- 28 Kasım 2010
- 42.491
- 141.157
- 798
- Konu Sahibi kadin555kadin
-
Hic sormaSenin durum benden vahim desenr allah kolaylik versin hadi kalmadi iki gun daha sık disini
eye farz degil deseydin keskeHic sorma
Hamile hamile ayaklarim agridi arabada otur gittigin yerde otur Ayaklarini uzatama el op Ooof of tatil istiyorum yaaaaa Allah rizasi icin diye bagirasim var
Belki bende nankorluk yapiyorum akrbalar var es dost falan dogru diosun kimsesi olmayan icin daha zorbiraz seviyorum biraz da sevmiyorum.. Aslında seviyorum da, bayramda pek gidicek kimsemiz yok ailede. Bu yüzden buruk geçiyor.
Canim genel olarak lanet bir gelin oldugumdan kocayi da ailesine yalniz gondermek istemiyorum galibaHamil
eye farz degil deseydin keske)) belki bi cikis yolu olurdu... Midem bulaniyo falan de yat assagi )
Ah yavrum ya kiyamam ben onaBak en basiti bayram ziyareti yapiyoruz yani mecburen apartmandaki biuyuge gittik oglumla.. Oglum ne seker ne cikolata ne de para hicbiriyle cok alakasi olmayan bi cocuk sadece el oper iyi bayramlar der seker patra verene de ben istemiorum diyen safin teki :) kadinin bayramini kutladik ogluma seker verdi oglum da ben istemem dedi gitti kadin bana dioki oglun cok bilmis yanindemek istiyoki para bekliyo bende durumu anlattim... Sirf bu yasli huysuz isguzar cok bilmis yasli teyzeler yuzunden nefret ettim bayramlardan ayrica babami kaybettikten sonra cok da onemli olmadi benim icin bayramlar
ahah supersin.. Lanet grlin!!! :)))Canim genel olarak lanet bir gelin oldugumdan kocayi da ailesine yalniz gondermek istemiyorum galibabilinc altima islemis uyuzluk ne yardan geciyorum ne serden
Kesin anasi kesinnn... Ne bayram bilir ne dugunde oynar ne hal hatir sorar huysuzun tekiAh yavrum ya kiyamam ben ona
Anasina cekmistir belki o da sevmiyordur bayramlari annesi
Tadini cikarsana bu durumun :))) birak suzsunler caktirmadan sen de onlari suz hem belli mi olur belki kafana uyan olurben seviyorum bayramları aslında ama koca bulamadın mı vs. akrabaların iğnelemeleri olmasa daha bir güzel olurdu, hele oğlu olan akrabalarımın beni süzmesi takip etmesı falan insanı geriyor. kaçacak delik arıyorum o zaman.
Halinizi soran evinize gelen insanlar varsa, yalnız bırakılmıyosanız, beraber gülebildiğiniz insanlar varsa sevin bayramları...
Bizim gibi yapayalnızsanız ozaman nefret etmekte haklısınız.
Ben tiksiniyorum bayramlardan insanların kalabalık mutluluğunu faceten yada camda izlemekten
Bende aynı düşünüyorum..ama bu benim yalnızlığımıdan kaynaklanıyor.
Annem evde kalabalık istemediği için tatile kaçıyoruz.hatta sırf bu yuzden konu acıcaktım.konu sahibine tesekkür ederim.
Ben yalnızlıktan bıktım.annem istemediği için akrabalarımızla ilişiğimiz kesik.Neymiş ne iyilik görmüşüz,kaldıramazmış kalabalığı..2 bayramdır böyle kacıyoruz.
Gelelim tatil yerine.şuan sıkıntıdan patlıcam.tanıdık kimse yok.yalnızlıktan bıktım.Keske evde olsaydımda bin kişiye cay pasta koysaydım..İnanın yorulmazdım..ruhum ac kalmış akrabaya konuşmaya,dertlesmeye..
Teyzelerim akrabalarım hep birbirlerinde ..cok kıskanıyorum.hele evli olup eşiyle bayram ziyareti yapanlara cok imreniyorum.
Hala ailem nereye ben oraya..evde kıyamet kopartıyorlar..
İnsandan uzak,hal hayır soracağım tek insan yok..yalnızlık..bu da benim bayramım.neresini seveyim..
Canım 29 yasındayım ama kendi kararımı versem neolur.gitmek istemiyorum tatile dedim sürüklediler zorla..aileyle yasayınca mecbur..Canim bizde de buyuklerin gorusmedigi durumlar var ama biz cocuklar hic dahil olmadik dayilar teyzeler hep tartisma halindeydi annem falan ama biz vocuklar can cigerdik ya da buyuklerle gorusurduk yine de annen yanlis yapiyor . kac yasindasin bilmiyorum ama belki kendi kararlarini verme yasina geldiginde hersey farkli olur.. İyi bayramlar skma canini
Aaa super ozelestiri yaparimHahah
ahah supersin.. Lanet grlin!!! :)))
kesinlikle bayram budur öyle güzel yazmışsınız ki taa burdan hissettimBen vçoçok seviyorum. 30 gun boyunca oruc tuttum ve Rabbim bugunu bana armagan etti.
Sevdiklerimizle vakit gecirmek gibisi var mi? Hele o bayram namazi kilindigi zaman eve dolan tekbir sesleri bir harika. Balkondan, erkeklerin en guzel kıyafetlerini giymis halde camiye gitmelerini izlemek, esinizi giydirip camiye namaza gondermek gibisi var mi?
Tek tek akrabalari aramak sonra gitmek bayramlasmak?
Yepyeni kiyafetler giymis cocuklarin kapiya gelip "bayraminiz kutlu olsun" demesi, annelerimizin baklava acmasi. Seker yemekten midenize agrilar girmesi kadar mutlu bir sey yok.
Bugun benim bayramim ve benim gibilerin bayrami.
Bayramin anlamini idrak etmek lazim.
Herkese tekrar mutlu bayramlar. .
sen uzun uzun yazmışsın tekrar yazmak istemedim..
katılıyorum sana..... @Bilgece
(adeta beyinler bir çalışıyor....yorma beni sen yaz ben seni etiketleyip katılıyorum deyim...olmamıııı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?