Bayram geliyor...

nefret ediyorum bu tür insanlardan
eşin farkında mı bunların.
farkında değilse farkettir kendini yavaş yavaş çek.
olan hep kadınlara oluyor.
sabır versin rabbim sana ve bütün kaynana mağdurlarına.

bende iyilik olsun dedim yaptım ama birde ne göreyim oda kzına sarmış çıldırtanda bu oldu beni ve karşılığında kuru bir sağol aldım.

arkadaşım biliyorum yılda 2 kez fakat insan kayırma ve adam kullanma var.ve burada yazdığım çokta küçük şeyler değil bunlar.insanın içinde büyüyüp dağ gibi oluyor.

onlar ölüm döşeğinde olsan hizmet beklerler.kendileri hizmet beklentileri içerisindeler.

esin yutmassa yutmasin,
önemli olan kaynananin yutmasi
kocan ne diyecek, hasta degilsin biliyorum kalk anneme sarma sar mi diyecek ??

hastayim halsizim de yat uyu,
taviz tavizi dogurur ben bunu bilir bunu söylerim

başta eşim sarma sarmamı istiyor annes,ne bunun yüzünden kaç kere boşanmanın eşiğine geldik.

keşke eğlenceli olsa
zorla yapılan işten hayır gelirmi
hadi yaptım alıştım artık değelim ya kızına sarma sarması.
eltimin sarma sararken hadi yarışalım demesi sarma yarışı çoçuk lar gibi ya kim ne kadar sarma sardı hadi bakalım bunlar bana saçma geliyor.

konu sahibinin derdi
görümceye sarma sarmak bence. ve hiç hoş değil.

kaynanası , kendı kızına kıyamazken, elin kızına işini ve kızının da işini yaptırıyor.

kızlar siz söyleyın
nereden başlayayım saydırmaya gıcıklık bu yaa

gelin ya sonuçta,,,kocasıyla arası açılmış, üzülmüş, kırılmış
kimin umurunda? önemli olan kendi kızları.

Son düzenleme:

okuduklarının hepsi doğrudur
görümcem onlar için çok özel bir evlat.
sanki biz ağaç kovugundan çıktık.allah büyük diyorum.

başta eşim sarma sarmamı istiyor annes,ne bunun yüzünden kaç kere boşanmanın eşiğine geldik.

kardeşin neden yapmıyor deyınce de...
'' aman onun sarmasından nolur, ne anlar o, ruh hastası kendı haline bırak'' tarzından cümleler kuruluyordur.haksız oldukları için, bahane arıyorlar.

kendı kardeşlerini de görmüyorlar ki, suç her türlü kör olan eşlerde.

Son düzenleme:

evet arkadşım aynen öyle.ben anne baba evladı değilmiyim?onun kızı kıymetliyse bende annem için kıymetliyim.bişey daha söyleyeyimmi benim annem ne yaptı biliyormusunuz ben anneme kaynanın saarmasını evime getirdim evimde saracm dedim benim anacım kalktı geldi bana yardım etti hiç bir mecburiyeti yokken benim anamın hakkını nerde verecekler.annem kaynanamın sarmasını sardı.annemde bana üzüldüğü için yardıma geldi.ama kaynanam acımadı bile.

aynen şimdiye kadar yapmadı şimdiden sonra kocaman kadına benmi yap diyeyim diyor.

anlasa kızı çok kıymetli çok.yarını merak ediyorum annesi vefat edince ne olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…