Bayram Kahvaltısı

Fukkacumi

<3
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
304
317
53
33
Herkese merhaba,

Sormak istediğim konu bayram sabahı önce kime gitmemiz gerektiği. Eşimle bu konu hakkında hiç konuşmadık ama eminim ki kendi ailesine gitmek istemeyecektir. ( Babasının sesine bile tahammülü yok çünkü, aynı şekilde bende öyleyim ) Her neyse kv' mi çok severim, ikisine karşıda saygıda kusur etmedim bu zaman kadar.

Geçtiğimiz hafta kendi ailemle birlikte bizi iftara davet ettiler gittik. Laf arasında bayram sabahı ne yapacağımız soruldu. Bende kim yakında ise önce ona dedim ( Kendi ailem yakın ) Peki Kurban bayramında nasıl yapacağımız soruldu. Benim ailemde, eşimin ailesi de Kurbanda memlekette olacaklar. Ben ona da aynı yanıtı verdim. Önce neresi yakınsa orası diye. Çünkü İstnbul' dan giderken önce benim ailem yakın oraya geçeriz oradan kayınvalidelere geçeriz diye. Zaten bayram boyunca konaklamam kayınvalidemlerde olacak. Bana göre mantıklı olan bu. Önce kv geçip sonra bizimkilere gidip daha sonra tekrar kv' lere geçmem hem zaman kaybı hem sağ kulağı sol el ile tutmak gibi bir şey. Her iki bayramda da yakınımda olan ailemi çiğneyip oraya geçmek istemiyorum. Eğer bu durum tam tersi olsaydı ve kv ler bana yakın olsaydı aynı durumu onlar için düşünürdüm.

Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

valla bir sürü bayram geçirdim bir kere bile size mi önce bize mi sonra konusu geçmedi.
Sizin durumunuzda yakın olandan başlamak daha mantıklı..bizde bu sekilde yapıyoruz önce yakın olana sonra konaklıcaksak obür tarafa..

Kimin ailesine gidilecek milli bir sorun herhalde ..
Her bayram ayni terane .
Zorunlu samimiyetler .
Sana 1 bana iki boyle olmaz demeceler .
Su bayramlar bi kalksa da kurtulsa su millet !
Bu konu bir insan evladi icin nasil problem oluyor aklim almiyor yani

Back
X