- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Normalde ilgilidir aslındaEşiniz ne zamandır size karşı böyle? Bayılmalarınızdan önce de ilgisiz miydi size karşı mesela?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde ilgilidir aslındaEşiniz ne zamandır size karşı böyle? Bayılmalarınızdan önce de ilgisiz miydi size karşı mesela?
Peki aynı durumda siz olsanız da böyle mi düşünürsünüz?
Burada hiç tanıdığımız yok8 saatlik yoldan gelmemesini normal karşılardim ama telefonla sürekli aramamasina,halimi hatrimi sormamasina çok bozulurdum.gelemiyor olmasını telafi edebilirdi.siz yeğenine gitmesini mesele filanmi yaptınız acaba? Bu noktada kendisiyle hiç tartışma gibi bişey olduysa o da kendince dikkat çektiğinizi düşünüp size içten içe kızmış bile olabilir.hastalik bu tabiki çok geçmiş olsun.hersey biyana ins şifa bulursunuz.saglik gibisi varmı.yalniz arkadaşını yollaması çok abes yaa..ben utanirdim elin adamının yanında.sizin ailenizden kimse yokmu? Anneniz ablanız v.s. arkadaşı değilde onun karısı bile ilgilense daha iyi.elin adamınin ne işi var ay.sacmalik.bu kısım beni çok rahatsız ederdi.
Normalde ilgilidir aslında
Iste bundan dolayi sana katiliyorum arkadas gondermek nedir ya ne kadar sacma ve anlamsiz dusunceler bunlar bu isin telafisi affi yok yigenini gormustur istese ucakla bile gelir yani kimsenin kusuru yok denmez bu durumdaBurada hiç tanıdığımız yok
soruların tam meslegine yakışır şekilde ....ben yazayım demiştim psikolog vs diye vazgeçtim tabi benim meslek degil ama olsun... iyi ki buraya üyesin:)))Psikiyatri bölümüne başvurdunuz mu bayılmalarınız için? Sebebi konversiyonel olabilir.
Bir kiside benim gibi düsünmis .Bende aramaz basımın caresine bakardım .Nitekim baktımda .Adam birbucuk saatlik mesafedeydi ,ayılıp kolonyalanıp eve gittimeski konunuza baktım. çocuk bıçaklanmış bacağının kesilme ihtimali varmış.. buna rağmen adama gitme demişsiniz.
siz artık sıradanlaşan bayılmanız için kalkıp gelmeliydi ama diyorsunuz..
Eski konusunu okumadım ama ben de olayın böyle bir altyapısı olduğunu düşünmüştüm. O zaman eşi Konu sahibinin drama yaratıp gezisini burnundan getirmeye ve geri döndürmeye çalıştığını düşünmüştür. Bence haklılık payı da var en azından bilinçaltı olarakeski konunuza baktım. çocuk bıçaklanmış bacağının kesilme ihtimali varmış.. buna rağmen adama gitme demişsiniz.
siz artık sıradanlaşan bayılmanız için kalkıp gelmeliydi ama diyorsunuz..
soruların tam meslegine yakışır şekilde ....ben yazayım demiştim psikolog vs diye vazgeçtim tabi benim meslek degil ama olsun... iyi ki buraya üyesin:)))
Burada hiç tanıdığımız yok
Bence sen sitenin dolduruşuna gelme.
Adam kendini de kahretse zaten gelmesi on saati bulacaktı. Kaldı ki yeğeninin durumu kötü olmasa onca yolu gitmez... Kendi gelememiş ama birisini gondermiş. Ne yapsin ki adam?
Hadi arkadaşlarıyla balığa falan gitmiş olsa tamam da, hastalık için orada.
Kaldı ki sizinkisi kronikleşmiş birşey. Yani epeydir var. Duyunca şok olacağı, aklına binbir felaket senaryosunun geleceği bir durum yok.
O yüzden azıcık anlayışla karşıla derim ben.
Bu arada son 6 aydir bende de göz kararması ve bayılmalar oluyor. Küt diye yığılıveriyorum. Dudaklarım karincalaniyor.Demir ilacı ve b vitamini verdi bana doktor. Belki senin eksikliğin de bunlardır. Hiç mi bir sonuç çıkmadı?
Canım,sanki beni anlatımıssin. Nisanliyken ben de bayılırdım defalarca ve evlendigimiz zaman iki sene boyunca devam etti bu durum.esim de artık alışmıştı buna ve umursamıyordu bayginligimi. Hatta annem bile bakmıyordu bana.dustuyse kalkar hesabı yani.arastirilmadi mi bu durum bana da çare bulamıyorlar hala ara sıra oluyor ne yazık ki.kan tahlili mr falan yapılmadi mi6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için. Eşim normalde bana karşı ilgilidir gittiği yerde de yeğeni hasta ama ben eşiyim gelmesi gerekmez mi?