- 31 Aralık 2020
- 121
- 249
- 18
- 29
- Konu Sahibi temmuzsendromu
-
Bu kadar insanda hiç mi akıl yok iki odada on kişi kalıyor?Kızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Gitsin dönmesinKızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Gitme sende birak kalsin orda gidince daha iyi olmicak kavgalar büyüyecek.Kızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Sizin daha önemli sorunlarınız varmış yahu.. yerinizde olsam memlekete gitmeyi falan değil de öncelikle bu yazdıklarınızı takardım kafama.Güya bırakti.Internet bankaciligi ve bu kadar kolay kredi sistemi olunca asla emin olamam.Şimdi hakkini yemeyelim kaynanam olacak kadin beni değil annemi arayip ikide bir boşanmasinlar,oglum pandemide bunaldi ondan oynuyor demis.Daha önce de sigarası ickisi yok yüz iki yuz oynasa ne cikar demisti.Esim ise 15 yillik iddia bagimlisi ve 40 bin cekip iddiada batiran birisi.Dugunumuzu,evimizi hep krediyle hallettik.Benim çalışmamla.Bunlari söyleyen kayınvalidenin yiyecek ekmeği yok.Sgk primini,faturalarını bile biz ödüyoruz.
E size kolay gelsin o zaman. Gelin beni sömürün diyen bir kadına biz ne diyelim?Güya bırakti.Internet bankaciligi ve bu kadar kolay kredi sistemi olunca asla emin olamam.Şimdi hakkini yemeyelim kaynanam olacak kadin beni değil annemi arayip ikide bir boşanmasinlar,oglum pandemide bunaldi ondan oynuyor demis.Daha önce de sigarası ickisi yok yüz iki yuz oynasa ne cikar demisti.Esim ise 15 yillik iddia bagimlisi ve 40 bin cekip iddiada batiran birisi.Dugunumuzu,evimizi hep krediyle hallettik.Benim çalışmamla.Bunlari söyleyen kayınvalidenin yiyecek ekmeği yok.Sgk primini,faturalarını bile biz ödüyoruz.
Fistik gibi bi otelde gidin bir hafta fistik gibi bi tatil yapinKızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Siz olayı abartmissiniz suç sizde adamın herseyine tolerans gostemissiniz.iddada 40 bin batırmak nedir.iki çocuklar birde onların sigorta prim ve masraflarını oduyormussiniz eşiniz tek başına asla bunları yapamazdı.Maddi ve manevi olarak sizi somurmesine izin vermişsiniz.iki çocuğunuz varmış yazık günah.Bence gitmeyin birdaha.Tatil paranızı biriktirin tatile gidin çocuklarınızla eşiniz ister gelir ister gelmez .takmayın.Kızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Bu konu benim yasadiklarima çok benziyor bizde eşimle öğretmeniz ve evliliğimizin 5-6 senesi bu konu yüzünden kavga gürültü boşanma konularıyla geçti eski konularımda da var hatta. Hallettik uzun yıllar sonra ama artık tahammülümün kalmadığı bir noktada ben kesin kararlı bir şekilde ayrılmak istediğimi soyleyince kapandı bu konu.Kızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Bunun aynısını yazacaktım es geçtim. Kesinlikle katılıyorum ama konu sahibi asla eşine karşı bir atak yapamaz bence.Kocanız sizin paranıza güvenerek ailesine yardım ediyor sizin paranıza güvenerek iddia oynuyor. Adamın bütün planları sizin üzerine. Tek öğretmen maaşıyla anca evini geçindirirdi. Tüm bunları yapamazdı. Nitekim kaynınız eşi çalışmadığı için yapamıyor. Çalışmayın bir süre küçük çocuklarınız varmış ücretsiz izin alacağım diyin ve alın bakalım ne tepki verecek paşa hazretleri(!).. bari maaşınızı kocanızın eline saymayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?