• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayıldım ve eşim gelmedi

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için. Eşim normalde bana karşı ilgilidir gittiği yerde de yeğeni hasta ama ben eşiyim gelmesi gerekmez mi?
Hastaneye nasıl gittiğimi soranlara: markette bayılmışım ambulans çağırmışlar.
Bencillik yaptığımı söyleyenler de bu durumun kendi başına gelmediği için bu kadar rahat yorum yapıyorlar bence
Ayrıca bayılmak rutin yazanlar var ama yeğeninin bıçaklanması kavgaya karışması daha rutin ayda birkaç defa oluyor. Belalı bir tip
Ayrıca çocuk uyanık bilinci filan yerinde ve çocuğu hasta ama nasıl oluyorsa görümcem WhatsApp ta birilerine laf sokucu şekilde durum güncellemeleri paylaşıyor. Madem çocuğu o kadar ağır hasta bunları nasıl yapıyor ki

Son düzenleme:
O uzaklıktan hemen çıkıp gelemezdi. Ama sık sık arayio durumunuzu sorabilirdi. Çok büyük düşüncesizlik etmiş. Peki normalde ilişkiniz nasıl

6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için.
Bosan be iki gun snra sana ciddi bsy olsa umrunda olmaz kendini uzdugune deymez bni arladasim dahi arasa basar giderim merde olursam olayim bu birde es

Kocan 6 ay içerisinde çok defa bayilmandan muzdarip, alışmış ya umursamamis belli ki.

Ama şu var ki benim kocam bayılıp hastaneye kaldirilsam asla ama asla bir arkadaşını arayıp yanıma göndermez hele ki erkekse.

Belki o an 8 saatlik yoldan pat diye gelemezdi ama eminim ki çoktan yola çıkmış olurdu.

Bir olay anlatayım. Hamileyim o zamanlar halsizlik yaşıyorum çok. Neyse balkonda çamaşır asiyordum. Bı baktım oğlumun elinde telefon çalıyor o da 3 yaşında daha.

Neyse açtım teli aman Allahım eşim nasıl bağırıyor bana. Ben şok tabi ne oldu yahu dedim.

Benim büyük oğlan babasını aramış. Tam konuşamıyor bizim oğlan da. Benim koca pimpiriklenmis teli kapatmış. Aramış da aramış tabi balkonda olduğum için duymadım. Her neyse telde yahu bayildin kaldın sandım delirdim burda dedi. Arıyorum arıyorum acmiyorsun dedi. Yola çıkıp eve gelecektim dedi ki kendisi askerdi öyle zart zurt izin alıp çıkması kolay da değil hani.

Dediğim gibi belki devamlı bayılıyor olman hastalığını kucumsetti. Yine de merak edip seni aramaliydi. Hadi gelmedin ara bari.

Kocan 6 ay içerisinde çok defa bayilmandan muzdarip, alışmış ya umursamamis belli ki.

Ama şu var ki benim kocam bayılıp hastaneye kaldirilsam asla ama asla bir arkadaşını arayıp yanıma göndermez hele ki erkekse.

Belki o an 8 saatlik yoldan pat diye gelemezdi ama eminim ki çoktan yola çıkmış olurdu.

Bir olay anlatayım. Hamileyim o zamanlar halsizlik yaşıyorum çok. Neyse balkonda çamaşır asiyordum. Bı baktım oğlumun elinde telefon çalıyor o da 3 yaşında daha.

Neyse açtım teli aman Allahım eşim nasıl bağırıyor bana. Ben şok tabi ne oldu yahu dedim.

Benim büyük oğlan babasını aramış. Tam konuşamıyor bizim oğlan da. Benim koca pimpiriklenmis teli kapatmış. Aramış da aramış tabi balkonda olduğum için duymadım. Her neyse telde yahu bayildin kaldın sandım delirdim burda dedi. Arıyorum arıyorum acmiyorsun dedi. Yola çıkıp eve gelecektim dedi ki kendisi askerdi öyle zart zurt izin alıp çıkması kolay da değil hani.

Dediğim gibi belki devamlı bayılıyor olman hastalığını kucumsetti. Yine de merak edip seni aramaliydi. Hadi gelmedin ara bari.
benim de esim oyle iyi degilim desem kalkar gelir 3 gun once belimi sakatladim hamileyim bide gece uykusunda bnim yatakta donmem icin bna destek olur uykusuda o kadar agirdir ki anlatamam top patlasa uyanmaz ama bn iyi degilim desem hamileyken yada hamile degilken aninda gozunu acar

Bence sen sitenin dolduruşuna gelme.
Adam kendini de kahretse zaten gelmesi on saati bulacaktı. Kaldı ki yeğeninin durumu kötü olmasa onca yolu gitmez... Kendi gelememiş ama birisini gondermiş. Ne yapsin ki adam?
Hadi arkadaşlarıyla balığa falan gitmiş olsa tamam da, hastalık için orada.
Kaldı ki sizinkisi kronikleşmiş birşey. Yani epeydir var. Duyunca şok olacağı, aklına binbir felaket senaryosunun geleceği bir durum yok.
O yüzden azıcık anlayışla karşıla derim ben.
Bu arada son 6 aydir bende de göz kararması ve bayılmalar oluyor. Küt diye yığılıveriyorum. Dudaklarım karincalaniyor.Demir ilacı ve b vitamini verdi bana doktor. Belki senin eksikliğin de bunlardır. Hiç mi bir sonuç çıkmadı?

Adam kendini de kahretse zaten gelmesi on saati bulacaktı. Kaldı ki yeğeninin durumu kötü olmasa onca yolu gitmez... Kendi gelememiş ama birisini gondermiş. Ne yapsin ki adam?
Kaldı ki sizinkisi kronikleşmiş birşey. Yani epeydir var. Duyunca şok olacağı, aklına binbir felaket senaryosunun geleceği bir durum yok.
Bu arada son 6 aydir bende de göz kararması ve bayılmalar oluyor. Küt diye yığılıveriyorum. Demir ilacı ve b vitamini verdi bana doktor. Belki senin eksikliğin de bunlardır. Hiç mi bir sonuç çıkmadı?

sadece doldursalar iyi birde kocalarını kıyaslamışlar:işsiz:
kadının da tam ihtiyacı olan şey sanki..

8 saatlik yoldan gelmemesini normal karşılardim ama telefonla sürekli aramamasina,halimi hatrimi sormamasina çok bozulurdum.gelemiyor olmasını telafi edebilirdi.siz yeğenine gitmesini mesele filanmi yaptınız acaba? Bu noktada kendisiyle hiç tartışma gibi bişey olduysa o da kendince dikkat çektiğinizi düşünüp size içten içe kızmış bile olabilir.hastalik bu tabiki çok geçmiş olsun.hersey biyana ins şifa bulursunuz.saglik gibisi varmı.yalniz arkadaşını yollaması çok abes yaa..ben utanirdim elin adamının yanında.sizin ailenizden kimse yokmu? Anneniz ablanız v.s. arkadaşı değilde onun karısı bile ilgilense daha iyi.elin adamınin ne işi var ay.sacmalik.bu kısım beni çok rahatsız ederdi.

Bu arada son 6 aydir bende de göz kararması ve bayılmalar oluyor. Küt diye yığılıveriyorum. Dudaklarım karincalaniyor.Demir ilacı ve b vitamini verdi bana doktor. Belki senin eksikliğin de bunlardır. Hiç mi bir sonuç çıkmadı?
Demirim normal ama d vitamini düşük çıktı ilaç verdi

Back
X