- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
- 358
- Konu Sahibi temmuzsendromu
-
Önceleri ailelerimizden farklı bir şehirdeydik.Ben bir ay orda bir ay ailemle kalıyordum.O ise bir hafta kadar annemlerde kalırdi.İki yıldir annemlerle ayni sehirdeyiz.Ben canim istedikçe gider aksama donerim o gelmez bile.Benim eşimden istediğim makul süreyle kalmak.Yoksa bu tatilde ev taşima,ameliyat,cocuklarin muayene randevuları hep onun keyfini bekliyor.Acaba diyorum haksizlik mi ediyorum.Benim ailem yakın.Her tatilde oradasın da sizin ailenizi ne zaman ziyaret ediyorsunuz?
Eşimle ben de öğretmeniz.Eşim günübirlik gidip döner ben istemezsem asla gitmem,eşim de benim aileme isterse gelir istemezse gelmez.Kimse kimseyi zorlayamaz.
Güya bırakti.Internet bankaciligi ve bu kadar kolay kredi sistemi olunca asla emin olamam.Şimdi hakkini yemeyelim kaynanam olacak kadin beni değil annemi arayip ikide bir boşanmasinlar,oglum pandemide bunaldi ondan oynuyor demis.Daha önce de sigarası ickisi yok yüz iki yuz oynasa ne cikar demisti.Esim ise 15 yillik iddia bagimlisi ve 40 bin cekip iddiada batiran birisi.Dugunumuzu,evimizi hep krediyle hallettik.Benim çalışmamla.Bunlari söyleyen kayınvalidenin yiyecek ekmeği yok.Sgk primini,faturalarını bile biz ödüyoruz.Kaynınız 2 ay masraf etmiyor işte,bence elti de razı bu sebeple.
Eşiniz iddia oynuyor mu hala?Ailesi o durumda nasıl oğullarından taraf oldu merak ettim.
Aynen evden rahatı yok bu dönemBence evinizde yatın dinlenin , zira oteller tıklım tıklım dolmuş
Dimi . Sözde tatile gittim evde miskin miskin yatıp kaldımAynen evden rahatı yok bu dönem
neden ödüyorsunuz. iki öğretmen maaşı var ama ortada 2 çocuk var. kim olursa olsun birilerinin sgk sini ödeme lüksünüz yok bana göre. eşiniz ailesine düzenli yardım yapıyor, tüm yaz tatillerini orada geçiriyor ki bu arada siz hizmetçi gibi sürünüyorsunuz birde üstüne iddia oynuyor. çok şımartmışsınız. kendi maaşıyla bunların ne kadarını yapabilirdi. evi geçindirirken hayat müşterek diyen adam tüm yaz boyunca annesinin evinde yatamaz bana göre.Güya bırakti.Internet bankaciligi ve bu kadar kolay kredi sistemi olunca asla emin olamam.Şimdi hakkini yemeyelim kaynanam olacak kadin beni değil annemi arayip ikide bir boşanmasinlar,oglum pandemide bunaldi ondan oynuyor demis.Daha önce de sigarası ickisi yok yüz iki yuz oynasa ne cikar demisti.Esim ise 15 yillik iddia bagimlisi ve 40 bin cekip iddiada batiran birisi.Dugunumuzu,evimizi hep krediyle hallettik.Benim çalışmamla.Bunlari söyleyen kayınvalidenin yiyecek ekmeği yok.Sgk primini,faturalarını bile biz ödüyoruz.
Açılım yap sen de. Köye gitmek zorunda değilsin eşinle şükretDimi . Sözde tatile gittim evde miskin miskin yatıp kaldım
Canım bunların ayrı ayrı kavgasıni yaptik ve sonuç yok.Öyle bir noktadayim ki bu evliliği sadece çocuklarım için bırakmıyorum.Ben küçükken dayım boşanmıştı,iki oğlu vardi.Çocuklar hala öksüz gibi gelir bana.neden ödüyorsunuz. iki öğretmen maaşı var ama ortada 2 çocuk var. kim olursa olsun birilerinin sgk sini ödeme lüksünüz yok bana göre. eşiniz ailesine düzenli yardım yapıyor, tüm yaz tatillerini orada geçiriyor ki bu arada siz hizmetçi gibi sürünüyorsunuz birde üstüne iddia oynuyor. çok şımartmışsınız. kendi maaşıyla bunların ne kadarını yapabilirdi. evi geçindirirken hayat müşterek diyen adam tüm yaz boyunca annesinin evinde yatamaz bana göre.
Yaa aynen valla bu havada kaynana falan hiç çekilmezdiAçılım yap sen de. Köye gitmek zorunda değilsin eşinle şükret
İstemez tabi ayrılmanızı.Sizin gibi bir gelin bulsam ben de istemem oğlumdan ayrılmasını.Hem evi geçindirsin,hem sgk primlerimi ödesin ,hem yazın evime gelip aileme hizmet etsin,hem evimin masraflarını karşılasın,temizlik de yapsın...Güya bırakti.Internet bankaciligi ve bu kadar kolay kredi sistemi olunca asla emin olamam.Şimdi hakkini yemeyelim kaynanam olacak kadin beni değil annemi arayip ikide bir boşanmasinlar,oglum pandemide bunaldi ondan oynuyor demis.Daha önce de sigarası ickisi yok yüz iki yuz oynasa ne cikar demisti.Esim ise 15 yillik iddia bagimlisi ve 40 bin cekip iddiada batiran birisi.Dugunumuzu,evimizi hep krediyle hallettik.Benim çalışmamla.Bunlari söyleyen kayınvalidenin yiyecek ekmeği yok.Sgk primini,faturalarını bile biz ödüyoruz.
Canım bunların ayrı ayrı kavgasıni yaptik ve sonuç yok.Öyle bir noktadayim ki bu evliliği sadece çocuklarım için bırakmıyorum.Ben küçükken dayım boşanmıştı,iki oğlu vardi.Çocuklar hala öksüz gibi gelir bananeden ödüyorsunuz. iki öğretmen maaşı var ama ortada 2 çocuk var. kim olursa olsun birilerinin sgk sini ödeme lüksünüz yok bana göre. eşiniz ailesine düzenli yardım yapıyor, tüm yaz tatillerini orada geçiriyor ki bu arada siz hizmetçi gibi sürünüyorsunuz birde üstüne iddia oynuyor. çok şımartmışsınız. kendi maaşıyla bunların ne kadarını yapabilirdi. evi geçindirirken hayat müşterek diyen adam tüm yaz boyunca annesinin evinde yatamaz bana göre.
Bugün bir arkadaşım da aynen böyle dediİstemez tabi ayrılmanızı.Sizin gibi bir gelin bulsam ben de istemem oğlumdan ayrılmasını.Hem evi geçindirsin,hem sgk primlerimi ödesin ,hem yazın evime gelip aileme hizmet etsin,hem evimin masraflarını karşılasın,temizlik de yapsın...
Madem bu kadar köylerini seviyorlar orda çiftçi olsalardı doya doya yaşasalardı. Ne diye öğretmen olmuşlar bir de eşin başını yakmışlar. Köyden de evlenirlerdiCanım bunların ayrı ayrı kavgasıni yaptik ve sonuç yok.Öyle bir noktadayim ki bu evliliği sadece çocuklarım için bırakmıyorum.Ben küçükken dayım boşanmıştı,iki oğlu vardi.Çocuklar hala öksüz gibi gelir bana.
Demedimiz mi hiçKızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Demedimiz mi hiç
Benim aileme niye hiç gidilmiyor hayırdır diye
Yani adam yaz tatilinde sizin aileye hiç gelmemiş gibi bir şey olmuyor mu?Canım o kısım anlaşilmamiş.Diğer bir ay da ailemde kaldım ben.O da kendi ailesinde.Zaten iki yıldır benim aileme yakın oturuyorduk.
Kavga etmeye gerek yok bundan snra böylesi makul 1 ay iç içe kalmak nedir yahuKızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Niye öksüz olsunlar ya. Ya da şöyle diyeyim evlisiniz yarın bayram babaları zahmet edip gelmemiş çocukların yanına. Şimdi öksüz gibi değiller mi?Canım bunların ayrı ayrı kavgasıni yaptik ve sonuç yok.Öyle bir noktadayim ki bu evliliği sadece çocuklarım için bırakmıyorum.Ben küçükken dayım boşanmıştı,iki oğlu vardi.Çocuklar hala öksüz gibi gelir bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?