Bayram Geliyor.. KV ile konuşmalı mıyım?

Kadina kustuysen kusluk yapiyosun denir allah allah kavram mi tartisacagiz simdi derdin o mu

kusmekte de haklisin kadin resmen iftira atmis ama yine de gonlun diliyosa bayramda elini op samimiyete girmeye gerek yok

Kadina kustuysen kusluk yapiyosun denir allah allah kavram mi tartisacagiz simdi derdin o mu

kusmekte de haklisin kadin resmen iftira atmis ama yine de gonlun diliyosa bayramda elini op samimiyete girmeye gerek yok

Kavram tartışalım demedim.. Sadece kendimi anlatmaya çalışıyorum=)) Sıkıntı yok.

siz aynı evdesiniz yani kayınvalideyle öyle mi?doğru mu anladım bilmiyorum ama öyle de olsa farketmez canım bu zamana kadar konuşmadıysan ve yine söylüyorum eğer haklıysan yine konuşma ..bayram gelmişte ne olmuş.bende aynıyım işte ..aynı evde değiliz ama yıllardır görüşmüyorduk bir ay önce falan eşimin teyzesiyle geldi ağladı falan şimdide iki gün önce oğluyla konuşmuş dedim ya az önceki mesajımda ..benim için farketmiyor yani bu saatten sonra bayrammış anneler günüymüş hiççççççç önemli değil..eşin de eğer seni haklı buluyorsa iki misli önemi yok..kendinden taviz verme derim..

BENDE GİTMEYENLERDENİM NE ÖPECEM ONUN PİS ELİNİ KAYINBABA DESEN ELİNİ ÖPTÜRMEZ HİÇ OGLUNA KIZLARINA BASKA AKRABA GELİNLERİNE ÖPTÜRÜR BANA ÖPTRMEZ ÇOKTA TINDI BU BAYRAMDA GEÇİRSİNDE OGULSUZ TORUNSUZ GELİNSİZ GÖRSN AMA GERÇİ KIZI VAR O YETER ONA

Bence de. Git, bayram sonucta ayrica buyugun ve esinin annesi. Baktin ki hala ayni telden caliyor. Bayramdan bayrama gidersin. Ama adi kus olmasin.

eşinde gitmiyorsa ne güzel işte..ama benimki gidecekmiş allah korkusunaymış onca yıl sonra ayağına gelmiş falan ..sinirden günlerdir uyumuyorum .nasıl unutabilir yaşananları diye ..ama unutuluyormuş işte ..yanılmışım .kendi açmdan değil eşim açısından yanılmışım çok sinirliyim çokkkkkkkkk..

Bildiğim kadarı ile aynı evde yaşıyorsunuz,o yüzden aynı evde yaşarken küs kalmak doğru olmaz.

iftira... içeriği değişse de aynı sıkıntıyı yaşamışız kısmen ben 10 yıllık evliliğimde çoook defa yaptıklarını dediklerini yuttum sırf eşim için bayramlarda küs olmama rağmen gittim amaaaa bu sefer yaptığı artık son damla bitti gitti yeter ramazan bayramında ilk kez gitmedim eşim tekrar yokladı beni hadi gitmiyormuyuz diye cevabım hayır oldu.. o çocuklarla gitti bi yarım saat durdu geldi bu bayramda kesinlikle gitmicem ve bundan sonra ki tüüm bayramlarda da onsuz hayatımda hiç bişey eksik değil aksine daha huzurluyum benim gibi iyi yürekli temiz bir insanı kaybetti kendi bilir....... senin tahammül sınırın henüz tükenmediyse içinden geliyorsa git tıpkı benim daha önce yaptığım gibi ama yok ömür billah bi daha yüzüne bakmicam diyosan gitme.. karar senin tabi ki..

mesajı okumadım direk imzaya

bende seninle aYNI sona yaklaşıyorum sanırım bi sürede kp hatırına giderim sonra herkes sağ ben selamet....

Evet bayram küslük olmaz , ama sirf bayram diyede arkamdan kuyumu kazanlarla konusmam ..
Sende bence konusma cunku hersey eskisi gibi olur .

Küs kalmak kızmaktan daha zor

küslük iyi bişey değildir arkadaşım
bende geöçen kurbanda küsmüştüm tam 3ay konuşmadım
ama noldu yine tıpış tıpş gittim ayagına öptüm elini
eşinle iyi olmak istiyorsan onların dilinden konuşucan
rol yapıcan,oyun oynayacan onlar gibi yapmacık olucan
ben öle yapıyorum
zerre sevmiyorum ama yüzüne gülüyorum işte

Çok teşekkürler yorumlarınız için. Biliyorum ki aynı evde kalmak akıl karı bir olay değil.. Zaten hangi akla hizmet kabul ettim onu da bilmiyorum. Ama artık olan olduğuna göre bu durumdan kurtulmaya bakıyorum.. Eim benden daha çok sıkılldı annesinin yaptıklarına. Her zaman diyorum ki iyi ki o da görüyor. Bir de inanmasaydı vay halime..Nasıl geelmişse öyle gidiyor. Kimseyi (özellikle bir yaştan sonra) değiştiremiyorsunuz. O yüzden ben gidip sırf görüntü olsun diye (bayram için sadece) konuşsamda aynı olacak... Konuşmasam da aynı olacak.. Kendimi kandırılmış hissediyorum çünkü; 1 yıl boyunca kv'nin aklında ben kötü biriymişim ama o saman altından su yürütüyormuş ben anlayamamışım.. Bu yüzden saflığıma yanayım :) Ama işte insanın saygı ve sevgi göstereni değil nankörü makbul oluyormuş.. Tepesine çıkanı makbul oluyormuş.

Merak ediyorum "Gelin" in kötü olduğunu ilk kim çıkardı da böyle yerleşti insanların beyinlerine.. Sanki kocasını elinden almışız gibi kıskançlıklar, entrikalar, komplo teorileri.. Anlamlandıramıyorum..

evet aynen öyle arkadaşım insanın saygı sevgi göstereni değil ..nankörü makbulmüş evet bende de aynı kriz var ..her bayram aynı şey 10 yıl hiç görüşmemişim şimdi bayramlaşmaya gidilecekmiş. çok hırpalandım çok yoruldum bu durumdan.. bazı gelinler şanslı ama bir çoğuda sen ben gibi işte..ne yapalım allah deyip ötesini bırakalım..o bilir nasılsa kulunun kıymetini değil mi ya...o alır hakkımızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…