• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram gelmis neyime???

Bak en basiti bayram ziyareti yapiyoruz yani mecburen apartmandaki biuyuge gittik oglumla.. Oglum ne seker ne cikolata ne de para hicbiriyle cok alakasi olmayan bi cocuk sadece el oper iyi bayramlar der seker patra verene de ben istemiorum diyen safin teki :) kadinin bayramini kutladik ogluma seker verdi oglum da ben istemem dedi gitti kadin bana dioki oglun cok bilmis yanindemek istiyoki para bekliyo bende durumu anlattim... Sirf bu yasli huysuz isguzar cok bilmis yasli teyzeler yuzunden nefret ettim bayramlardan ayrica babami kaybettikten sonra cok da onemli olmadi benim icin bayramlar

Hamil

eye farz degil deseydin keske :KK66:)) belki bi cikis yolu olurdu... Midem bulaniyo falan de yat assagi :KK66:)
Canim genel olarak lanet bir gelin oldugumdan kocayi da ailesine yalniz gondermek istemiyorum galiba :KK66: bilinc altima islemis uyuzluk ne yardan geciyorum ne serden :KK66:

Bak en basiti bayram ziyareti yapiyoruz yani mecburen apartmandaki biuyuge gittik oglumla.. Oglum ne seker ne cikolata ne de para hicbiriyle cok alakasi olmayan bi cocuk sadece el oper iyi bayramlar der seker patra verene de ben istemiorum diyen safin teki :) kadinin bayramini kutladik ogluma seker verdi oglum da ben istemem dedi gitti kadin bana dioki oglun cok bilmis yanindemek istiyoki para bekliyo bende durumu anlattim... Sirf bu yasli huysuz isguzar cok bilmis yasli teyzeler yuzunden nefret ettim bayramlardan ayrica babami kaybettikten sonra cok da onemli olmadi benim icin bayramlar
Ah yavrum ya kiyamam ben ona
Anasina cekmistir belki o da sevmiyordur bayramlari annesi

ben seviyorum bayramları aslında ama koca bulamadın mı vs. akrabaların iğnelemeleri olmasa daha bir güzel olurdu, hele oğlu olan akrabalarımın beni süzmesi takip etmesı falan insanı geriyor. kaçacak delik arıyorum o zaman.

ben seviyorum bayramları aslında ama koca bulamadın mı vs. akrabaların iğnelemeleri olmasa daha bir güzel olurdu, hele oğlu olan akrabalarımın beni süzmesi takip etmesı falan insanı geriyor. kaçacak delik arıyorum o zaman.
Tadini cikarsana bu durumun :))) birak suzsunler caktirmadan sen de onlari suz hem belli mi olur belki kafana uyan olur

O degil de koca mi bulamadin sen :)))) (arkadasini tetikliyorr)

Halinizi soran evinize gelen insanlar varsa, yalnız bırakılmıyosanız, beraber gülebildiğiniz insanlar varsa sevin bayramları...
Bizim gibi yapayalnızsanız ozaman nefret etmekte haklısınız.
Ben tiksiniyorum bayramlardan insanların kalabalık mutluluğunu faceten yada camda izlemekten:KK42:

Bende aynı düşünüyorum..ama bu benim yalnızlığımıdan kaynaklanıyor.

Annem evde kalabalık istemediği için tatile kaçıyoruz.hatta sırf bu yuzden konu acıcaktım.konu sahibine tesekkür ederim.

Ben yalnızlıktan bıktım.annem istemediği için akrabalarımızla ilişiğimiz kesik.Neymiş ne iyilik görmüşüz,kaldıramazmış kalabalığı..2 bayramdır böyle kacıyoruz.

Gelelim tatil yerine.şuan sıkıntıdan patlıcam.tanıdık kimse yok.yalnızlıktan bıktım.Keske evde olsaydımda bin kişiye cay pasta koysaydım..İnanın yorulmazdım..ruhum ac kalmış akrabaya konuşmaya,dertlesmeye..

Teyzelerim akrabalarım hep birbirlerinde ..cok kıskanıyorum.hele evli olup eşiyle bayram ziyareti yapanlara cok imreniyorum.

Hala ailem nereye ben oraya..evde kıyamet kopartıyorlar..

İnsandan uzak,hal hayır soracağım tek insan yok..yalnızlık..bu da benim bayramım.neresini seveyim..

Bende aynı düşünüyorum..ama bu benim yalnızlığımıdan kaynaklanıyor.

Annem evde kalabalık istemediği için tatile kaçıyoruz.hatta sırf bu yuzden konu acıcaktım.konu sahibine tesekkür ederim.

Ben yalnızlıktan bıktım.annem istemediği için akrabalarımızla ilişiğimiz kesik.Neymiş ne iyilik görmüşüz,kaldıramazmış kalabalığı..2 bayramdır böyle kacıyoruz.

Gelelim tatil yerine.şuan sıkıntıdan patlıcam.tanıdık kimse yok.yalnızlıktan bıktım.Keske evde olsaydımda bin kişiye cay pasta koysaydım..İnanın yorulmazdım..ruhum ac kalmış akrabaya konuşmaya,dertlesmeye..

Teyzelerim akrabalarım hep birbirlerinde ..cok kıskanıyorum.hele evli olup eşiyle bayram ziyareti yapanlara cok imreniyorum.

Hala ailem nereye ben oraya..evde kıyamet kopartıyorlar..

İnsandan uzak,hal hayır soracağım tek insan yok..yalnızlık..bu da benim bayramım.neresini seveyim..

Canim bizde de buyuklerin gorusmedigi durumlar var ama biz cocuklar hic dahil olmadik dayilar teyzeler hep tartisma halindeydi annem falan ama biz vocuklar can cigerdik ya da buyuklerle gorusurduk yine de annen yanlis yapiyor . kac yasindasin bilmiyorum ama belki kendi kararlarini verme yasina geldiginde hersey farkli olur.. İyi bayramlar skma canini

Bayramlardan nefret ediyorum.hele hele yaza denk geldiği için yaza girerken bile hızursuzum.hayatımın en kötü 2 anını geçen yıl ve bu yıl bayramlarda yaşadım ve yaşıyorum.canım eşim sağolsun....

Benimde eşim uzakta...oğlumla kaldık bu bayram. Allahtan annemler, ablamlar yakınlar, bir nebze olsun boşluğu doldurmaya çalışıyorum.

Canim bizde de buyuklerin gorusmedigi durumlar var ama biz cocuklar hic dahil olmadik dayilar teyzeler hep tartisma halindeydi annem falan ama biz vocuklar can cigerdik ya da buyuklerle gorusurduk yine de annen yanlis yapiyor . kac yasindasin bilmiyorum ama belki kendi kararlarini verme yasina geldiginde hersey farkli olur.. İyi bayramlar skma canini
Canım 29 yasındayım ama kendi kararımı versem neolur.gitmek istemiyorum tatile dedim sürüklediler zorla..aileyle yasayınca mecbur..

Ben vçoçok seviyorum. 30 gun boyunca oruc tuttum ve Rabbim bugunu bana armagan etti.
Sevdiklerimizle vakit gecirmek gibisi var mi? Hele o bayram namazi kilindigi zaman eve dolan tekbir sesleri bir harika. Balkondan, erkeklerin en guzel kıyafetlerini giymis halde camiye gitmelerini izlemek, esinizi giydirip camiye namaza gondermek gibisi var mi?
Tek tek akrabalari aramak sonra gitmek bayramlasmak?
Yepyeni kiyafetler giymis cocuklarin kapiya gelip "bayraminiz kutlu olsun" demesi, annelerimizin baklava acmasi. Seker yemekten midenize agrilar girmesi kadar mutlu bir sey yok.
Bugun benim bayramim ve benim gibilerin bayrami.
Bayramin anlamini idrak etmek lazim.
Herkese tekrar mutlu bayramlar. . :KK68::KK68::KK68:
kesinlikle bayram budur öyle güzel yazmışsınız ki taa burdan hissettim

sen uzun uzun yazmışsın tekrar yazmak istemedim..:KK60:
katılıyorum sana..... @Bilgece
(adeta beyinler bir çalışıyor....yorma beni sen yaz ben seni etiketleyip katılıyorum deyim...olmamıııı:KK70:)

Back
X