merhaba arkadaşım umarım mesajımı okursun ...öncelikle herkezin bu mübarek bayramını kutlarım ...
inan yazını okuyunca çok üzüldüm şuan ilaç içmemem gerekiyor ama bugün 2 adet ağrı kesici ile duruyorum şuan.neden diceksin? cevabı basit eşimin ailesine gitttiğim için...
3 senem bitecek evliyim.daha çocuğum yok ama bende bu sitedekiler gibi çok fazla çocuk istiyorum ..inş. yakında bende anne olurum...
hamileyim demişsin kanama falan iyi birşey değil evet ama aynın gün içinde gidip tekrar yolda geçmesin bence git amam muhabbetlere girme çık balkona git başka odaya ilgilen başka birşeylerle olmadı al eşini yanına onunla konuş ama aynın gün içince 2.bir yolculuk yapma bebek için.hem eşinin gönlünüde yapmış olursun kahvaltını yap ertesi günü al çantanı çık gel...
ve herkezi ve herşeyi ALLAH'a bırak...inan en sonun o insanlara en güzel cevabı verecek olan odur.sen gururunu kır git bak neler oluyor daha sonra sana nasıl açılır bütün hayır kapıları...onlar için değil ALLAH rızası için yap...
bende sana kendi hikayemi anlatmak isyiyorum:eşim 1.günü kıvrandı ben gitmem dedim bugün anneme kahvaltıya gittik annemle konuşmuş annemde beni zorladı sen eşin için gidiceksin onu mutlu ediceksin dedi..inan eşim benim canım ve onun yüzünü yer etmemek için gittim (teyzesi izmirden geldiği için gittim) evlendiğimizde toki evleri vardı kaynanamın üzerine eşime sen öde içinde otur biz bu evi sana vericez dediler evlendik ama tık yok.muamaleleri yapalım dedik 2 kere üzerimize alalım dedik.abisi karşı çıktı olmadı..neyse bana da o dönemde babamı kaybetmiştim geçen kurban bayramının 2 günü miras gibi bişey geldi yüklü bir miktar Allah tan herşey arkadaşım :))
evi bize vermediler hemde borcunu bizim ödediğimiz ve geri ödemesinin bitmesine 8 sene olan bir ev için.sanki borcu bitmiş bir evi istiyoruz...o ara ben delirdim eşimin ailesini tek kelime ile sildim diyebilirim...daha sonra şeker bayramında tam gidicez babası açmış telefon oğlum ne zaman geliceksin diye soruyor..eşimde kızdı bende kayın pederimle telefonda kavga ettim ve kurban bayramında gitmek niyetimde değildim...
taki anneme gidene kadar ...benimle konuştu falan ikna etti annem git kızım eğer sana tek kelime ederlerse al çantanın çık ve bana söyle ben halledicem dedi bana.neyse annem allah rızası için kır gururunu git dedi ...bende gittim...
ellerini öptüm ama beni kaybettiler bunu her halimle belli ettim buda onlara yetti zaten..
ev meselesi ise biraz bana gelen para biraz kredi altın falan filan derken biz ev aldık ve resmen evlerini başlarına çalsınlar dercesine evden de çıktık..şimdi mutluyum huzurluyum eşim iyi bir insan..Allah kimsenin azının tadını bozmasın...
onları ise vicdaları ile başbaşa bıraktım :))