Bayram geliyor!! Zulüm geliyor!!

Bu ne yaaa korku filmi fragmanı gibi ..hep bana gelecek sana gelmiiceekkcnm eşinin ana babası kafayı sıyırmis ..seni delirtmeye çalışıyorlar ..oralı olma ..duyma ..yapman gereken yap geç ..fazla iletişime geçme ..konuşma gerekiyorsa konuş ..yani mesafeli koy anladınmi..2 gün geçer ..esin dogulumu

İki günde çocuğunu senden Nasıl soğutabilirler? Çalışıyor olsan ve çocuğuna onlar bakıyor olsa anlarım da emin ol iki günde çocuk senden soğumazsa. Kp için de kendi kendine ruh hastası de geç. Çok ciddiye alma onları. Normal değillermiş gibi görürsen onların saçmalamalarına karşı hassasiyetin daha az olur.

Okuyunca o sahne gozumde canlandi nedense

Sahiden akranini kiskandirmaya calisan 4-5 yasinda cocuk gibi kayinpeder Allah konu sahibine sabir versin

Çok cahil insanlar.Insanın en zayıf noktası evlat.Bence bir kere uyar anlasınlar.Ben üzülüyorum böyle konuşmalara şaka bile olsa istemiyorum de. Inadına yine yaparlarsa da soğuk davran burunlarından gelsin.
Canım ağladığımı üzüldüğümü gördüler yapmaya devam ediyorlar. İnadına yapıyorlar

Yakinmisiniz sık sık gidiyormusunu?
Arabayla 40 dakika mesafedeyiz.Aynı şehirdeyiz her ay gidiyoruz onlar geliyor. 1 saat bile yüzlerini görmeye tahammül edemiyorum laflarından bunaldım. Bir laf söylüyor kayınbabam oğlumla ilgili 1 hafta hasta oluyom evde ya.

2 gün orada geçirme, aynı şehirdesinin galiba, ilk gün gidin, 2. gün diğer akrabaları ziyaret edersiniz, 3. gün de annenlere gidiyormuşsun zaten...

2 gün orada geçirme, aynı şehirdesinin galiba, ilk gün gidin, 2. gün diğer akrabaları ziyaret edersiniz, 3. gün de annenlere gidiyormuşsun zaten...
Canım öyle yapcaz zaten ama ikinci gün kimbilir saat kaçta çıkcaz kayınbabamın evinden. O saate kadar ben kayınbabamın çenesine nasıl dayancam ya. Adam 5 dakka da 5 laf söylüyor. Özellikle oğlumla ilgili dediği laflar kıskanmaları çok zoruma gidiyor.

Sizin bişeyleri eksik anlattığınızı düşünüyorum...yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz çocukça davranıyorsunuz sanki...biraz olaylara mantıklı yaklaşın ve kendinize güvenin...Bırakın eltiyi bilmem neyi...siz üstünüze düşen vazifeyi yapın ve kalp kırmadan bayramınızı geçirin...

Canım herşeyin bir dozu olmalı. Ne az ne çok orta olmalı. Sevsinler. Ama bunlar hiç kucaklarından indirmek ve benim kucağıma vermek istemiyorlar oğlumu. Bende annesiyim sonuçta benim kucağıma da gelmeli çocuk. Sana Ana bile demicek yüzüne bile bakmıcak seni unutcak lafı asla kabul edilemez adamın dediğine bak ya.Oğlum bana Ana demicekte kime ana dicek bu kadar da olmaz ya

Yemin ederim herşeyi olduğu gibi anlatıyorum yalanım yok. Yalana ihtiyacım da yok. 24 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim olgun biriyim ve evladım konusunda laflara tahammülüm yok duygusalım.Elti dememin sebebi eltim oradayken en azından hep benim çocuğuma yapışmıyorlar. Biraz onun oğlu biraz benim oğlumu seviyorlar. Ama bu bayram eltim olmucak. Devamlı benim oğluma yapışcaklar. Benim oğlumu kucaklarından indirmek bana vermek istemicekler. Sonuçta bende annesiyim di mi çocuk bana da gelmeli. Kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar. Onlar böyle yaptıkça ve kayınbabam bana devamlı evladımla ilgili laf söyledikçe benim bayramım nasıl huzurlu geçsin. Bir de kalp kıran ben değilim onlar oğlumu benden kıskanarak beni aglatıp kalbimi çok kırıyorlar.

Yok canım eşim doğma büyüme izmirli. İzmirde kalıyoruz. Kaynanamlarla aynı şehirdeyiz. Ama kayınbabam adanadan aydına aydından izmire gelmiş. Canım valla kayınbabamın laflarından bıktım ya. Kaynanam eşimi bile 3 yaşındayken falan sandalyeye bağlayıp pazara gidiyormuş. Etrafında o kadar aynı mahallede akrabaları olduğu halde bi de düşün artık. Kayınbabam başka şehirlere çalışmaya gidiyomuş o sıralarda falan. Ama mahallesinde o kadar akraba varken çocuk saldalyeye bağlanırda pazara gidilir mi evde tek başına bırakılır mı. Demek ki eşimi küçükkende kıskanıyomuş herkesten.Şimdi de benim oğlumu benden kıskanıyorlar. Çocuk hastası olmuş bunlar ya

Evet haklısın canım.Ama sustukça kayınbabam daha çok üstüme geliyor ruh hastası olarak görsemde benim de bir nokta da sinir sistemim bozuluyor patlayacak noktaya geliyorum. Adam hiç susmuyo ki sürekli laf söylüyo oğlumu benden kıskanıyor.

Ya canim dert etme bence yani bow ver duymayi ver sonucta sık sık goruwmuyorsunuz benim tanidigim bir bayan vardi kv hep derdi bu cocugun annesi benim ben bakicam ben buyutucem sen dokunmazsin ona istersen kendin icin yeni bebek dogurursun falan kiz aglamakdan helak olmuwtu inan ki birzaman sonra hic birwey demedi kv cocuk bakmak kolaymi helede yawlaninca gelin sinirleri bozulmakla kaldi hic bir wey olmadi ayda iki defa gormekle ne yapa bilir sonucta cocuk senin ve senin yaninda kaliyor duymazliktan gelirsen onlarda zamanla soylemez senin gicik oldugunu gorup ustune basa basa soyluyorlar bence bilerek

Gitme gününden önce cok agır hastalanmıs numarası yapın bahaneler uydurun

Evet aynen bence de bilerek söylüyor kayınbabam bundan eminim.Birini duymazlıktan gelsem birini gelemiyorum.Çünkü 1 senedir kayınbabam laf söylüyor oğlumla ilgili ve oğlum 1 yaşına girdi adam susmuyor hala laf söylüyor. Sabrım tükendi artık. Bir çocuk annesinden kıskanılır mı ya. Bir kayınbaba neden bile bile gelinine laf söyleyip ağlatır anlamış değilim. Adam benim üzüntümden gözyaşlarımdan zevk alıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…