♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Hele ben
Utanmazin onde gideni..

Bugun cok acim..
Oglen corba ictim. ekmek yemedim.
Ara sutlu sahlep.ictim.
Oglen ekmegini oraya kaydirdim.
Ama.acim

2litre de su ictim.
Cay icmedim bugun.
AKsam demlerim

Neden bir şeyler yemedin kuzum ya ?
Aç olunca sonra birden daha çok yiyoruz sonra.
Vakit mi bulamadın ki, üzüldüm şimdi. Hemencecik bir şeyler ye, biz tokken çok mutlu olanlardanız.

Neden bir şeyler yemedin kuzum ya ?
Aç olunca sonra birden daha çok yiyoruz sonra.
Vakit mi bulamadın ki, üzüldüm şimdi. Hemencecik bir şeyler ye, biz tokken çok mutlu olanlardanız.
Aslinda tokum meyve tuketiyorum suan.
Midem konya ovasi kadar oldugu icin
Yadirgiyor suan bu kadar yemeyi.

Sekeri azaltarak ic.
Yoksa bir gun patlayacaksin cok fena tuketeceksin hem de sekerli sonra bu kadar diyet cop olcak.​
Şekersiz bi süre geçirince çayı şekersiz içmeyi deneyeceğim. Mantıklı olmaz mı?

Günaydın Kızlar

Dün çok su içtim ama evde ne kadar içtiğini anlamıyor insan iş yerine de bi şişe almalıyım en büyük eksikliğim su çünkü

Ekmek hiç yemedim ama hiç de aç kalmadım nedense Emir le sürekli bişiler atıştırdık resmen

günaydın
dün iyi gitti.

bugün de istikrarlı olacağım..
annemin d.günü akşama kesin pasta alınır.. asıl sınavım o zaman 2 çatal alırım...... yemem . söz
çok bıktım şu halimden artık çünkü

Günaydın.
Hepimiz iyi gidiyoruz maasAllah.
Bende cam şişe getirdim 1 lt. iş yerime. 500 ml olan az geldi
Meyveli sallama çay içtim şimdi şeker aramadım bu iyi bişey.
Haftasonuna kadar çok dikkat etmek istiyorum. Haftasonu şehir dışına çıkacağım pek dikkat edemem. Kimseye diyetteyim demekte istemiyorum zaten.

Bence de kimseye diyetteyim deme kuzu, inadına bir şeyler verip duruyorlar o zaman. Az az her şeyden yersin olur biter.
Bu arada ben de sana meyve çayı iç diyecektim, onda şeker ihtiyacı aranmıyor. Çok şeker seven arkadaşlarım da meyve çayını şekersiz içebiliyor.

Şimdilik elimin altında elmalı çay var. Çeşitlendirmeyi düşünüyorum. Güzel oldu bu. Dünyayı yeniden görüyorum
Çay aşkı başka birşeymiş

Selam kızlar nasıl gidiyor.
Bende Her akşam tayin ve pekmez yeme başladım.

Ben de başladım ama akşam değil sabah 2 hatta 3 kaşık atıyorum ağzıma. Demir eksikliği tüm sebep
Ya sen tabi pekmezin hasına sahipsin. Senin memleketinden alıyoruz biz de pekmezi. Bu sene getiren kişi de çok yokmuş az aldık bitti Hiç güzel gelmiyo aldığımız pekmezler.

Düzeltme: Ben seni yine @__Dalida__ sandım yaaaa Çok okumaya başladın karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…