- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
aslında biz tüm aile aynı şehirde yaşıyoruz,akrabalarım dahil,ama babamla zaten 8 senedir küsüm anlatmaya kalksam uzun hikaye,abimin biri hanımının ailesinin yanına gitti sadece onunla telefonda konuşabildim ve döndüğünde nöbetçi,diğer abimi aradım ne baktı nede bana geri döndü,annemse babamın yanına yaylaya gitti,oradan da ne telefon çekiyor ne birşey,eşim ise işte,bende evde oturdum duvarlarla konuşuyorum,oysaki bayram günü ne olurdu tüm aile birlikte olsak,bayram kahvaltımızı beraber yapsak,gülsek oynasak,yesek içsek...herkes yaşıyor ve hepimizz aynı yerde yaşarken bu kadar kopuk olmamız canımı acıtıyor.Siz neden yalnizsiniz ki anlamadim . Ben de cumbus halindeki kalabalik ailelere ozeniyorum su an cok ayni sekilde cikmislar balkonda topluca gulusuyorlar![]()
neden canım..okul durumu falanmı..
ben alıştım artık..zaten iki kardeşim var onlarda oturduğum yerde değil..eşim çalışmak durumunda..kayınvalide kayın peder ,annem rahmetli oldu..
crypticiğim durum yukarıda yazdığım gibi canım;başın sağolsun,bak şimdi sen istesende onlarla görüşemezsin ama bende elimizde bu fırsat varken neden bu kadar saçma durum yaşıyoruz anlam veremiyorum,tatil planımı bile yaparken bayramı düşünerek bayramdan sonraya plan yaptım,sırf ailemi bayramlayayım diye ama onların benim kadar hassas olmadıklarını görünce üzüldüm,kimsenin umurunda değilmiş,ama bu bayram bana çok büyük ders oldu.neyse ya bunalım takılmayayım ben.
İYİ BAYRAMLAR HERKESE CANLAR...