vertigo olabilir belki,kulağın falan çınlıyor mu?Ya anlam veremiyorum ayakğa kalktığımda başım dönüyo ben eski türk filmi edasıyla etrafımda sayıyorum döne döne hani olur ya kızı bi grup genç aralarında tokatlarlarda kızda döne döne diğerine gider sonra bi diğerine en sonunda ühühühüh diyip yere kapaklanır..
Bende yere kapaklanmak dışında o dönmeyi yaşıyorum resmen bedenen dönüyorum yani..
Elimde değil bayılsam rahatlıcam sanki ama baygınlık yok.
bugün nescafe içtim sonrası çok kötü ayağı kalksam duramıyorum içmiş gibiyimm..
Tamam içtimde oda nescafe
Niye böyle oluyorum bilgisi olan var mı başına gelen var mı ?
Bu bir rahatsızlık mı
Yazarkende ellerim titriyor..
Az önce diğer odaya gittim resmen döndüm durdum orda gözlerimin önünde ışıkçıklar oluşuyor resmen..
Ramazanda olurduda açlık der geçerdim peki ya şimdi ??
Biri görse sal.ak bu kız oyun oynuyo derler cidden..
Bugün abimle şakalaşırken zor durdum dönüp duruyorum ama onda etrafımda dönmedim dengem bozuluyor resmen tutunucak yer arıyorum..
Taşımayın konumu burda dursun lütfenn
vertigo olabilir belki,kulağın falan çınlıyor mu?
kansızlık....olabilir mi?
bende de oluyor ara ara
niye oturmuyosun :)
Doktora gitmelisinYa anlam veremiyorum ayakğa kalktığımda başım dönüyo ben eski türk filmi edasıyla etrafımda sayıyorum döne döne hani olur ya kızı bi grup genç aralarında tokatlarlarda kızda döne döne diğerine gider sonra bi diğerine en sonunda ühühühüh diyip yere kapaklanır..
Bende yere kapaklanmak dışında o dönmeyi yaşıyorum resmen bedenen dönüyorum yani..
Elimde değil bayılsam rahatlıcam sanki ama baygınlık yok.
bugün nescafe içtim sonrası çok kötü ayağı kalksam duramıyorum içmiş gibiyimm..
Tamam içtimde oda nescafe
Niye böyle oluyorum bilgisi olan var mı başına gelen var mı ?
Bu bir rahatsızlık mı
Yazarkende ellerim titriyor..
Az önce diğer odaya gittim resmen döndüm durdum orda gözlerimin önünde ışıkçıklar oluşuyor resmen..
Ramazanda olurduda açlık der geçerdim peki ya şimdi ??
Biri görse sal.ak bu kız oyun oynuyo derler cidden..
Bugün abimle şakalaşırken zor durdum dönüp duruyorum ama onda etrafımda dönmedim dengem bozuluyor resmen tutunucak yer arıyorum..
Taşımayın konumu burda dursun lütfenn
ciddiye alıp dr. gidin bence.bugün bayılmazsın ama birgün bayılırsın ve nerede olacağı belli olmaz.
kahve içtikten sonra oluyrsa kansızlık ve tansiyon olabilir ama sonuçta dr. görünmekte fayda var.
godle isik cakmalari ,bas donmesi falan tansiyona isaret hic kontrol ettinmi?
Doktora gitmelisin
Aynen öyle, rahatlarsınız, bayılsanız birsüre idare eder.
Ayakta durmaya zorlamayın kendinizi, sanırım basınç falan artıyor daha fena yapıyor.
Bacaklarınız tutmuyorsa salın kendinizi, beyne kan gitmesiyle vücut toparlanacak.
Bayılayım diye dua eden tek insan evladı benim sanırım
Hayır bayılmayın
Birden ayağa kalktığınızda başınız döndüyse zorla ayakta durmaya çalışmayın.
Günde 2-3 defa yaşardım bunu, düşer toparlanır kaldığım yerden devam ederdim, ama hafif bilinç kaybı da olurdu durup dururken yere atmadım kendimi.
Evdeyken tabii.
Tansiyon düşüklüğü veya kansızlık olabilir. Doktora gidin içiniz rahat olsun.
Direnmeyin, çok daha kötü oluyor insan, beyni patlayacakmış gibi.
Zorlamazsanız zaten düşeceksiniz.
Sadece önceden tahmin edip kontrollü düşün.
Şu an çok saçma bir akıl veriyormuş gibi oluyorum ama yıllarca hiçbir şeyin yok diye gönderildim doktordan, bu yolu buldum.
Düşüncede dengesiz denilicek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?