- Konu Sahibi karlarperisi
-
erkek milleti böyle işte canım...
yola getirmeye bakacaksın bence. böyle gitmez.
koca kadına yap demıyor ama,,,sana dıyor.
bunun icin bosanilirmi,
esin anneci oldugu belli, ve sanirim cok anlayissiz,
nebiliyim omuzlarim agriyor,
sirt agrim var gecmiyor bitürlü felan desen
hicmi acimaz yani?
evet arkadşım aynen öyle.ben anne baba evladı değilmiyim?onun kızı kıymetliyse bende annem için kıymetliyim.bişey daha söyleyeyimmi benim annem ne yaptı biliyormusunuz ben anneme kaynanın saarmasını evime getirdim evimde saracm dedim benim anacım kalktı geldi bana yardım etti hiç bir mecburiyeti yokken benim anamın hakkını nerde verecekler.annem kaynanamın sarmasını sardı.annemde bana üzüldüğü için yardıma geldi.ama kaynanam acımadı bile.
ben köle ben hizmetciyim.o ise ablası .söze geldi sen önemlisin ama uygulamada sıfır...
bu işler vicdan meselesidir bence.
kız anneleri o kadar hassas oluyorlar ki, hiçbir şeye burunlarını sokmuyorlar.
kaynanalar ise, kendi kızının evliliğine burnunu sokmuyor
ama erkek evladının herşeyine karışıyorlar.
garip yani,,,kıskançlık desen değil, bir anne evladını ancak evlat olarak kıskanabilir.
bu arada kız evlatlarına neden karışamıyorlar ?? çünkü kız izin vermıyor.
ama erkek evlat izin veriyor karışmalarına...
tek sorun bu.
kesinlikle haklısın.
ama sadece haklı olarak kalma..
bağışıklık kazandırmaya bak, alıştır bazı şeylere.bayrama yakın büyük temizlikler çıkar kendıne mesela, sonuçta senın de bir evin var.
ve birileri bayram temizliği ve evine yemekler yapmak zorunda.
ben o kaadar sağlamımki eşimin gözünde belkide buna ben taviz veriyorumdur.çünkü bir hasta olayım ayakta geçiririm.böyle oluncada evinide halledr anamıda diyordur sanırım
dur tahmin ediyorum...
elinden her iş gelir, iyi yemek yaparsın, dediğin gibi hastalığın bile ayakta geçer, pratiksin , zekisin ve eşinde bunların farkında olduğu için
sürekli sen herşeyi yaparsın, kızmazsın, iyi yüreklisin modunda sana karşı. ve bu aslında sana eksi çünkü,,,her şey sana yaptırılıyor.
ama görümcen...elinden bir iş gelmez,hassas, biri bir şey söylesin hemen alınır bu tarzda biri olduğu için
o değerli ve kıymetlı oluyor.[/QUOTE
evet tahminin doğru .ama bu iş yapmamayı alışkanlık haline getirmiş.işine geliyor bence iş yapmamak.ya kendi eşinin 2.çayını bile bizden bekler doldurmamız için annesinin evinde.1.çayını zaten koyup götürüyorum.bunun örnekleri saymakla bitmez.yemeğini yer tabagını bile kaldırmaz çeker gider oturur kaynanam bize yerdım eder o içeride oturur.
ya zıkkım yesinler kim sarma istiyosa otursun evinde sarsın. sakın gitme ne uyanık bi kaynanaymış o öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?