- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için. Eşim normalde bana karşı ilgilidir gittiği yerde de yeğeni hasta ama ben eşiyim gelmesi gerekmez mi?
Hastaneye nasıl gittiğimi soranlara: markette bayılmışım ambulans çağırmışlar.
Bencillik yaptığımı söyleyenler de bu durumun kendi başına gelmediği için bu kadar rahat yorum yapıyorlar bence
Ayrıca bayılmak rutin yazanlar var ama yeğeninin bıçaklanması kavgaya karışması daha rutin ayda birkaç defa oluyor. Belalı bir tip
Ayrıca çocuk uyanık bilinci filan yerinde ve çocuğu hasta ama nasıl oluyorsa görümcem WhatsApp ta birilerine laf sokucu şekilde durum güncellemeleri paylaşıyor. Madem çocuğu o kadar ağır hasta bunları nasıl yapıyor ki
Hastaneye nasıl gittiğimi soranlara: markette bayılmışım ambulans çağırmışlar.
Bencillik yaptığımı söyleyenler de bu durumun kendi başına gelmediği için bu kadar rahat yorum yapıyorlar bence
Ayrıca bayılmak rutin yazanlar var ama yeğeninin bıçaklanması kavgaya karışması daha rutin ayda birkaç defa oluyor. Belalı bir tip
Ayrıca çocuk uyanık bilinci filan yerinde ve çocuğu hasta ama nasıl oluyorsa görümcem WhatsApp ta birilerine laf sokucu şekilde durum güncellemeleri paylaşıyor. Madem çocuğu o kadar ağır hasta bunları nasıl yapıyor ki
Son düzenleme: