Bayılsam belkide böyle olmıcam..

Siz peki bi doktoa gittiniz mi ?

Siz peki bi doktoa gittiniz mi ?

Dis ve diger saglik kontrollerimi sikayetim olmasa da asla aksatmam.

O yuzden hastalik ihtimali uzerinde bu kadar cok durulmasina sasirdigimi yazdim.

Onceki mesajimda belirttigim ve uzun uzun anlattigim gibi kontrollerini hic aksatmayan, saglik sorunu bulunmayan, nescafe icince sizin yasadiklarinizi birebir yasayan biriyim...

Ama tabii ki herkes bir olmaz diye degerlerinize baktirin diye de eklemistim onceki mesajimda.

Hiç bekleme bu aksatılacak bir durum değil kesinlikle

El titremen kahveden olabilir ben kahve içince benim de dizlerim falan titriyor başımda kalp atıyo gibi oluyo falan
baş dönmen kansızlıktan ya da kulagından olabilir. doktora git cnm

benimde basıma geldı canım vertigo ydu ama süreklı bas donmesı yasıyodum banada orta kulaktakı denge sıvısının yerinden çıkmasıyla oluyo dedıler baya kotuydu bir aya yakın yataktan kalkamadım kafamı cevırırken bile basım donuyordu

Bence 3 ihtimal var asırı kansizlik olabilir ama biraz düşük bi ihtimal bu kadar siddetli olmaz sanki. Ortakulak da otalit tasları dengeyi. Saglar o bozulmuş olabilir kbb bakar bu duruma genelde Ata binine gecer. Yada betimle alakalı bi sıkıntı vardr ki aynı zamanda gözünüzün önünde ışıklar oluyorsa bir ihtimal ar beyin tomografisi çektirin nörolojiye başvurun derim ben

nescafe'den sonra oluyorsa muhtemelen vucudun kafeine verdigi bir tepkiden kaynaklaniyordur, carpinti filanda yapabilir.. onun disinda vertigo da olabilir eger cinlama varsa kulaklarda orta kulakla ilgili bi dengesizlik soz konusu olabilir fakat genelde vertigo olan kisiler sallanan seylere bile binemez. bi doktora gorunun derim

banada vertigo yada tansiyon gibi geldi,bi kan versen muayene olsan anlaşılır ,Hadi kuzum döne döne mevlanaya döncen,iki adım ileri bi adım geri mehter kıvamında hastaneye git.

bu sıcak havalarda vücut çok susuz ve tuzsuz kaldığı için tansiyon çok çabuk düşüyor günlük olarak tansiyon ölçümü yapabilirsiniz en azından takip etmek için ellerim titriyor demişsiniz ben bu belirtilere göre b12 eksikliği diyebilirim ama en güzel kısa yoldan kan tahlili yaptırıp kesin sonucu öğrenmek

Hiç bekleme bu aksatılacak bir durum değil kesinlikle

Gidicem zaten :)

El titremen kahveden olabilir ben kahve içince benim de dizlerim falan titriyor başımda kalp atıyo gibi oluyo falan
baş dönmen kansızlıktan ya da kulagından olabilir. doktora git cnm

Acile gittim bi iğneyle sepetlediler.
Kbb'ye gel dediler ne ilaçta olanları söylediler nede hiç bişey.

Bazen oluyo şuanda bişey yok mesela

Geçenlerde de beynime bi ağrı giriyordu çığlık attırıyodu

Yoo bende öyle bişey yok mesela uzun yolda otobüs tutmaz kısa yoldada aynı şekilde

banada vertigo yada tansiyon gibi geldi,bi kan versen muayene olsan anlaşılır ,Hadi kuzum döne döne mevlanaya döncen,iki adım ileri bi adım geri mehter kıvamında hastaneye git.

Gidicem bakalım.

Canım tansiyon da olabilir başka birşey de.
Dr'a görün en kısa zamanda, normal değil bunlar.

Banada normal gelmiyor

Yemek yemek su içerim ben
İnşALLAH kansızlık b12 eksikliğidir vertigo falan korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…