- Konu Sahibi karlarperisi
-
eşimin hatrı için sarmaya yardım ediyorum fakat görümceme sarmak zorundamıyım.ben annesinin sarmasını sararken o kendisi için annesine sarma sardıyor.adaletmi?
hoş sarmak ta istemiyorum ama bi şekilde geçinebilmek için yapıyorum ne yapayım?
Tabi ki görümcene sarmak zorunda değilsin ama annesi kızına sarmak istiyor ve sarıyorsa yapacak bişey yok malesef
benim kayınvalidem eşimi arayıp dese gelsin sarma sarcaz kesinlikle izin vermez benim karım hizmetçi mi der?hatta biz arıoz sarma çekti canımız yarın gelicez diye
bu sarma sarılmaya 1-2 gün kala kolunuza birşey olsa mesela (allah korusun mahsuscuktan) , sizde kolunuzu kıpırdatamasanız nasıl olur ?
fesat mıyım neyim ama kabul edelim iyi fikir.
arkadaşım sen ne diye güzel canını sıkıyorsun.
boynum ağırıyor eğemiyorum uzun süre de.
git büyük marketlerde migrosta falan kiloyla satılıyor.
al 5-6 kilo artık kaç kiloysa.
kocan parayı verince iyice gururlanır belki.
sarma yüzünden hanımını üzen kocaya müstehak saysın paraları kasiyere.
ben çok kızıyorum bu durumlara.
kayınvalide ile sıkı fıkı olunuyor, başlarda göze girmek için taviz veriliyor sonra durum bu.
bende evliyim asla kayınvalidemle samimi olmadım.
aramızda çok güzel, çok saygılı bir ilişki var ,çekinir benden kıramaz bile kalbimi. bende ondan tabikide.
bir çağırdılar iki çağırdılar 'gelemeyeceğim işim var' dersin olur biter.
işimi yapmıyor desin ,yahu nerede görülmüş böyle bir şey, herkes kendi evini temizlesin ,kendi dolmasını sarsın isterse makarna yapsın. isterse toz içinde otursun.
bunu en başından beri anormal bir durum gibi yaşamamışsınız ki, hadi dolma sarma muhabbeti neyse de, gel temizliğimi yap dese bana , boş gözlerle bakar ne münasebet derdim sanırım.
valla bu temizlik sarma vs tamamiyle sizin tercihiniz
ister yapin ister yapmayin
bence mecbur degilsiniz
bunuda böyle bilsinler yani
biraz ezmek oluyor bu
cok kötü
üstelik siz kv icin sariyorsunuz
kv de kizi icin cok sacma ben olsam bir daha zor yaparim tepkimide koyarim
kimse kimsenin hizmetcisi degil
eli ayagi tutmuyorsa o baska tabi
Yerinde olsam temizlik ve sarma için çağırdığı günlerde evde yokum annemin temizliğine yardıma gideceğim derdim.Kendi annenize temizliğe ya da bayram için yardıma gidiyor musunuz peki?Bu konuda çok net tavrını koymazsan ömür boyu temizlikçi olarak kullanılırsın.Herkes kendi temizliğini yapsın.Yapamayan versin 50 tl yaptırsın.Ha onu da mı veremiyo her seferinde 1 evladı (size 3 seferde 1 düşer herhalde) verip yaptırsın.Gelinler de kendi annesi bi tabak yıka dese burun kıvırır kaynanaya gelince bal kaymak
bende bayramdan önce sarmaya yardım etmek için kayınvalideme gidiyorum...
ama küçük bi fark var... sarma olayı bittikten sonra küçük bi tencere alıyorum elime, ayyy anne, senin sardığın dolmalar benim sardıklarımdan daha güzel oldu.. şimdi ben evde uğraşsam böle saramam... bana da gelen giden oluo bayramda.. senin dolmalarınla azcık da ben hava atayım diorum :)) biraz alıorum küçük tencereyle... valla öle deyince onun da hoşuna gidio... biraz tavladım mı amacıma ulaşıorum... kayınvalidem yaptığı şeylerin övülmesini çok sever... o yüzden kolay oluo... 2 bayramdır öle yapıorum vala... :))
ilk zamanlar sorunlar yaratmak icin boyle seylere muraccat ederler sonradan bu uzar uzar uzar......
hasta numarasi yap ve gitme egerki gelmek zorunda degilim yeter...vs gibi seyler dersen seni dunyanin en kotu insani ilan ederler en guzeli kesinlikle hasta numarasina yatacaksin
esin bile hasta bilsin seni ozaman isyanlara girecek kayinvaliden surat on karis olacak ve sonunda haksiz oldugunu anlayacak esin....ben denedim bu taktigi ve ise yaradi....konusunu yapti
huzursuzluk vermisti gelmedi diye ama hasta demisti esim bnde konusurken kayinvalidemle hep geldim onlara say demistim esimde yanimdaydi restimi bu sekilde cekerek ne bayram temizligide ne tatlisi da ne bir seyi arefeden bir baslardim millet suslenmis makyaj o bicim ben ise yipranmis yorugunlukdan cukurlasan gozlerim keyifsiz suratim vardi su anda sukurler olsun
ki yok.....
zaten bir taraflarinida yirtsa gitmemmmmm artikkkkkkkkk......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?