Bayram geldi gelinlerin korkulu ruyasi

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.313
11.024
208
Merhaba kizlar. Tipki basliktaki gibi.bayram geldi korkulu ruyalarimiz. Cogumuz es aileleriyle gorusmuyoruz.ben uzun donem sıkıntılardan sonra esimle baristim.aslinda bosanmak kolayda sonrasi zor o donemi yasadim yinede Allah kimseye yasatmasin.
Onceki konumu bilenler varsa malesef ablacigimi melegimi kaybettik.gul yuzlum emanet cocuklarini birakti ve gitti.mekani cennet olsun merak edenler olacaktir.
Konum cok cirkin bir konu.aylardir esimin ailesiyle gorusmuyorum cok yuz goz olundu. Tek bir aile ferdiyle gorusmuyorum.lakin esim benim ailemle buzlari eritti.bana konus gorus demiyor ama illaki diyecek.ailesiyle ailemde gorusuyor.bir tek ben gorusmuyorum acikcasi istemiyorumda. Kayinpederin ettigi hakaretler gorumcelerimle olunan yuz goz. Ama artik bir bebegim olsun diyorum ayrilsamda yas geciyor bebegimle omur gecirirm.ki suan ayrilma durumu yok gayet iyi gidiyor eger ailesiyle konusmaya baslarsam tekrar sorunlar olur gibi. Iyi bayramlar diyip arasam telefonun yuzume kapanma ihtimali var. Gitme ihtimalim zaten yok ayni sehirde degiliz.siz ne yapacaksiniz bu durumda olanlar. Ne dersiniz saygiyi korumalimi. Tesekkurler kizlar simdiden.

Allah yardımcınız olsun boşverin soğukkanlılıkla arayın bayramını kutlayıp kapatın yüzünüze kapatırsa da onların ayıbı bu ama evliliginize aileleri hiç katmayin yazık yuvaniz yikilmasin

Bişey ogrendim hem hayattan hem burdan bişeyler ters gdıyorsa ve olmuyorsa zorlamayaacaksın

Merhaba, öncelikle başınız sağ olsun, eşinizin ailesi ile aynı şehirde de değilmişsiniz, telefonla eşiniz aradığında siz de konuşun bence, bayramdan bayrama sonuçta, insanlık sizde kalsın.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ablaciginizin şuan herkes birbiriyle görüştüğü icin sanki tek sorunlu sizmissiniz gibi gorunuyodur.Bosverin.Esiniz aradığında telefonu isteyin sadece bayramını kutlayin verin esinize illaki konuşmak isterseniz .Ters bir tavir görürseniz takilmayin en azından eşiniz yarın öbür gün konuş filan demeye yüz bulamaz .Belki sizin düşündüğünüz gibi olmaz düzgün bir konuşma geçer o zaman da ustunuzden yük kalkar .
Biz 2 senedir bayramlarda görüntülü arıyoruz çocuğu görelim filan derileri için toptan herkes aradan çıkıyor oyle yapın sizde kenardan kutlqrsiniz bayramı

Tabii ki de arayın,ne olursa olsun eşinizin ailesi.Bir bayramlarını kutlayıp kapatın telefonu.Nasıl cevap verecekleri onların karakterini gösterir.Yine ters bir şey söylerlerse bir daha hiç aramazsınız.

Yahu bu gelinlerde ayrı bir alem
Ne diyeyim ben şimdi sana
Bir iyi niyet dileği bu kadar zir olmamalı

Gideyim mi gitmeyeyim diye sorsanız ayrı da aramaktan birşey olmaz, yüzünüze kapatırlarsa bir daha aramazsiniz olur biter.

Bayram her gelinin korkulu rüyası değil.
Gidicez , yiyip icicez , bulasiklara bi el aticaz bu kadar .
Anlamıyorum millet birbirini mi kesiyor , bogazliyor bu bayramlarda:)
Bulasik yikamak kadar kolau olsa keske hersey. Esimin ailesinde bulasik yikamak yemek icmek en son olay oluyor. Laf sokmalardan kendilerini ovmekten sonra. Siz mutluysaniz ne ala
Masallah. Allah daim etsin
Ama derdimiz varki yaziyoruz yani siz mutluysaniz zaten sprun yokturki. Konulari okuyun bence iki gundur. Bir cok kizcagiz sikintili.

Iyiligin ya da kötülüğün karşılıklı olduğu düşüncesindeyim.

Son günlerde okuduğum konularda genelde off bayram geldi , off nasıl katlanicam , off gorumcemi görmek istemiyorum , off kayinvalidem vs vs..
Çok sorunlularsa gidin 2 saat oturun dönün , bakışlara, laf sokmalara aldırış etmeyin çok mu zor ? Anlayamadigim konu bu işte.

Insallah haksiz yere basina gelmesin. Yasamayan anlamaz. Hic istemem yani emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…