ne gitcem ya kapımın onunden gecirmem oyle kadını.. esininde boyle bir durumda sessiz kalması hata cıplak resimler eve erkek almalar falan bu lafları hicbir erkek kaldıramaz belki aileden diye susuyor ama iyi bir konusma yapması lazım
sana gıcıkları var ama neden olduğunu anlayamadım..
eşin ısrar ederse git ama seni gördüğüne pişman et bence
benimde aram bozuk eltimle hatta kaynımlada görüşmüyorum.......bizimde aramızda çok kötü şeyler geçti eltim fesatın kıskancın teki sırf ben eşimle iyi geçiniyorum çoğu konuda özgürüm her istediğimi yapıyorum diye kaynımı fitleyip benle tartıştırırdı o gerizekalıda ona inanırdı gülüp dururdu sonrada hiç birşey olmamış gibi davranırdı sonra bir duyardık olur olmaz şeyler söylemişler hakkımızda sağda solda laf laf laf.....bende sırf eşimin hatırına yutardım bazı şeyleri ama herşey bir yere kadar sonra baktı eşim susmakla oluyo baş edemiyo hem abisiyle hem yengesiyle herşeyi konuştu onlarla ama ne konuşma bağrışmalar havada uçuşuyo ben sesimi bile çıkarmadım neyse kayınbabamda geldi eşim onuda çağırmıştı neyseki adil davrandı bizden yana oldu çünkü haklıyız herşeyi görüyor duyuyorlar hatta kendileri bile bıtkınlar ailede hiç kimse sevmez onları ...o oldu bi daha onlarla muhattap olmuyoz tam 3 yıl oldu ama kayınbabamlarda karşılaşıyoruz orda mecbur konuşuyoruz çünkü en yakın akrabayız illaki beraber oluyoz ama evlere gidip gelme yok....ben kaynımla hiç konuşmuyorum oda benle eltim yüzsüzlüğünden konuşuyo ben laf vermiyorum üstüme geliyo gıcıklığına yapıyo bende mecbur ona bu gıcıklık zevkini yaşatmamak için konuşuyorum hiç affetmiyorum lafımıda koyuyorum .....eşim ısrar etmiyo konuşmam ve gidip gelme konusunda belki ısrar etse giderim evlerine eşimle aram açılmasın diye çünkü onları ne kadar sevmesemde onlar yüzünden kavga edip aramızın bozulmasını istemem o zevkide tadtırmam.........eğer seninde eşin ısrarcıysa canım git ama asla ödün verme onlar yüzünden eşinle kötü olma o zevki tadtırma eltine birşey yiyip içme ama ayağına getittir sana hizmet yapsın..... amma ne koyar ona sana hizmet yapmak bi düşünsene canım
tubatuba sen öğretmendin dimi ...öğretmenler günün kutlu olsun..ben izinli olduğum için gitmiyorum okula hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?