Yok yere kaygilaniyorsun demek cok politik bir cevapDün kv bana Kurban Bayramı' nda ''Bize gelirsiniz ya da biz geliriz'' dedi. (Bu ayın sonunda evlenmiş olacağız. ayrı şehirlerde olacağız ikimizin de ailesinden) Ben 2 hafta önce nişanlıma ''Kurban Bayramı' nda bizim memlemete gidelim mi?'' dedim. O da bunu düşünmek için erken dedi. Kv hemen her şeye şööle bi kafasını sokmayı seven bi tip. Ve bu benim acayip sinirlermi zıplatıyor. Yahu daha ben evlenmemişim, daha plan yapmamışım, daha eşimle ilk bayramımız olacak. Bi düşün yaa.
Bi de biz uzak mesafe ilişkisi yaşadık 4,5 yıl boyunca. Bunu da herkes biliyor. Bi bizi bize bırak kadın. .
Bunları nişanlıma söylediğimde de ''yok yere kaygılanıyorsun'' diyor. Bu konu olunca beni anlamaktan çok uzak, tartışıyoruz ve ben çıldırıyorum !!!
Sinirlerini bozma
Sen bi evlen hayirlisiyla bitanemm:) bunları sonra dusunursunuz
Dugunune gelemiycem benim de derdim o
Yok yere kaygilaniyorsun demek cok politik bir cevap
Yarin obur gun o bayram geldiginde ne yapacagi belli degil yani ve ne yaparsa yapsin sana verdigi bir soz olmadigindan onu cignemis olmayacak pek akilliymis nisanlin dikkatli ol
Sizin aileye gidince baş başa siz size kalmış oluyorsunuz da onun ailesine gidince mi biz bize kalamıyoruz oluyor ?
Yok yere kaygilaniyorsun demek cok politik bir cevap
Yarin obur gun o bayram geldiginde ne yapacagi belli degil yani ve ne yaparsa yapsin sana verdigi bir soz olmadigindan onu cignemis olmayacak pek akilliymis nisanlin dikkatli ol
Sizin aileye gidince baş başa siz size kalmış oluyorsunuz da onun ailesine gidince mi biz bize kalamıyoruz oluyor ?
Bebeğim tam da bu ayın sonunda memlekete dönmem gerekiyorYaaa ben sana davetiyeyi adresi whatsapp' tan atarım balım yine de. . Neden gelemiyorsun
Hem balım valla artık sinirlerim bozuluyor sinirden stresten. .
Ama zaten senin ailene gitmek istiyorsun
Yalnız kalmak gibi bir plan yok yani
Neden kv gitme fikri sıkıntı yarattı
Daha evlenmeden kayınvalide sendromu kötü
Kaynananız çok cinmiş daha evlenmemişsiniz bile
Nisanlınızın size söylediğini sizde kaynananıza söyleyin daha erken deyin belki o zamana başka planımız olur deyin
Hatta gelin Ata binmiş ya nasip demiş deyin
Sizi alıp gelini oldunuz mu ki sizin yerinize olan yapıyo
Ama arkadasında yazdığı gibi nişanlınız da çok cin
Erken derken? Bence gözlemleyin bakalım Bayram sabahı erkenden anasının evine sizi sürükleyecek bi tip mi ?
anneannenin gönlünü yap bakarız hele o gün gelsin gün ola harman ola su akar yatağını bulur tarzı boş beleş laflara pabuç bırakma adını koyun şimdiden
çünkü benim hissiyatım ilk bayram erkek ailesine gidilir gibi ataerkil bir teklifin önüne sunulacağı yönünde
Şimdiden kurban bayramı için bir plan yapın.Dün kv bana Kurban Bayramı' nda ''Bize gelirsiniz ya da biz geliriz'' dedi. (Bu ayın sonunda evlenmiş olacağız. ayrı şehirlerde olacağız ikimizin de ailesinden) Ben 2 hafta önce nişanlıma ''Kurban Bayramı' nda bizim memlemete gidelim mi?'' dedim. O da bunu düşünmek için erken dedi. Kv hemen her şeye şööle bi kafasını sokmayı seven bi tip. Ve bu benim acayip sinirlermi zıplatıyor. Yahu daha ben evlenmemişim, daha plan yapmamışım, daha eşimle ilk bayramımız olacak. Bi düşün yaa.
Bi de biz uzak mesafe ilişkisi yaşadık 4,5 yıl boyunca. Bunu da herkes biliyor. Bi bizi bize bırak kadın. .
Bunları nişanlıma söylediğimde de ''yok yere kaygılanıyorsun'' diyor. Bu konu olunca beni anlamaktan çok uzak, tartışıyoruz ve ben çıldırıyorum !!!
**Bu arada herkes konuyu ben onu kendi aileme götürmek istiyorum gibi anlamış. Ben onu kendi ailemin yanına da götürmek istesem, -ki ben anneannem yaşlı diye onun memleketine gitmek istedim- konu o değil. Konu yeni evli çiftin belki kendilerine göre planları olabileceğine idrak etmemeleri. Sinirlerimi bozan da bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?