canım bnmde kaynım ve eltimle ailesinin yaptığı ayrımlar ve kaynımın sürekli bizden para koparmaya çalışması yüzünden sorun var,ne arıyorum ne soruyorum,sadece bayramlarını kutlayacam o kadar,senin eşin en azından gerçekleri görüyor,bnm eşim için abisi deyince akan sular duruyor,yani ne yaparsa yapsınlar asla vazgeçmez,zaten vazgeçsinde demiyorum,ama bana karışmaya hakkın yok diyorum görüşmüyorum onlarla,uzaktayız zaten yılda bir gidiyoruz,kendi arıyor konuşuyor,ben onlar olduğunu anlayınca oda değiştiriyorum,yani şunu demek istiyorum,eşini ikna etmeye çalış bırak kendisi gitsin istiyorsa,sende zaten 7 aylık hamileymişsin,oturamıyor rahatsız gibi birşeyler uydursun,yani sana bu kadar laf söyleyip arkandan iş çeviren insanların yüzünü görüpte bayramı kendine zehir etme,bu konuda tam tavrını koy bence,sonra bnm gibi alttan alırsan hep haksız çıkan sen olursun güzelim,
yazdıklarımda şok olacak bişey yok.Ya arkadaşım şok oldum yazdıklarına..Ben demi anormallik eşimde mi ailesinde mi..kafam karıştı..eşim beni çok sever ben de onu..bu sevgiden dolayı onun dediğini yapıyorum zaten..Eşimin mantığı şu: bu iftirayı atan yengemin annesi ve yengem,abim yapmadı.Ben abimle ilişkime bakarım yengem önemli değil...mantığı bu ne diyorsun şimdi?
gururumdan taviz veririm ama namusumdan asla:umursamaz:Siz eşiniz kırılacak diye gururunuzdan taviz vermiyor musunuz arkadaşlar hiç..
Ben 1 yıldır evliyim arkadaşlar.Eltimle altlı üstlü oturduk 5 ay boyunca bir sitede.Yakın olmanın sıkıntılarını yaşadım.Bana eşim iş seyehatindeyken eve erkek aldığımı ima eden laflar söyledi.Şok oldum.Sonradan farkettim.Yoksa cevabını verirdim.Bana hiçbir yardımı olmadığı gibi sürekli dedikodumu yapmış komşulara,kapıyı örtsem yüzüme kapattı ,gibi en ufak hareketten yanlış manalar çıkardı.Sonunda oradan taşındık.Taşınma günü hiç kapımı çalmadı,yanıma uğramadı,Oysa ben yaptığı dedikodulara rağmen hep yüzüne güldüm,görmemezlikten geldim.Sorun çıkmasını istemedim.Taşınırken gelmediği için ben de ona hoşçakal demeden gittim.Sonra tlf ederim diye düşündüm.Bu seferde bana alahaısmarladık demedi ben ona ne yaptım ki diyerek tüm akrabaları aramış.Millet beni suçlu sanıyor.Kimse bilmiyoki o hep arkamdan iş çeviriyordu.Üstelik annesi, ben nişanlı iken çıplak bir kadın resmini kayınpedere gösterip onun ben olduğumusöylemiş ve böyle gelin alınmaz demiş.Kayınpeder de yaşlı olduğundan ben sanmış.Yani nişanımızı attırmaya çalışmış.Ben eltimi anlayamadım.üstelik 45 yaşında ben 27.Sizce bayramda onu ziyaret etmeli miyim?Gitmezsem eşimi kırmış oluyorum.Gİdersem onun suratını görmüş olucam offf neyapsam kızlar?:bbo:
Taşındıktan sonra eşime beni onun evine asla götüremezsin dedim sinirden.aradan bikaç ay geçti.Kaynım size gelicez dedi.Ozaman karar verdim .Yani ev almıştık hayırlı olsuna geliyorlar diye düşündüm.Arayı bozmayayım barışalım deim kendi kendime bide baktım sadece kaynım gelmiş.Eltim gelmedi.Ben ona hoşçakal demedim diye naz yapıyor hala.Aradan zaman geçti o hastalandı ben onun ayağına gittim.Oğlu almanya dan geldi hoşgeldine gittim ama eşimin ısrarlarıyla tabiki.3 hafta önce geldiler evime ama onlardan nefret ediyorum yapmacık olamıyorum.Kaynımı da sevmiyorum.Kaynım ben nişanlı iken eşime demişki.Sen bu kızı nereden buldun tamam kültürlü biri ama çirkin sen kariyerlisin daha güzellerini bulşabilirsin demiş.Ve kaynım sürekli eşimi maddi anlamda yolmaya çalışır.O nuda sevmiyorum.Eşim o benim abim bizden büyük hata yapıyorrlar ama biz onların seviyesine düşmeyelim ziyaret edelim diyor.
Hadi eltim beni sevmiyor abisi de aynı.Anlam veremiyorum.Eşim bekarken maddi yardımda bulunuyormuş bunlara evlenince kesmiş.Acaba bundan dolayı mı sevilmiyorum eşimin ailesi tarafından?
Hadi eltim beni sevmiyor abisi de aynı.Anlam veremiyorum.Eşim bekarken maddi yardımda bulunuyormuş bunlara evlenince kesmiş.Acaba bundan dolayı mı sevilmiyorum eşimin ailesi tarafından?
Bişi sorcam ya arkadaşım.Sen gitmediğinde eşin üzülmüyor mu?Onun üzülmesine nasıl dayanıyorsun ?ben eşimi üzmemek için gidicem gidersem.Gerçi abini yengeni sevmiyorum diyerek üzüyorum başının etini yiyorum o ayrı
Yazdıklarınızdan sonra kafam çok karıştı.Bugün gitmeye karar vermiştim.Bayrama az kaldı bir karar vermem lazım.Yanlış anlaşılma olmasın diye son kez tekrar ediyorum.Foto gösteren kişi sivastaki eltimin annesi ve oda yanındaymış.Ben istanbulda sivastaki eltimin kızkardeşi olan eltimle de diğer anlattığım sorunları yaşadım.Yani fotoyu göstren kişi iki eltimin annesi.Sivastaki eltim de yanındaymış.Bayramda gideyim mi diye sorduğum kişi İSTANBUL DAKİ ELTİM,kocası yani kaynım eşime nişanlı iken "bu kızı nerden buldun,sen daha güzellerine layıksın "diyen kişi....Eşim ben yokken foto olayını gündeme getirmiş.Ayrıntıları bilmiyorum anlatmaz bana,ama ABİM İFTİRA ATMADI YAPAN YENGEM diyor...Oyüzden görüşmek istiyor.KIZLAR acımasız yorumlarınız olmuş kızmayın da
herkese günaydın arkadaşlar.Zamanınızı ayırıp bana yorum yazdığınız için tşk ediyorum.Fikirleriniz benim için önemli.Gülsüm SULTAN senin fikirlerin beni yansıtıyor.Fakat bazı gerçekler senin gibi düşünsemde uygulamada farklı davranmama sebep oluyor,olacak.ben 1 yıl 3 aylık evliyim.Evliliğe uyum aşamasındayım.Olgunlaşmak için tabiki bazı etaplardan geçiçez.Sana sorum şu: Sen kaç yıllık evlisin ,eltin var mı?....Evlilikte yıllar önemli bence.Karakter olarak hata kabul etmeyen,kinci ,affetmeyen bir yapım var,sinirli bir yapım var bu da benim kendime özeleştirim....Dün eşim akşam işten yorgun argın geldi ben ise bütün gün evde bu konuları düşündüm düşündükçe kinlendim ...Eşimle ayrıntıları konuştum.Şunları sordum:"Foto olayından sonra sen eltime hesap sordun mu?,diğer eltim etrafta dedikodumu yaparken sen ona neden böyle yapıyorsun diye beni savundun mu?,abin sen daha güzellerine layıksın deyince sen ne cvp verdin?,ve o abin benimle tanışma tenezzülünde bile bulunmamıştı ben senin kardeşinin nişansılıyım diye gittim ben tanıştım,abin bana soğuk davrandı sebebini bilmiyorum neden hala bu abinle ilişki kurmamızı istiyorsun?".....bana cevapları şu oldu" ben seni güzel buluyorum onun düşüncesi önemli değil,foto olayından sonra ben tavrımı koydum farkındaysan onlara gitmiyorum abimi de aramıyorum sadecebayramda görüşücem neden hala birbirimizi seviyorken bizden uzakta olan insanlara kafayı takıyorsun ?ne yapayım döveyim mi onları? "...bu cvplardan sonra eşimin kendine düşen görevleri yaptığı ortaya çıkıyor,bana düşen ise onları umursamamak,yüz vermemek,evlerine gitsem bile konuşmamak,evlerine gitmemin sebebi ellerine koz vermemek için olacak...gidince ise tebessüm dahi göstermicem beni gördüklerine pişman edecem onları...evlilikte tek taraflı düşünme olmuyor arkadaşım neyazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?