dert ettiğiniz facebooksa başka hesaplar da kullanıyor olabilir,o problem değil yani.
sürekli beraber değilsinizdir muhtemelen telefonu siz yokken çalıyordur. yani yangına körükle gitmek istemem ama durum gerçekten garip
Ya ben onun öyle biri olduğuna inanmıyorum ilk başta eve gittiğimde çok şaşırdım ama o evde gezdikçe gördükçe yok yanii ..
Mesela yatak odasında gardrobun içinde sadece onun eşyası var ! 5 kapılı ve sadece onun eşyaları o bayan eşi olsa tek bir tişörtü bile
olmaz mı ? tatile giderken hepsini mi alıcak saçma değil mi ? Evinde yalnız olmaktan hoşlanıyor ablasıyla yaşamaktan nefret ediyor
sürekli bi gitseler lafı dolanıyor ağzındaa .. Ama yiğeninin ismini koluna dövme yaptıracak kadar da seviyo ..
Dikkatimi çeken en önemli şey ise asılan çamaşırlard ! Mutfaktan balkona çıkılıyor bizde mutfaktaydık kahve yapıyordu sevgilim bi
baktım çamaşır asmış bu ,,
Bir bayan nasıl asarsa aynen o şekilde iç çamaşırlar arka kısımda panntolonlar paça kısmından asılmış vs vs çok çok düzgün geldi ve
yiğeninin şortuna bakıp bune dedim ? çok dikkatimi çekti çünkü o zaman nasıl ne görmüyor musun hayatım yiğenimin şortu dedi
biliyosun ben ablamla yaşıyorum neden şaşırdın ki dedi ve sonuna ekledi ben böyle şeylerden hiç hoşlanmam !!! ve ben anladım ki bu
adam evinde çok hassas !!
Onda görüşeceğimiz zaman benden önce eve gidip evin dağınıklığını toplamak ister hep ..
off offfffff