Bayram Geliyor.. KV ile konuşmalı mıyım?

cnm şu bir gerçekki asla değişmiyorlar. ne yaptıysamda olmadı aile olamadık onlarla. en sonunda eşim görüşmeyeceksin ailemle dedi. haketmiyorlar dedi. sende yine aynısı olacak asla da barışmam diyorsan barışma yaralı parmağı kesip atmak en iyisi

yoksa sürekli kanıyor bana öyle oldu

Bayramini zehir etme. Ozur dilemeye gidersin yine ayni suclamalarla karsilasirsin. Sonra bos yere canini sikarsin. Degmez..

Bayramini zehir etme. Ozur dilemeye gidersin yine ayni suclamalarla karsilasirsin. Sonra bos yere canini sikarsin. Degmez..

Özür dilemek? Pardon? =) özür dileyeceğim bir şey yok.. Sonuç itibarı ile kimsenin kıyafetine domuz yağı sürmedim sonuçta =) Bunu kaldıramıyorum işte.. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?

işte o zaman başka kesinlikle bayramlaşmalısın . birde aynı evde nasıl küs kalıyorsunuz. oldukça zor olmalı

Aynı evde misiniz? o zaman nasıl konuşmuyorsunuz anlamadım? zor olmuyor mu

Aynı evde misiniz? o zaman nasıl konuşmuyorsunuz anlamadım? zor olmuyor mu
işte o zaman başka kesinlikle bayramlaşmalısın . birde aynı evde nasıl küs kalıyorsunuz. oldukça zor olmalı

Aslında çalıştığım için pek sıkıntı olmuyor.. Konuştuğumuz zaman salonda oturmak durumunda kalıyorum.. Salonda oturduğum zamanda nerde bi leke görse sonu büyü yaptına bağlanıyor.. Bu yüzden odamda oturuyorum.. :)

Özür dilemek? Pardon? =) özür dileyeceğim bir şey yok.. Sonuç itibarı ile kimsenin kıyafetine domuz yağı sürmedim sonuçta =) Bunu kaldıramıyorum işte.. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
El opmeye gitmezdim. Esimin annesi dahi olsa kimsenin yapmadigim bir sey icin bana b#k atmasina asla izin vermem tepkimi de cok net bir sekilde ifade ederdim.. Kv de olsun baska biri olsun hic fark etmez.. Bu yuzden hic konusma derim.

zor bir durum
bayram günü de odadan çıkmayacak değilsin
namazdan sonra
bayramınız mübarek olsun de yarım ağız o kadar

zor bir durum
bayram günü de odadan çıkmayacak değilsin
namazdan sonra
bayramınız mübarek olsun de yarım ağız o kadar

Sanırım öyle yapacağım.. Benden çıksında.. Gelinlerin adı çıkmış 9'a inmez 8'e.. Vay halimize..

Sadece elini öp bayramını kutla yine konuşma,onun tavrına göre hareket et.

haklıysan konuşmamalısın tabiki..bende aynıyım .hatta benim ki eşimle konuşup bana eşofman falan aldığını söylemiş .oğluna karşı adım atıyorum görünmek için. .ama ben yemedim tabi eşim bana bunu söyleyince dedim ki, nerden icap etmiş bunca yıl görüşmemişiz aramamışlar sormamışlarda ne oluyor şimdi dedim tık yok. bende bayramı bekliyorum ama gitmek için değil eşimin tutumunu görmek için çünkü ben asla gitmeyeceğim sen eğer haklıysan kararında hiç üzülme ve gitme ..anlasın hatasını

Evi ayirdin mi ayni evde mi kusluk yapiyosun
evi henüz ayırmadım.. Küslük yapıyorsun demeyelim istersen.. Sadece haksızlık karşısında tepkimi gösteriyorum.. Aslında tepki de denemez.. Çünkü onca olay karşısında yinede sesimi çıkartmadım çunku eşim arada yıpranıyor bu da beni üzüyor. Ama konuşmak içimden gelmedi..Söylenen sözler çok yaralıyor insanı..

Benim için eşime karına laf geçiremedin diyormuş..Çok yıpranıyor eşim.Benden ötürü değil ama annesinden bunları görmek üzüyor..Benden daha hevesli ayrılmaya sadece 4 ayımız var :) Gelin olmak zor zanaat.. Bana anlatırdı kv eskiden.. Fi tarihinde kaynanasının ona yaptıklarını..Şimdi bana yapıyor ..

canım benim anlamadım benden hevesli ayrılmaya derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…