Gidip kavga çıkarsa dönmek çok zor. Kalırız ortada. Bu şekilde yapan birinin evinde tuvalete bile gidemem. Ben her gittiğimde en ufak çöpümü bile ayrı poşete koyarım, giderken dışarda bir çöpe atarım ki eşimde görür zaten. Evine atığımı bırakmam istemem zahmet olmasın, çöp çıkmasın diye. Hiç kimse hakkında da küçümseyici konuşmam benim işim zor durumda olan insanlarla zaten. İnsanlık hali ne demek iyi biliyorumZaten uzakmış. Gidin bayramlaşın büyüklük sizde kalsın.
Unutmuş olabilirim ona da söyledim. Hatırlamıyorum dedim . Bilmiyorum kim böyle bir şeyi aklında tutar ki ? Başka aklımda bişey yok. Annemle konuşmuyor zaten ama hiç lafını etmedik. Hiç bir zaman neden konuşmuyorsun demedim. Eşimin annesi sonuçta tatsızlık çıkmasın, koca kadınlar aralarında dedim geçtim. Ama böyle bişey için küsülürmüGerçekten unutmuş olabilir misiniz? Daha önce yaptığınız ama farkına varamadığınız olaylar yaşadınız mı?
Ne olmuşsa olmuş, ama böyle gizemli takılıp, sen bilirsin yaptığını, düşün bakalım diyen insanlardan haz etmiyorum. Saygılı bir şekilde mesafenizi koruyun.
Eşim de gitmeyelim dedi şimdi. Biletleri iptal ettik. Bi kaç ay sonra duruma göre bakacağızKv nin ilaç kullanması lazım, hele saçmalama sevyesine de bakın!
Döktüysem toplamadıysam uyarsaydın, uyarmadıysan susacaksın!
Eşinle karar vermelisin bence. Sana orada ne olursa olsun sahip çıkacak mı? Koruyacak mı? Canın sıkılsa hemen seni oradan çıkarıp evinize getirebilecek mi?
Ben olsam gitsem bile en fazla elini öper dönerdim. O da eşim annesini görsün diye.
Eşimin hatırına gitmek istedim . Ailesini görsün istedim. Sık göremiyor. Ölümlü dünya yarın ne olacağımız belli değil küslük girmesin araya dedim. Ben küslük görmedim çünkü. Gitmekten vazgeçtikDiyelim ki, dokmussunuz ama temizlememissiniz.
Ne var bunda buyuletecek?
Arayip ozur diliyorsunuz, ben ne gorduyumu biliyorum diyor.
Cok ayip
Benim anlamadigim sizin eve gelmeyen, sizi umursamayan, hic bir sey yapmayan bir kv ile neden yakin olmak istiyorsunuz?
Ben sizin yerinize olsam oyle bir sey yuzunden beni sileni aramazdim, ozur dilemezdim, yuzune de bakmazdim.
Doktuysem soyle sileyim, ne diye olay cikariyorsun.
Ne kadar tuhaf insanlar var
Bayramda degil gitmek, aramam bile.
Ailesini gormek istiyorsa kendisi gitsin.Eşimin hatırına gitmek istedim . Ailesini görsün istedim. Sık göremiyor. Ölümlü dünya yarın ne olacağımız belli değil küslük girmesin araya dedim. Ben küslük görmedim çünkü. Gitmekten vazgeçtik
Bence de iyi fikir. Önemli olan zaten eşinin sana karşı olan tutumu, gerisini boşver.Eşim de gitmeyelim dedi şimdi. Biletleri iptal ettik. Bi kaç ay sonra duruma göre bakacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?