♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Ben tartılamadım tabiki de henüz mezuram da yok.
En büyük rahatsızlığım göbeğim ve belimden. Bu hafta akşamları eşim evde yok, hem yemeğe dikkat ederim hem de mekik gibi ufak hareketlere başlarım.

Ben tartılamadım tabiki de henüz mezuram da yok.
En büyük rahatsızlığım göbeğim ve belimden. Bu hafta akşamları eşim evde yok, hem yemeğe dikkat ederim hem de mekik gibi ufak hareketlere başlarım.
Benim de derdim göbek bi ara bölgesel videolar yapmıştım. Netten bi baksana böle sadece belı çalışmıyor kuzum

su sisem önümde 1 litre suyu hala içmedim ne oldu bana anlamıyorum günde 3 litreden fazla icen insandım

Fark ettim ki çay içmekten su içemiyorum ben. Sanırım aynı durum sende de vardı.
Sabah 1 kupa, öğleden sonra bir kupa çay içerek azaltacağım artık. O zaman suısayıp içerim sanırım

Fark ettim ki çay içmekten su içemiyorum ben. Sanırım aynı durum sende de vardı.
Sabah 1 kupa, öğleden sonra bir kupa çay içerek azaltacağım artık. O zaman suısayıp içerim sanırım

evet

koca termos bardakla 2 bardak çay içtim. yani 5 fincan çaya bedeldir
eskiden de böyle çay içip su içerdim.
git gide sağlıksız oluyorum ...... hemen içcem suyumu şimdi

Çarşıya haftasonuna doğru giderim galiba kuzu, ama aklımda gidince alacağım inşallah

Ben yapabilirsem günlük kilo bildirimi yapicam daha iyi gaza geliyorum. Minimum yemeye çalıştım bugün

Günaydın.
Ben de moralimi bozmadan, aç kalmadan, dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. Evde olunca canım bir şeyler yemek istiyor sürekli, o zaman da sebze ve meyve ile krizimi atlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…