Bayram da Eltimlere gitmek zorunda mym?

MOON anladığım kadarıyla bekarsın.Eğer öyle ise sana şunu söyleyim evlilik bekarlıktan çok çok farklı akıl ve mantık ön planda olmazsa yürümüyor.

bende bir kisiyi sildiysem olsem gitmem,yapamam ayagim gitmez boyle pis huyum var..benimde kizdigim biri vardi.gitmem gereken biryere gitmedim cokta israr etmislerdi bizim icin gel diye insanlar..sonra pisman oldumm ne vardi sanki katlansam.ben zora dustum..ders oldu bana.dedigim gibi gidersen az da olsa dur,muhatap olma mutlu gorun esinle de hic kavga etme..eger gitmezsen daha cok moralin bozulur ornek ben:sinifsinif:
evet arkadasin olsa silersin biter ama aile olunca olmuyor istee..silip atamiyorsun..insanlarda zaten dedikodu icin laf ariyorr,kendi islerine bakmayippp..

benim kuzenimin ve esinin basına boyle birsey gelmisti kuzenimin eltiside buna benzer seyler yaptı ve altlı utlu oturmalarına ragmen gorusmuyorlar ne enistem nede kuzenim yuzlerine bakmıyor:) yani bu isin evlilikle bekarlıkla alakası yok ortada ahlaksız kelimeler donuyor benim kardesim karısına sus diyemiyorsa bende ne esimi gotururum nede kendim giderim demesi lazım esinizin dogrusu bu

kendisine hayatta başarılar diler, asla semtine bile uğramazdım. Ne işim olur böyle fesat insanlarla, büyükse, büyüklüğünü bilsin, mide bulandırıcı şeylerle uğraşmasınlmaz:

sana gıcıkları var ama neden olduğunu anlayamadım..

eşin ısrar ederse git ama seni gördüğüne pişman et bence

ben olsam gitmem uzgunum ama boyle malesef
45 yasinda kadin senle s.d.k mi yaristiriyor ne alip weremedigi war
gencligini mi kiskaniyor acaba
bence gitmemelisin

sana gıcıkları var ama neden olduğunu anlayamadım..

eşin ısrar ederse git ama seni gördüğüne pişman et bence

evet bana gıcıkları var sevmiyorlar eni.SENİ GÖRDÜĞÜNE PİŞMAN ET yazmışsın ya arkadaşım bu en güzel ceza haklısın.Gitmezsem bak insanlık bilmiyor bayramlaşmaya gelmedi diye sevinecek.Gidersem sevmediği birini görecek

hic gitmek sorunda degilsin hayatım
boyle seymi olur ya
45 yasinda kadin senin gencligini kıskanmıyorsa bende slowmotion degilim:)
s.d.k mi yarıstırıyor anlamadim ama bence ustune gitme,gorusme

benimde aram bozuk eltimle hatta kaynımlada görüşmüyorum.......bizimde aramızda çok kötü şeyler geçti eltim fesatın kıskancın teki sırf ben eşimle iyi geçiniyorum çoğu konuda özgürüm her istediğimi yapıyorum diye kaynımı fitleyip benle tartıştırırdı o gerizekalıda ona inanırdı gülüp dururdu sonrada hiç birşey olmamış gibi davranırdı sonra bir duyardık olur olmaz şeyler söylemişler hakkımızda sağda solda laf laf laf.....bende sırf eşimin hatırına yutardım bazı şeyleri ama herşey bir yere kadar sonra baktı eşim susmakla oluyo baş edemiyo hem abisiyle hem yengesiyle herşeyi konuştu onlarla ama ne konuşma bağrışmalar havada uçuşuyo ben sesimi bile çıkarmadım neyse kayınbabamda geldi eşim onuda çağırmıştı neyseki adil davrandı bizden yana oldu çünkü haklıyız herşeyi görüyor duyuyorlar hatta kendileri bile bıtkınlar ailede hiç kimse sevmez onları ...o oldu bi daha onlarla muhattap olmuyoz tam 3 yıl oldu ama kayınbabamlarda karşılaşıyoruz orda mecbur konuşuyoruz çünkü en yakın akrabayız illaki beraber oluyoz ama evlere gidip gelme yok....ben kaynımla hiç konuşmuyorum oda benle eltim yüzsüzlüğünden konuşuyo ben laf vermiyorum üstüme geliyo gıcıklığına yapıyo bende mecbur ona bu gıcıklık zevkini yaşatmamak için konuşuyorum hiç affetmiyorum lafımıda koyuyorum .....eşim ısrar etmiyo konuşmam ve gidip gelme konusunda belki ısrar etse giderim evlerine eşimle aram açılmasın diye çünkü onları ne kadar sevmesemde onlar yüzünden kavga edip aramızın bozulmasını istemem o zevkide tadtırmam.........eğer seninde eşin ısrarcıysa canım git ama asla ödün verme onlar yüzünden eşinle kötü olma o zevki tadtırma eltine birşey yiyip içme ama ayağına getittir sana hizmet yapsın..... amma ne koyar ona sana hizmet yapmak bi düşünsene canım

eğer gitmez isem senin hikayene benzicek benimkide..bende yüzleşelim dedim eşime..anladıpım kadarıyla yüzleşmek size yaramamış..bizede yarayacağını sanmıyorum.eşim ısrarla gidelim diyor..ama kendiside abisine kırgın buna rağmen büyük onlar ama biz büyüklük gösterelim diyor.sanırım gidicem..off 2 gündür bu konu okadar başımı ağrıttı ki..karşılarına geçip ağzıma geleni saymayı çok isterdim ama bu hayalde kalır gerçekte fayda getirmez biliyorum

Tabikide bişey yemeyeceğim onlarda.Nişanımı bozmak için çıplak kadın resmini benmişim gibi kayınpederime gösteren biri,yaptığı yemeğe de zehir koyar koyamasa da büyü yapar beklerim artık bunu onsan.üstelik 7 aylık hamileyim suyunu bile içmem ben onun

ayy yyeni okudum yazını çok üzüldüm
geçmi kaldım bu cevabı vermekte bilmiyorum ama bence
kesinlikle gitme
eşin bilmiyomu sana neler yaptığını da bu duruma neden üzülsünkiiii:uhm:
en kötü ihitmal kaynını ara bayramını kutla o kadınlada bi daha görüşme

tubatuba sen öğretmendin dimi ...öğretmenler günün kutlu olsun..ben izinli olduğum için gitmiyorum okula hamileyim

canım bnmde kaynım ve eltimle ailesinin yaptığı ayrımlar ve kaynımın sürekli bizden para koparmaya çalışması yüzünden sorun var,ne arıyorum ne soruyorum,sadece bayramlarını kutlayacam o kadar,senin eşin en azından gerçekleri görüyor,bnm eşim için abisi deyince akan sular duruyor,yani ne yaparsa yapsınlar asla vazgeçmez,zaten vazgeçsinde demiyorum,ama bana karışmaya hakkın yok diyorum görüşmüyorum onlarla,uzaktayız zaten yılda bir gidiyoruz,kendi arıyor konuşuyor,ben onlar olduğunu anlayınca oda değiştiriyorum,yani şunu demek istiyorum,eşini ikna etmeye çalış bırak kendisi gitsin istiyorsa,sende zaten 7 aylık hamileymişsin,oturamıyor rahatsız gibi birşeyler uydursun,yani sana bu kadar laf söyleyip arkandan iş çeviren insanların yüzünü görüpte bayramı kendine zehir etme,bu konuda tam tavrını koy bence,sonra bnm gibi alttan alırsan hep haksız çıkan sen olursun güzelim,

Eflatun cnm bende hamıleyım.neyın olcak kıznmı oglunmu.allah hayırlı dogumlar nasıb etsın.tubatuba sanada canımmm

Kızım olcak inşallah ya senin ?Allah sana da kolaylık vesin.Çok korkuyorum doğum yapmaktan ama korkularla yüzleşmek lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…