Bayram sonrası vizelerim var, daha rahat çalışmak için bir akrabama geldim ki çok severim çok da severler beni kendileri çağırdılar zaten. Ailemle de sorunlarım olduğu için tekrar evlerimizi ayırmaya karar verdik birkaç aydır beraberdik zaten. Böylesi çok daha iyi benim açımdan. Neyse annem 2 gün memleket3 gidecek sonra ev falan toplayacak rahat edemem diye geldim çalışmaya. Bu önceden karar verilmiş bir şeydi. Bugün teyzem aradı anneanneni memlekete goturmeyecek misin dedi. Sınavlarım olduğu için ben gidemem ama annemler 2 günlüğüne gidecekler alsınlar onu da dedim. Sen misin bunu diyen teyzem hakaretlere başladı. Anneannen sen götür istiyordu '' İnşallah sınavların çok kötü geçer, tüm derslerinden kalırsın ömür boyu da başarılı olamazsın .' Dedi. Sonra annem aradı kardeşinin gazına gelmiş ben de gelmeni istiyorum sen vizelerin için hepimizi kırdın 'Senin de yüzün gülmesin.' Dedi. Şok oldum hiçbir şey diyemedim. Çok üzüldüm ama bedduaları tutar diye de çok korkuyorum. Bayram öncesi yine aglattilar beni aileden yana yüzüm gülmeyecek herhalde
(