• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram sabahı yaptığım büyük rezillik saygısızlıkk :(((

üzülmeyin artık olan olmuş. sizin tamamen suçsuz olduğunuzu düşünmüyorum ama en suçlu sevgiliniz arkadaşların da yazdığı gibi.
ama benim kafamı asıl kurcalayan ablası olduğu iddia edilen hanım ve çocuk.
acaba gerçekten ablası mı? :26: çünkü evine gittiğinizde verdiği tepkiye bakılırsa basılmış gibi hissetmiş kendini.

aynen öyle onu basmak için gittiğimi düşündü ..

Bende ona takılı kaldım emin ol.. ama öyle birşey olsa telefonunu saklaması lazım değil mi ?benim yanımda açmaması ? Yada facebookta

bir yorum mu olmaz yok iştee .. ona çaktırmadan aslında bakıyorum ne var ne yok diee ama yokk bulamıyorumm nufüs cüzdanına

bakmam lazım ama nasıll ? şüphe düştü içime bir keree

dert ettiğiniz facebooksa başka hesaplar da kullanıyor olabilir,o problem değil yani.
sürekli beraber değilsinizdir muhtemelen telefonu siz yokken çalıyordur. yani yangına körükle gitmek istemem ama durum gerçekten garip

Son düzenleme:
dert ettiğiniz facebooksa başka hesaplar da kullanıyor olabilir,o problem değil yani.
sürekli beraber değilsinizdir muhtemelen telefonu siz yokken çalıyordur. yani yangına körükle gitmek istemem ama durum gerçekten garip

Ya ben onun öyle biri olduğuna inanmıyorum ilk başta eve gittiğimde çok şaşırdım ama o evde gezdikçe gördükçe yok yanii ..

Mesela yatak odasında gardrobun içinde sadece onun eşyası var ! 5 kapılı ve sadece onun eşyaları o bayan eşi olsa tek bir tişörtü bile

olmaz mı ? tatile giderken hepsini mi alıcak saçma değil mi ? Evinde yalnız olmaktan hoşlanıyor ablasıyla yaşamaktan nefret ediyor

sürekli bi gitseler lafı dolanıyor ağzındaa .. Ama yiğeninin ismini koluna dövme yaptıracak kadar da seviyo ..

Dikkatimi çeken en önemli şey ise asılan çamaşırlard ! Mutfaktan balkona çıkılıyor bizde mutfaktaydık kahve yapıyordu sevgilim bi

baktım çamaşır asmış bu ,,

Bir bayan nasıl asarsa aynen o şekilde iç çamaşırlar arka kısımda panntolonlar paça kısmından asılmış vs vs çok çok düzgün geldi ve

yiğeninin şortuna bakıp bune dedim ? çok dikkatimi çekti çünkü o zaman nasıl ne görmüyor musun hayatım yiğenimin şortu dedi

biliyosun ben ablamla yaşıyorum neden şaşırdın ki dedi ve sonuna ekledi ben böyle şeylerden hiç hoşlanmam !!! ve ben anladım ki bu

adam evinde çok hassas !!

Onda görüşeceğimiz zaman benden önce eve gidip evin dağınıklığını toplamak ister hep ..

off offfffff :43::43::43:

Dünde benden önce eve gidip evini toplamak istedi ama biz yolda karşılaşınca yapamadı ve eve girer girmez hemen evini topladı sonra

oturdu sonra hoşgeldin faslı olduu ..

Sabah ev dağınık olduğu için böyle gördüğüm içinde kızdıı .. :52::52:

Sabah buluşacağınız saati ayarlamadan neden ayrıldınız.Niye eve gidince çaldır ben arararım dedi
aramadı.Siz tatil günü gece çalışan insanın evine sabahın 7 sinde niye gittiniz.O saat kahvaltı için
çok erken değilmi.Hadi bilemedin gittin bunda kızacak tepki gösterecek ne var.Sevinmesi lazım
adam hödüğün teki mi ? bilemedim.Bir sürü saçmalık bir arada.Bas tekmeyi gitsin.

Sabah buluşacağınız saati ayarlamadan neden ayrıldınız.Niye eve gidince çaldır ben arararım dedi
aramadı.Siz tatil günü gece çalışan insanın evine sabahın 7 sinde niye gittiniz.O saat kahvaltı için
çok erken değilmi.Hadi bilemedin gittin bunda kızacak tepki gösterecek ne var.Sevinmesi lazım
adam hödüğün teki mi ? bilemedim.Bir sürü saçmalık bir arada.Bas tekmeyi gitsin.

Karar verince hemen şirketi arayıp araba istedi hemen işlerini halledip eve dönebilmek için aceleyle çıktık evden arayınca kararlaştırırz diye düşündük .. Telefonunnun hattında problem var o yüzden rahat bir iletişim kuramıyoruz iş yerinden arayacaktı ama unutmuş olabilir diye düşünüyorum işi gerçekten çok streslii ,, ben sabah 10.30 da ordaydım erken değildi bencee bi kahvaltı için..

Karar verince hemen şirketi arayıp araba istedi hemen işlerini halledip eve dönebilmek için aceleyle çıktık evden arayınca kararlaştırırz diye düşündük .. Telefonunnun hattında problem var o yüzden rahat bir iletişim kuramıyoruz iş yerinden arayacaktı ama unutmuş olabilir diye düşünüyorum işi gerçekten çok streslii ,, ben sabah 10.30 da ordaydım erken değildi bencee bi kahvaltı için..

Ben saati yanlış anlamışım.O arkadaşlarının gittiği saatmiş.Evet 10.30 kahvaltı için normal.
Arkadaşının yaptığı anormal.Nasıl unutuyor ki size haber vermeyi.Sizinle buluşabilmek için
gece işe gidiyor arayıp saat bildirmeyi unutuyor.Kapısına gelen sevgiliyi kovmaktan beter ediyor.
Hem suçlu,hem güçlü sizi görünce özür dileyeceğine azarlıyor.Bence çok saygısız biri yaptığı
çok ayıp.Boşona değmeyecek biri için üzülüyorsun.

Ben saati yanlış anlamışım.O arkadaşlarının gittiği saatmiş.Evet 10.30 kahvaltı için normal.
Arkadaşının yaptığı anormal.Nasıl unutuyor ki size haber vermeyi.Sizinle buluşabilmek için
gece işe gidiyor arayıp saat bildirmeyi unutuyor.Kapısına gelen sevgiliyi kovmaktan beter ediyor.
Hem suçlu,hem güçlü sizi görünce özür dileyeceğine azarlıyor.Bence çok saygısız biri yaptığı
çok ayıp.Boşona değmeyecek biri için üzülüyorsun.

Ben ona kızmıyorum tüm suç kabahat benim ! Biz bir plan yaptık ki bunun yapmamızı sağlayan o ! ama uymayanda o ! ben bu sabah

onu arayıp yada aramasını bekleyip fırça atmalıydım !! saff saff ayağına gittim bu kadar olamaz !! ee yüz verdim adama o da tepeme

çıktıı haklı olarak !!

aaa asıl onun yaptığı terbiyesizlik rezillik ! .sürprizin nesi kötü ya? bağırmış saymış bide mala bak! bir şeyler dönüyor orada benden söylemesi.her kadın ağır olmalı diye bir kural yok.ayy çok sinir oldum,sana da sinir oldum bu bir rezillik değil ama sen buna kendini çok inandırmışsın.suç onun terbiyesizlik de rezillik de onun.:ssz::ssz:

Niye rezil olduğunu anlamadm :53:

Erkek arkadaşının niye öyle bi tepki verdiğinide anlamadım cidden Bence o saygısızlık yapmış :34:

Süprize sevinceği yerde cıx cıxx:19:

Ben (ciddi düsünen) erkek olsam, 15 günlük kiz arkadasimin öyle süslenip püslenip evime gelmesini istemem sabah sabah. Ama 15 günlük sevgilime kizamam, yani cok sert tepki vermisse eger, bence burda bi yanlislik var..

sana tavsiyem: biraz yavas.. pes pese mesaj, aramalar yapma, o seninle bulusabilmek icin can atsin, sen degil. Cok hevezli gözükme. Ben ilgi göstermezsem, benden sogur sanma.. erkekler bir kiz icin cabalamayi severler.. daha 15 gün sonra sana karsi böyle davranan bir adami, seninle 1-2 sene sonra düsünemiyorum bile

15 gunluk sevgilin bi isler karistiriyor. Tepkisi bana hic normal gelmedi.
Her soyledigine inanma..
Sana ilgisi, alakasi, ve hoslantisi da pek guclu degil gibi. "ben boyle seylerden hoslanmam" gibi tavri onun hayatina ne kadar dahil olabilecegini gosteriyor.

Sevgilinin bu derece abartili bi tepki vermesi sana böyle biseyi yakistiramadigindan degil,
büyük ihtimalle kendisi bi halt yedigindendir :ssz:
Bu nasil bi psikolojik baskidir ki gelip sana buraya bu sucluluk hissiyle bu tür cümleler kurduruyor.
Sözü veren kendisi, tutmayan kendisi.
Sen merak edip evine gidince mi suclu oluyosun?
Önce sorumlulugunu bilsin de sonra sana saygisizligin ne oldugunu ögretmeye kalksin pasa bey.
Bu durum hosuna gitmediyse bile herseyi söylemenin bi adabi var.
Bence birak artik kendi kendini yemeyi.

Oo ama durmadan kendini suçluyorsun sen de. Okurken sıkıldım valla. Ezdirme bu kadar kendini.

canım sevgilinin tepkisi biraz yersiz ve abartı olmuş.
Sanki başka kadın 4 dakika önce çıkmış gibi. :19::15:
şaka bir yana
Zaten diğer ev halkı tatildeymiş, acaba komşulardan falan mı çekindi diyeceğim ama erkek adam, hem öyle olsa bile bu kadar bağırıp çağırmaya sinirlenmeye ne gerek var? merak ettim dersin bütün olay biter normal ilişkilerde bu sinirinin altında bir şey yatmasın sakın bana tuhaf geldi.

Cnm bence sevgiline ters olsa bile cok daha kibar davranabilirdi
Ben esimle sevgiliyken evine gidip surpriz
yapsam eminim havalara ucarddi

bu adamın ailesi yok mu bu arada? bekar adam ablasıyla ve yiğeniyle neden yaşar diye düşünüyorum çünkü..... :26:

Son düzenleme:
cevap veren herkese çok teşekkürler ..

Sonucu paylaşmak için burdayım bu akşam ! Ayrıldıkk .. Bitti..

Ben olsam bu durumdan süphelenirdim ne demek yaa zaten yalnız aşıyor alt tarafı evin gtmişsin nye o kadar sinir yapmış sakladığı ne var yanii.Ben sevgilimin benden saklatabilecği bişeyler olduğunu dşünürdüm kusura bakma.hele 15 günlük sevglime hiç güvenem.

Back
X