Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy oyyy yerim benn onnarıı
kullanann bu siteden alan arkadaşlar fikir werebilirmi ltfen ayakkabılar sağlammı we kaç numara giyiyorsanız tam kalıp tutyomu bende bii koca ayak olarakk korkuyorum netten ayakkabı almayaa :2::2::2::2::2:
Destekcilerimizi bekliyoruz bade'yle. =)) çoğunluğu bulunca açıyoruz![]()
cnm kullanan kişilerden bi kaç yorum okudum ben çok rahatmış ama numarada emin olmak için bi büyüğünü alın diyolar ayrıca sitede tam ayak ölçüsüne göre numara veriolarmış elimize mezura alıp ölçüp bakmak lazım![]()
![]()
. ben 1 numara büyüğünü bulabilsem direk onu alıcam zaten. yetkililer lütfen bizleride düşünün 41 e kdr çıkarın numaraları. yeni nesil çam yarması gibi zaten
![]()
hahahkoptum yaa kimi zaman 38.5 kimi zaman 39 olan ayklarımla bende varımm
![]()
40 ve üstü girebilir şekerim 39 u almıyoruz. sen bulabilirsin çünkü![]()
slm arkadaslar benimde ayak numaram 42-43 clarks ve next in ayakkabilarini tavsiye ederim her ikiside buyuk ayaklar icin uygun
gell tatlımm sendee gell yaşasınnn koca ayaklarrrhahahkoptum yaa kimi zaman 38.5 kimi zaman 39 olan ayklarımla bende varımm
![]()
ölçmesine ölçeriz de şekerim site çince ben onu çözebilsem bicnm kullanan kişilerden bi kaç yorum okudum ben çok rahatmış ama numarada emin olmak için bi büyüğünü alın diyolar ayrıca sitede tam ayak ölçüsüne göre numara veriolarmış elimize mezura alıp ölçüp bakmak lazım![]()
![]()
Allahtan beni 40 kurtarıo canımm şanslıyım sana göre biras daha. ben 1 numara büyüğünü bulabilsem direk onu alıcam zaten. yetkililer lütfen bizleride düşünün 41 e kdr çıkarın numaraları. yeni nesil çam yarması gibi zaten
![]()