- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
- 358
- Konu Sahibi temmuzsendromu
-
Bu sebeplerden dolayi çocuk yapmaktan iyice korkar oldum. Ya huyu değişirse ne olacak diye düşünüp duruyorum. Esinizle konusmalisiniz. Iletisim cok onemli.Ama çocuklarımla başa çıkamıyorum.Biri hiperaktif ve tuvalet eğitim sürecinde.Diğeri hassas ve takıntılı.3 ve 5 yaşları.Gitsem orda perişan oluyorum.Gitmedim burda.Sorun şu ki eşim 33 yaşında olduğunun,tatilimizin tamamını ailesiyle geçirmek gibi bir kanun olmadığinın,hele de bu zor iki çocuğun ebeveyni olduğumuzun farkında değil gibi.
Bunda sizin de payınız çok büyük. Koskocaman yedi yıldan bahsediyoruz, en başında tepkinizi ortaya koyacaktınız ama siz yıllarca boyun eğmeyi tercih etmişsiniz.Sorun şu ki eşim 33 yaşında olduğunun,tatilimizin tamamını ailesiyle geçirmek gibi bir kanun olmadığinın,hele de bu zor iki çocuğun ebeveyni olduğumuzun farkında değil gibi.
Kaynınız 2 ay masraf etmiyor işte,bence elti de razı bu sebeple.Iki oda canım.Biri bizim biri kaynımgilin.Kayınvalideler antrede uyuyor.Her tatilde her bayramda kavgasını yaptik bu gitme işinin.Boşanma noktasına bile geldik.En son benim ailem onun tarafini tutunca ki ataerkil düşünüyorlar.Gitmiştim.Kışın eşimle iddia yüzünden boşanma noktasına geldik ve ailesi hiç benden yana olmadı.Aramadılar bile.Bu seferki gitmeme sebebim bu.Dönüşümlü gitmeyi ben de teklif ettim ama örümcek kafalı kaynim eltimi ikna edip yaz boyu iki ay orda duruyor.
Asıl sorun eşinizin genel tutumu.sizin evliliginiz çatırdıyor istedigi kadar erkil olsunlar yakında avaz avaz feryat edersiniz.Iki oda canım.Biri bizim biri kaynımgilin.Kayınvalideler antrede uyuyor.Her tatilde her bayramda kavgasını yaptik bu gitme işinin.Boşanma noktasına bile geldik.En son benim ailem onun tarafini tutunca ki ataerkil düşünüyorlar.Gitmiştim.Kışın eşimle iddia yüzünden boşanma noktasına geldik ve ailesi hiç benden yana olmadı.Aramadılar bile.Bu seferki gitmeme sebebim bu.Dönüşümlü gitmeyi ben de teklif ettim ama örümcek kafalı kaynim eltimi ikna edip yaz boyu iki ay orda duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?