♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Başlangıç 55
Pzt 54
Salı 53.5
Çarş 53.1
Perşembe 52. 8
Cuma 52.7

Kızlar ya arkadaşlar serpme kahvaltı yapacağız puff yemek istemiyorum

Başlangıç 55
Pzt 54
Salı 53.5
Çarş 53.1
Perşembe 52. 8
Cuma 52.7

Kızlar ya arkadaşlar serpme kahvaltı yapacağız puff yemek istemiyorum

Ye kuzum, kahvaltı sonuçta sadece hamur işine girme, tatlı kısmını da çok kaçırma, evdeki gibi yap. Moral bozma.

Ye kuzum, kahvaltı sonuçta sadece hamur işine girme, tatlı kısmını da çok kaçırma, evdeki gibi yap. Moral bozma.
Ya ben gözü aç bi insanım evde yumurtayı ekmeğimi peynirini yiyorum güzelce. Şimdi şahane bi serpmede ah ah :) senin nası gidiyo gizim

Ya ben gözü aç bi insanım evde yumurtayı ekmeğimi peynirini yiyorum güzelce. Şimdi şahane bi serpmede ah ah :) senin nası gidiyo gizim

Kıyamam sana, yaparsın sen, bu öğünü fazla kaçırırsan da sonrakileri hafif geçirirsin, dengelersin mutlaka, bir yolunu buluruz.
Ay p.tesi göreceğiz, bana göre iyi gidiyor. Ben halimden memnunum ama tartı ne söyler bir fikrim yok.

Günaydın.
Kuzum ye. Hamur işini abartmazsan kahvaltılıktan çokta yesen diğer öğünleri hafif tutarsın, dengelersin.

Günaydın kızlar. Benim kilo hala aynı. Bakalım pazartesiye kadar daha çok dikkat etcem belki 500 gr filan verebilirim

Güzel bi kahvaltı yaptım. 1, 5 hafta sonra midem doydu :)) patlamış mısır da y3dim akşam az yerim . İnşallah hepimiz bahara fit gireriz

Başlangıç 55
Pzt 54
Salı 53.5
Çarş 53.1
Perşembe 52. 8
Cuma 52.7
Cmt 53.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…