- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Aslına bakarsan 1.5 yıldır yüzüme gülüp arkamdan eşime konuştuğunu biliyorum. İlk defa yuzume karşı böyle çirkin şeyleri söyleyince midemde geniş olmayınca kaldıramadım.. Bir yanım hadi büyüklük sende kalsın diyor.. Bir yanımda ertesi gün yine aynısı olacak diiyor. Çunku nasıl gelmiş öyle gider..
Bayramini zehir etme. Ozur dilemeye gidersin yine ayni suclamalarla karsilasirsin. Sonra bos yere canini sikarsin. Degmez..
Şöyle ki biiz şubat ayına kadar aynı evdeyiz. Şubatta taşınıyoruz.. Belki bu yorumlarınızın rengini değiştirebilir.. Ayrı evde olduğumda telefonda iki dk konuşmak sıkıntı oluşturmaz.. Ama 3-4 ay daha aynı evdeyiz bazen tahammül sınırımı aşıyor olanlar.
Aynı evde misiniz? o zaman nasıl konuşmuyorsunuz anlamadım? zor olmuyor mu
işte o zaman başka kesinlikle bayramlaşmalısın . birde aynı evde nasıl küs kalıyorsunuz. oldukça zor olmalı
El opmeye gitmezdim. Esimin annesi dahi olsa kimsenin yapmadigim bir sey icin bana b#k atmasina asla izin vermem tepkimi de cok net bir sekilde ifade ederdim.. Kv de olsun baska biri olsun hic fark etmez.. Bu yuzden hic konusma derim.Özür dilemek? Pardon? =) özür dileyeceğim bir şey yok.. Sonuç itibarı ile kimsenin kıyafetine domuz yağı sürmedim sonuçta =) Bunu kaldıramıyorum işte.. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Şöyle ki biiz şubat ayına kadar aynı evdeyiz. Şubatta taşınıyoruz.. Belki bu yorumlarınızın rengini değiştirebilir.. Ayrı evde olduğumda telefonda iki dk konuşmak sıkıntı oluşturmaz.. Ama 3-4 ay daha aynı evdeyiz bazen tahammül sınırımı aşıyor olanlar.
zor bir durum
bayram günü de odadan çıkmayacak değilsin
namazdan sonra
bayramınız mübarek olsun de yarım ağız o kadar
haklıysan konuşmamalısın tabiki..bende aynıyım .hatta benim ki eşimle konuşup bana eşofman falan aldığını söylemiş .oğluna karşı adım atıyorum görünmek için. .ama ben yemedim tabi eşim bana bunu söyleyince dedim ki, nerden icap etmiş bunca yıl görüşmemişiz aramamışlar sormamışlarda ne oluyor şimdi dedim tık yok. bende bayramı bekliyorum ama gitmek için değil eşimin tutumunu görmek için çünkü ben asla gitmeyeceğim sen eğer haklıysan kararında hiç üzülme ve gitme ..anlasın hatasınıMerhaba kızlar,
Kv ile konuşmayalı 3. haftamız. Bi önceki konumda bahsetmiştim. Bazı konular olmuştu. Şu ana kadar aklıma gelmemişti ama bayram geliyor. Konuşmalı mıyım konuşmamalı mıyım.. Çünkü iftirasını sindiremiyorum. Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Teşekkürler.
evi henüz ayırmadım.. Küslük yapıyorsun demeyelim istersen.. Sadece haksızlık karşısında tepkimi gösteriyorum.. Aslında tepki de denemez.. Çünkü onca olay karşısında yinede sesimi çıkartmadım çunku eşim arada yıpranıyor bu da beni üzüyor. Ama konuşmak içimden gelmedi..Söylenen sözler çok yaralıyor insanı..Evi ayirdin mi ayni evde mi kusluk yapiyosun
haklıysan konuşmamalısın tabiki..bende aynıyım .hatta benim ki eşimle konuşup bana eşofman falan aldığını söylemiş .oğluna karşı adım atıyorum görünmek için. .ama ben yemedim tabi eşim bana bunu söyleyince dedim ki, nerden icap etmiş bunca yıl görüşmemişiz aramamışlar sormamışlarda ne oluyor şimdi dedim tık yok. bende bayramı bekliyorum ama gitmek için değil eşimin tutumunu görmek için çünkü ben asla gitmeyeceğim sen eğer haklıysan kararında hiç üzülme ve gitme ..anlasın hatasını
canım benim anlamadım benden hevesli ayrılmaya derken?Benim için eşime karına laf geçiremedin diyormuş..Çok yıpranıyor eşim.Benden ötürü değil ama annesinden bunları görmek üzüyor..Benden daha hevesli ayrılmaya sadece 4 ayımız var :) Gelin olmak zor zanaat.. Bana anlatırdı kv eskiden.. Fi tarihinde kaynanasının ona yaptıklarını..Şimdi bana yapıyor ..
Benden daha hevesli evleri ayırmaya :) o bakımdan dedim =)canım benim anlamadım benden hevesli ayrılmaya derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?