Bayram geldi gelinlerin korkulu ruyasi

Bosansam da çocuğum olsun sözü çok yanlış.

O yavrunun yuvası olmalı, anne babası yanında olmalı.

Sonradan bozulan yuvalar için değil sözüm ancak bile bile buna sebep olmak cok yanlış.

Üstelik o aile ve eşle asla kopmayacak bir bağdır çocuk.

Msj at kısa ve temiz yüzüne kapanma derdi yok..garanti yol yani

Benim eşim gibiler 2 saatte biricik ailelerine doyamıyor, en az 4-5 saat istiyor. Ve bu saatlerde beni tek birakip kp ile kahveye gidiyor. Ben de kv ile evde takiliyorum. Işte bu yüzden bile nefret edebilirim bayramlardan.

Benim eşim gibiler 2 saatte biricik ailelerine doyamıyor, en az 4-5 saat istiyor. Ve bu saatlerde beni tek birakip kp ile kahveye gidiyor. Ben de kv ile evde takiliyorum. Işte bu yüzden bile nefret edebilirim bayramlardan.
Benimki de gidiyor tek bırakıp.
Gıcık eltilerle kalıyorum.
Ama ben onlarla oturup muhabbet etmek yerine ya mutfağa giriyorum , ya da bebelerimle oyun oynuyorum kuduruyorlar:)
Yapicak hicbirsey yoksa es dost akrabalarla telefon görüşmesi yapın balkona falan çıkıp.
Bu da bi secenek .

Çoğunuz eşlerinizin ailesiyle niye görüşmüyorsunuz anlamıyoruz da
Hep aynı konulat
Şurda kv kp seven bir kadına rastlamadık
Hep aile sorunlu kötü
Neden acaba

Ben varım.
Şaka bir yana tabiki hiç kimse kendi ailemizin yerini tutamaz ama kafamız uyuşmasa, çok sevmesek bile saygı göstermeliyiz. Sonuçta bu adamlar ağaç kovuğundan çıkmadı.

İlk zamanlar bende bazı sıkıntılar yaşadım ama karşılıklı saygı sınırlarını hiç aşmadık. Şimdi ise kayınvalidemi de görümcemi de severim. Kayınpederim zaten melek gibi adamdır. Hatta bu bayram birlikte plan yaptık eşimin ailesiyle beraber geçireceğiz.

bekara karı boşamak kolay demişler ya sizinki de o hesap.

Malesef iyilik ve kötülük her zaman karşılıklı olmuyor. Ve siz anlayışsız bencil bir eşe sahipseniz 2 saat durup kalkamıyorsunuz da. Hem o bayramı birlikte burnunuzdan getiriyorlar hem de adam yerine konmuyorsunuz. Sizin söylediğiniz kadar kolay olsa her şey zaten kimse sıkıntı çekmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…