Bayramın 1. günü yani dün arkadaşımla gezmeye gittim neyse bi güzel eğlendik eve geldim yemek yedim net açtım erkek arkadaşım yazmış olabilirdi (hattında problem var şuaralar netten yazabiliyoruz sadece) ve yazmıştı halasındaymış görüşmek istedi tmm dedim maaşınıda alamadığı için evine gittik neyse sohbet muhammet derken yarın yarım gün çalışcam ben dedi bende gün öldü dedim bende o zaman kardeşimle ada ya gideyim dedim tmm dedi akşam görüşürüz yinee .. Bu durdu durdu ben yarınki işlerimi bu akşam şirkete gidip halledim
Sabah oldu hala aramadı ben aradım açmadı dedim sürpriz yapayım ben buna hoşuna giderr! hoşluk olurr falann .. hemde kahvaltı yapcaz onun ordan gidicez sonuçtaa... ben bu düşüncelerle hazırlandım giyindim süslendim sürpriz yapcam diye çıktım 2 kere aradım açmadı 2 tanede mesaj attım geliyorum diye ..
Gittim uyuyordu hala. çok kızdı nasıl böyle bir düşüncesizik yaparsın sen dedi ? bu bence çok büyük bir saygısızlık ! benim evime annem babam beni aramadan gelemiyor nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun anlamıyorum dedii.. bayaa bayyaaa saydı saydıııı !
Kızlar yemin ederim kötü bir düşünceyle art niyetle gitmedim, sadece sürpriz yapayım mutlu olalım istedim sabah beni karşısında görünce şaşırır mutlu olur diye düşündum .. ama yaptığım çok büyük saygısızlıkk yaa nasıl yaptımm hangi mantıkla yaptım hala inanamıyorumm..
Sarıldık barıştık ama adam hala çok gergindiii
( teyzeme gidicem aradı dedii .. sonra ben seni ararım dediii aracak mıı onuda hiç bilmiyorum kiiiii ..
Ve rezilliğin son perdesi ben bu adamın sadece 15 günlük sevgilisiyim !!!!nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyorrr ! ilk defa oldu böyle birşey ve son olduu yanii

yarın sabah buluşuruz kahvaltı yaparız
dedi. Bende yok sana kıyamam hayatım gitme akşam görüşelim dedim yok yok ben gidim 2 saate bitirir dönerim zaten rutin işler dedi tmm dedim .. o işe gitti bende eve döndüm eve geldim. eve gidince mesaj at bana seni iş yerdinden arayım sabah kaçta görüşcez kararlaştıralım dedi. tmm dedim msj attım ama aramadı.. neyse dedim unuttu herhalde zaten bayram dolayısıyla kaç gündür sabahlara kadar çalışıyor neredeyse hem biz görüşeceğiz diye bu saate işe gitti diye mutlu oldumm ne bilimm .. Sabah oldu hala aramadı ben aradım açmadı dedim sürpriz yapayım ben buna hoşuna giderr! hoşluk olurr falann .. hemde kahvaltı yapcaz onun ordan gidicez sonuçtaa... ben bu düşüncelerle hazırlandım giyindim süslendim sürpriz yapcam diye çıktım 2 kere aradım açmadı 2 tanede mesaj attım geliyorum diye ..
Gittim uyuyordu hala. çok kızdı nasıl böyle bir düşüncesizik yaparsın sen dedi ? bu bence çok büyük bir saygısızlık ! benim evime annem babam beni aramadan gelemiyor nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun anlamıyorum dedii.. bayaa bayyaaa saydı saydıııı !
Kızlar yemin ederim kötü bir düşünceyle art niyetle gitmedim, sadece sürpriz yapayım mutlu olalım istedim sabah beni karşısında görünce şaşırır mutlu olur diye düşündum .. ama yaptığım çok büyük saygısızlıkk yaa nasıl yaptımm hangi mantıkla yaptım hala inanamıyorumm..
Sarıldık barıştık ama adam hala çok gergindiii

Ve rezilliğin son perdesi ben bu adamın sadece 15 günlük sevgilisiyim !!!!nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyorrr ! ilk defa oldu böyle birşey ve son olduu yanii