• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayıldım ve eşim gelmedi

Valla kiyaslamak demeyelim de dunyanin gercegi diyelim kimse kimsenin bekcisi degil ama yazik belki baska birsey oldu bu doldurusta degil bu olan birsey aramamasina ne diyeceksinizbenim esim hasta olacak 1 kere arayacagim ve acmayacak daha da meraklanirim yapi meselesi bakis acisi

8 saatlik yoldan gelmemesini normal karşılardim ama telefonla sürekli aramamasina,halimi hatrimi sormamasina çok bozulurdum.gelemiyor olmasını telafi edebilirdi.siz yeğenine gitmesini mesele filanmi yaptınız acaba? Bu noktada kendisiyle hiç tartışma gibi bişey olduysa o da kendince dikkat çektiğinizi düşünüp size içten içe kızmış bile olabilir.hastalik bu tabiki çok geçmiş olsun.hersey biyana ins şifa bulursunuz.saglik gibisi varmı.yalniz arkadaşını yollaması çok abes yaa..ben utanirdim elin adamının yanında.sizin ailenizden kimse yokmu? Anneniz ablanız v.s. arkadaşı değilde onun karısı bile ilgilense daha iyi.elin adamınin ne işi var ay.sacmalik.bu kısım beni çok rahatsız ederdi.
Burada hiç tanıdığımız yok

Gitmeden önce yaşadığınız tartışma ,gidersin gitmezsin konuları stres yaptı ve üzüldünüz sanırım fazlasıyla .Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz inat yapmış olabilir gittiği için yaptığınızı vs.düşünmüş olabilir .Üzerine fazla gitmeyin orada da stres altında hoşgörülü olmanızda fayda var.Ordaki sorunlar durulsun sonra naz niyaz Faslı yapılır .Geçmiş olsun

Evde yaninizda biri var miydi? Surekli bayiliyor olsam beni evde yalniz birakip bastan gidemez o kadar uzaga. Ya bayildigin an basini carpsaydin bisey olsaydi? Gelemicekti hemen.
Ilk kez bayilmis olsan 10 saatte olsa yine gelmesi lazimdi.

Hicbisey yapamiyor bile olsa yaninda olmasi onemli. Ben ameliyattan ciktigimda yanimda kimse yoktu esimi iceri almiyorlardi bi dunya aglamistim alana kadar. Manevi olarak ihtiyaci oluyor insanin bu gibi durumlarda ister kucuk ister buyuk bi problem olsun.

6 ayda teşhis konulamadı diyorsunuz; demek ki beyinde filan allah korusun fiziksel bir sorun görünmüyor tümör filan gibi. Stresle tetiklediğini söylüyorsunuz psikiyatriye yönlendirdiler mi? Eşiniz fiziksel bir sebep bulunmadığı ve strese girdiğinizde üzüldüğünüzde bayıldığınız için bunun psikolojik olduğunu düşünmeye başlamıştır hatta erkekler bu psikoloji konularında biraz odun olduğundan psikolojik demek sıkıntı yok demek kafasına giriyorlar. Maalesef rutine binince de hiç iplemez oluyorlar. Bir de ben eşinizin yeğeninin hastalığı için uzağa gidip sizi yalnız bırakmasını da kafanıza taktığınızı düşündüm yazdıklarınızdan; bayılmanızı bu mu tetikledi? Ya da gitmesine isteksiz davrandıysanız bayılmanızı biraz drama ve trip koktuğunu düşünmüştür. Bence psikiyatriye de görünün panik atak kaygı seviyesinin artması gibi çoğumuzun yaşadığı bir sıkıntıdan kaynaklı olabilir bayılmalarınız. Ayrıca sekiz saat yoldan ha deyince gelinmez adam gene bir arkadaşını yollamış yalnız kalmayın diye bence büyütmeyin.

Psikiyatri bölümüne başvurdunuz mu bayılmalarınız için? Sebebi konversiyonel olabilir.
soruların tam meslegine yakışır şekilde ....ben yazayım demiştim psikolog vs diye vazgeçtim tabi benim meslek degil ama olsun... iyi ki buraya üyesin:)))

eski konunuza baktım. çocuk bıçaklanmış bacağının kesilme ihtimali varmış.. buna rağmen adama gitme demişsiniz.
siz artık sıradanlaşan bayılmanız için kalkıp gelmeliydi ama diyorsunuz..
Bir kiside benim gibi düsünmis .Bende aramaz basımın caresine bakardım .Nitekim baktımda .Adam birbucuk saatlik mesafedeydi ,ayılıp kolonyalanıp eve gittim :KK70::KK70:Kendimle gurur duyuyorum:KK70:

eski konunuza baktım. çocuk bıçaklanmış bacağının kesilme ihtimali varmış.. buna rağmen adama gitme demişsiniz.
siz artık sıradanlaşan bayılmanız için kalkıp gelmeliydi ama diyorsunuz..
Eski konusunu okumadım ama ben de olayın böyle bir altyapısı olduğunu düşünmüştüm. O zaman eşi Konu sahibinin drama yaratıp gezisini burnundan getirmeye ve geri döndürmeye çalıştığını düşünmüştür. Bence haklılık payı da var en azından bilinçaltı olarak

Fiziksel bir sebep yoksa psikolojik bir sebep var demekki. Sürekli bayılıyorsanız muhakkak bir sebebi var. Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Eşiniz de ne yapsın yeğeni kötü durumda. Çıkıp gelse ne olacak? Aradığında neden açmadınız? Kendi kendinize triplere girmeyin. Bayram tatilinde çok sessiz bir köye gidin kafayı dinlersiniz.

soruların tam meslegine yakışır şekilde ....ben yazayım demiştim psikolog vs diye vazgeçtim tabi benim meslek degil ama olsun... iyi ki buraya üyesin:)))

Bana bu bayılmalar histerik gibi geldi biraz eski konularına da bakınca. Zira çocukluğundan kalma olan yoğun bir ilgi açlığı var, annesiyle uzak olduğu için bu ilgi ihtiyacını eşi üzerinden karşılamaya çalışıyor. Anladığım kadarıyla çok da, nasıl desem, dişli bir kadın değil, reel hayatta içine kapanık gibi. Bu yaşadığı sıkıntıları, üzüntüleri dışa yansıtamadığı için vücut bunu kaldıramıyor ve bayılarak tepki veriyor. Yani konu sahibi eşine "Ben senin ilgini istiyorum, benimle ilgilen" diyemiyor da ilgilenmesini bayılarak sağlamaya çalışıyor bilinçdışında. Tabi bu benim şahsi fikrim, en doğru tanıyı psikiyatri bölümünde alacaktır. Bayılmaların altında anladığım kadarıyla fiziksel bir sebep yok. O yüzden muhakkak psikiyatri görmeli.

Bence sen sitenin dolduruşuna gelme.
Adam kendini de kahretse zaten gelmesi on saati bulacaktı. Kaldı ki yeğeninin durumu kötü olmasa onca yolu gitmez... Kendi gelememiş ama birisini gondermiş. Ne yapsin ki adam?
Hadi arkadaşlarıyla balığa falan gitmiş olsa tamam da, hastalık için orada.
Kaldı ki sizinkisi kronikleşmiş birşey. Yani epeydir var. Duyunca şok olacağı, aklına binbir felaket senaryosunun geleceği bir durum yok.
O yüzden azıcık anlayışla karşıla derim ben.
Bu arada son 6 aydir bende de göz kararması ve bayılmalar oluyor. Küt diye yığılıveriyorum. Dudaklarım karincalaniyor.Demir ilacı ve b vitamini verdi bana doktor. Belki senin eksikliğin de bunlardır. Hiç mi bir sonuç çıkmadı?

Katılıyorum.
Bir kk klasiği olarak bu konu da elalemin kendi kocasını övmesi için müthiş bir platform olmuş yine, konu sahibine ne faydası varsa... Şaşırmadım. :)

Acikcasi rahatsizliginiz bir yana birazda esinizin yönünden bir baksaniz. Görümcenizi diger konudada yerden yere vurmussunuz. Anlattiginiza göre cocuklari da sorunlu. Siz onlari ne kadar cok sevmesenizde bunlar esinizin ailesi. Hickimse yegenin böyle duruma düsmesini istemez. Siz kendi hissettiklerinize (sizin kendinize göre hakli sebebleriniz olabilir bilmiyorum) onun oraya gitmesini engellemeye calismissiniz. Bu iyi bir tutum degil. Siz ilgilenmek zorunda degilsiniz ama o dayilari. Bayilmaniza gelince: esiniz durumunuzla ilgili bilgi almistir o konustugu kisilerden. Daha önce de böyle bayilmissiniz zaten. Yani bir yerinizi incitmemissiniz sanirim düserken. Oda tekrar iyisiniz diye düsünmüstür. Ilgi beklemekte haklisiniz. Bu durumu esiniz gelince görüsün onunla. Ama sizin oraya bu durumda gitmenizi önermem,cünkü hem kendinize hem esinize faydasi olmaz. Bu bayilmalar icin psikolojik destek lazim bence. Gecmis olsun. Insallah tez vakit sagligina kavusursun

Burada benim mantıklı bir yorum yapmam için yiğenim hastalığını bilmem gerekiyor ona gore haklı veya haksız diycem. Yeğeninin nesi var neden gitti?

6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için. Eşim normalde bana karşı ilgilidir gittiği yerde de yeğeni hasta ama ben eşiyim gelmesi gerekmez mi?
Canım,sanki beni anlatımıssin. Nisanliyken ben de bayılırdım defalarca ve evlendigimiz zaman iki sene boyunca devam etti bu durum.esim de artık alışmıştı buna ve umursamıyordu bayginligimi. Hatta annem bile bakmıyordu bana.dustuyse kalkar hesabı yani.arastirilmadi mi bu durum bana da çare bulamıyorlar hala ara sıra oluyor ne yazık ki.kan tahlili mr falan yapılmadi mi

Back