.

Ter kokandan,Ağzı kokandan,Sürekli kendini övenden ve ailesini,yakınlarını övenden,geğirenden,yolda yürürken bilerek poposunu bi o yana bi bu yana oynatandan,burnu büyüklerden,parasıyla övünenlerden,yola çöp atanlardan,argo konuşanlardan,o da bişeymi benim.........var diyenlerden yemek yerken sağa sola sürekli bakınanlardan ve benimle konuşurken başka şeylerle ilgilenen kadınlardan hiç hoşlanmıyorum!!

bu kadar :1rolleyes:

yüksek sesle kahkaha atan bayanlardan ,ter kokan bu bayanda erkek içinde aynı ,ukalalık bilmişlik taslayandan,eşini yada ailesini küçük düşürenden (malesef görüyorum böylelerini)kendisine bakmadan karşısındakini eleştirenden özellikle çocuğuyla ilgilenmeyen kadınlardan ,sadece doğurmak değil onun terbiyesinide vermek yetiştirmek önemli.dedi koduyu her fırsatta yapan kadınlardan temizliğine dikkat etmeyenden .oynak hareketleri olandan.yılışık bayanlardan ,kim olursa olsun erkekle mesafe koymayanlardan nefret ediyorum.

aslında yazacak çok şey varda neyseeeee

Son düzenleme:
koltukaltı temiz olmadığı halde kolsuz bluz giyenler..

Bende bunlardan bitane beşiktaşta erkek arkadaşımla görmüştüm çok tiksinçti , + olarak yolda cakkıdı cakkıdı sakız çiğneyen hemcinslerim vede karşıcinslerim , elle orasını burası ile oynanması , ter kokması , ayakkabılarının kirli olması , otobüste özellikle bazı teyzelerin ben oturcam sen kalk iması ile nerede ise kucagıma oturmaları . hiç hoş karşılamıyorum ..

patlata patlata ve ses çıkararak sakız çiğneyenler
bilmişlik taslayanlar
sokakta sigara içenler
sigara içerken dumanı yüzünüze üfleyenler
bir de hiçbir şekilde hiçbirşeyden memnun olmayıp sürekli şikayet edenlerr

Çok fazla uzatılmış tırnaklar
Heryeri pırtladığı halde sonsuz özgüvenle tayt , dar dar açık renk bluz giyip frapan olmaya çalışan bayanlar..
Kilolu olmak ayıp değil , ama buna rağmen yanlış kıyafet seçimleriyle çok itici görünüyorsunuz , yapmayın bunu..
Üzerine parfüm şişesi boşaltan bayanlar..
Alakasız makyaj yapanlar yeşil far kullanıp (boydan boya) kırmı ruj sürmek gibi..
Boyunun yarısı kadar topuklu ayakkabı giyip yürümeye çabalayanlar..
Her konu hakkında mutlaka yorum yapan çenebaz bayanlar..

Yolda ağzını açarak çirkin şekilde sakız çiğneyen bayanlardan nefret ediyorum...
kesinlikle katılıyorum sakız çiğnenmesine gıcık oluruym bu durmlara daha gıcık oluyorum çok ayıpça benim butiğim var hertürlü sorunlas karşılaşıyorum hemde bayan büyük beden giyim mağazam.

cok acık gıyınmekle modern oldugunu sanan bayanlar
bılmedıklerı bırseylerı bılıyormus gıbı konusanlar
komplekslerını baskalarını rencıde etmeye calısarak kapatmaya ugrasanlar

yeni aldığı ayakkabının altındaki etiketi çıkarmadan giyen bayanlar , beyaz pantolon altına tanga iç çamaşırı giyip sokağa öyle çıkanlar .

1) dekoltesine dikkat etmeyen,erkeklerle fazla laubali olan kadınlar
2)dışarda elinde sigara içerek dolaşan kadınlar
3)sakızı dışarda patlatarak çiğneyen kadınlar
4)sürekli aldıklarıyla övünen kadınlar
5)dedikodu yapan kadınlar
6)her şeyi bildiklerini sanan kadınlar
7)dışarda yüksek sesle gülüp konuşan
8)Kocasını veya çocuğunu dışarda yüksek sesle renjide eden kadınlar

evet sevmediklerim bunlar!

toplum içinde düşünmeden saçma saçma argo kelimelr kullanarak konuşan bayanlar çk itici geliyor banada...benneyaptımki

aaa şunu unutmuşsun..evlenmenin hayatın yegane amacı olduğunu düşünüp kocasını ve çocuklarını anlatan anlatan anlatmaktan sıkılmayan çevresindekileri bayan ve hala anlatmaya devam eden bayanlar......

kendileri için önemsiz olup karşılarındaki için hassas olan bi konuda eften püften tavsiyeler verip insanın hevesini kıran bayanlardan nfret ediyorum -aa kız senin gögüslerin niye küçük öyle tahtaya şey çakmışın gibi hahahahaha! (terbiyesizlik had safhada benim bile gururum kırılmıştı)
sokakta densiz densiz konuşup kahkaha atanlardan
oturmasını kalkmasını bilmeyip iki kelimeyi düzgün konuşamayıp maddiyata değer verenlerden
parası var diye bi erkeğe kendini yamamaya çalışanlardan
düzgün türkçeyle konuşmak yerine çocukça veya napıyosuuuuuooon diye sanki dili boğazına kaçmış gibi eveleyip geveleyenlerden..
çok konuşmanın boş konuşmak oldugunu farkedemeyenlerden
evli mutlu huzuru olan adamları baştan çkaran bi yerlerini milletin gözüne sokmaya çalışanlardan
canım maşallah çok güzelsin diyince aaa evet biliyorum diyen mütevazı yoksunlarından işte bunların hepsine ayrı ayrı gıcık oluyorum
he bide komplekslileride es geçmemek lazım

Saçları güzel olmadığı halde onları beline kadar uzatıp mısır püskülü gibi gezenleri,
Tırnakları kaşık kadar uzun olanları,
Kendine yakışmayan kıyafetleri sırf moda diye giyenleri,
Kendinde olmayan fiziksel ve eğitimle ilgili yetileri başka hemcinsinde görünce çıldıranları hiç hoş karşılamıyorum.Bu son madde çok önemli.

evet evet bu maddeyi ben unutmuşummm

Beğendiği bir hemcinsini baştan aşağı didikleye didikleye süzen kadınlar.

Anladık bakıyorsun da arada bir gözünü çek ne bileyim çaktırma.

ses tonunu çocuk gibi incelten bayanlardan hiç hoşlanmıyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…