- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
-
Kendimiz kestik. Sağolun. Zonkluyor resmenElinizi niye kestiniz kurbanı kendiniz mi kestiniz bu kadar çok geçmiş olsun dikkat edin
Detay vermemişsiniz ama saygınızı bozmadan gerekli cevabı verin kendinizi savunun akıl yaşta değil baştadır.
Hayır ayrı ama çok garipler ya. Keşke ellerim bu kadar agrimasa da yazsamBeraber mi oturuyorsunuz?
Hayır ayrı ama çok garipler ya. Keşke ellerim bu kadar agrimasa da yazsamBeraber mi oturuyorsunuz?
Ya herşey de kendilerini o kadar haklı görüyorlar ki insanın ağzını actirmiyor.ailem de çok pasif of bıktım yeminleSen laf söyletme.Eşinin de sana kızmaya hiç hakkı yok.Zaten annesini uyarmadığı için hatalı.Bir iki kere sertçe uyarırsan cesaret de edemez bidaha.
Ya herşey de kendilerini o kadar haklı görüyorlar ki insanın ağzını actirmiyor.ailem de çok pasif of bıktım yeminleSen laf söyletme.Eşinin de sana kızmaya hiç hakkı yok.Zaten annesini uyarmadığı için hatalı.Bir iki kere sertçe uyarırsan cesaret de edemez bidaha.
Mümkün olduğunca uzatmayacagim bi kaynana düşünün yaş yetmiş ama hala her yere laf yetiştiren bana ve aileme laf sokuyor ki ailemi toplam 2./3 kere görmüş olmasına rağmen 7 sene bitti evliliğim de. Eşim onlar laf soyleyince ses çıkarmıyor ama ben söylesem sesi çok çıkar eminim . Annesinin söylediklerini ona yansitmamaya çalışıyorum çünkü benim ne suçum var onların huyu öyle diyor peki ben bu kadınla nasıl başa çıkacağım. Bu bayramı zehir etti söylediği bi lafla eşime söylemedim henüz. Çok detay var anlatacak ama ellerimi kestim bugün zor güç bu kadar yazabildim
sende laf sok esine söyleyemiyorsan .O laf sokuyorsa sen de sok, yaşlı başlı kadın, evet haklısın ama, benim içimde kalacağına o düşünsün biraz amaaaan.
Hayır ayrı ama çok garipler ya. Keşke ellerim bu kadar agrimasa da yazsam
Ee keske ellerin iyilesince acsaydin konuyu. Ne oldugunu bilmeden insanlar ne desin ki ?Hay
Hayır ayrı ama çok garipler ya. Keşke ellerim bu kadar agrimasa da yazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?