bayram ve kırgınlıklar..

Valla Can'ım bende eşimin ailesiyle 1.5 yıl filan konuşmadım Bayram'da da gitmedim ama en sonunda yine giden ben oldum en iyisi git bi bayramlaş bir saat otur kalk onlar kötü bile olsa gelinin adı hep kötüye çıkıyor benim Kv şeytanın ta kendisi ama gitmedim diye dedikodumu yaptılar herkes beni kötü bildi
En sonunda giden niye sen oldun ? Eşin mi zorladı ? Bu saatten sonra onların gözünde iyi ya da kötü olmam umrumda değil iyi olmaya çalışırken kötü çıkmıştı adım çoktan, eşim den dolayı düşünüyorum , bayramda dokuz gün var tatile gidelim mi dedim bayramlaşmak lazım insanlarla bayram bu falan dwdi ama ailesi kousını açmadım , yoksa onlar umrumda değil, Zerre gitmek istemiyorum

yani şimdi tek konu geçmiş olsuna gelmediler babama gelmediler mi

çünküğ onun sebebi ne durduk yere böyle yapmazlar

şimdi benim kv annemler bana gelip bir ay kaldılar ve ıonları yemeğe çağırmadı

nedne biliyor musun

bizim düğünde yemek hazırlamış annemleri de çağırmamış ama gitmemişler

ama oğlu bırak annemleri bana bile söylemedi annem davet etti diye

annemler bilmiyor ki daveti

ertesi gün kuaförde görümcem niye gelmediniz vs dedi ama yine bile anlayamadık

neyse ben 10 yıllık evliyim

kvnin kızı evlendi annemler o zaman geldiler

ondan önce de ziyarete geldiler vs vs ona da gittik hep

ama bunu hala içinde tutup onları davet etmemiş

bunu da şurdan öğrendim

görümcem annesi davet etmiyor diye bizi davet etti

ben de gerek yok yorulma biz kalabalığız sana çaya gelelim vs dedim

yok yok olmaz dedi davet etti

yani 10-15 yıllık kin bile güder bu kvler

çözüm misafir gibi git gel ya da hiç gitme ama eşin üzülür gibi

git al eline bir kutu çikolata

gir iyi bayramlar de baş köşeye otur ve kalkma

ben yapıyorum vallahi

çayı da ille birisi koyacaksa kocaman oğulları var o koyuyor
Öyle misafir gibi oturmana elim bişey demiyor mu ya da bozulmuyır mu ?

Öyle misafir gibi oturmana elim bişey demiyor mu ya da bozulmuyır mu ?

ama şimdi bunlar durduk yere olmadı ki

neden misafir gibi oturduğumu biliyor

arada bir şeylere el atarım şimdi

ama konu sahibi gitmeme boyutunda

bir de ben gittiğimde genelde görümcem vs de oluyor

onlar el atıyor bir şeylere

ya da işte eşim kalkıp çay yapıyor

ya da annesi ocağa koyuyor o doldurup geliyor

bir de mesela eltimin çocuğu kv min eb-vine ilk geldiğinde 4 yaşından büyüktü yani ortam biraz değişik

benim çocuğum kırkı çıktıktan sonra gitti bu bile fazla nimet kv için

o nedenle o da sesini çıkarmıyor

dipnot

ben annemin evinde de misafirim
çayı bile annem koyar gelir yani

Sizin memlekete bilet alın misal saat 11'e.
Sabah 9:30 gibi gidin bayramlaşın otobüse yetişmemiz lazım deyip kalkın.
Günaydın, iyi bayramlar de çok konuşmana da gerek yok.

eşimin ailesi ile görüşmüyorum en son geçen bayramda gitmiştim evlerine onlar zaten bize hiç gelmez, gelmelerini gerektiğen onca şey oldu....
kırgınlığım ve öfkem had safhada yaşananlardan ötürü,
eşimin memlektine geldim evlenince,
iki ay önce anne babam ilk defa gelebildiler dört yıllık evliliğimdeve kv kp gelmedi anne babama,
babam baya rahatsız, bu en son ki olayımız en son ki aşırı üzülmem,
yani benim onlara gitmemem için bi çok neden var tek tek yazmayayım,
bu bayram yaklaştıkça uykularım yine kaçıyor ne yapcam nasıl olacak gitmesm mi? gitsem mi vs vs , ben memurum cumadan ailemin yanına mı gitsm diyorum sırf onlara gitmemk için ama eşimle bayram sabahı kahvaltısı da yapmak istiyorum o da ailesiyle bayrmlaşmadan çıkmaz burdan ,
onların ayağına gitmek gerçekten artık beni çıldırtıyor
ne yapmalıyım gerçekten zorlanıyorum ,

Hic bir sey yok gibi git. Bayramlas, otur sakin sakin.

Gitmezsen suclu olursun, esin de ustune gelir. Sen adim at. Git, gerisi onlara kalmis.

O huzursuzlugu yasamak istememeni anliyorum. Cok yasadim o duyguyu. Ama surdurursen daha zor.

Sizin memlekete bilet alın misal saat 11'e.
Sabah 9:30 gibi gidin bayramlaşın otobüse yetişmemiz lazım deyip kalkın.
Günaydın, iyi bayramlar de çok konuşmana da gerek yok.
Benim memleket araba ile geçiyoruz ..... Oray'a gidip böyle hiç konuşmadan oturmak istiyorum kıpırdamadan ama eşim bunu kaldıracak biri değil haklı bile olsam !! Ne gitmeyi ne görmeyi ne de konuşmayı istiyorum

Benim memleket araba ile geçiyoruz ..... Oray'a gidip böyle hiç konuşmadan oturmak istiyorum kıpırdamadan ama eşim bunu kaldıracak biri değil haklı bile olsam !! Ne gitmeyi ne görmeyi ne de konuşmayı istiyorum
Bayramdan 2 gün önceden hasta ol miden veya başın ağrısın mesela. Sızlan dur. Oray gidince de konuşmamanın oturmanın sebebi bu olsun. Keyifsizim hastayım dersin.

Hic bir sey yok gibi git. Bayramlas, otur sakin sakin.

Gitmezsen suclu olursun, esin de ustune gelir. Sen adim at. Git, gerisi onlara kalmis.

O huzursuzlugu yasamak istememeni anliyorum. Cok yasadim o duyguyu. Ama surdurursen daha zor.
. Evet Oray'a Gitmee huzursuzluğu berbat , sürekli hiç bişey yokmuş gibi gittim yemek çay kahve neyse el Attım çok kırılsam da artık bünyem kaldırmıyor içimde bunkadar şey varken bişey yokmuş gibi davranmayı

Senin ailen de ona birseyler yaptı ise ne ala ama kuru kısas asla kabul edilmemeli,herkes kendi ailesiyle geçirsin madem
tam tersi hep söyler siz bana anne baba oldunuz die..yani kuru kısas cnm :) dediğim gibi ailemde kabul etmiyo tek başıma gitmemi,huzursuz oluruz diyolar. hamileyken bu durumda gidemz de ... başımı bekklicek yani boşu boşuna :KK11:

bence gidin
eşinize de senın hatırın için geldım falan demeyın
sessiz kalın

1-2 saat durun kalkın

. Evet Oray'a Gitmee huzursuzluğu berbat , sürekli hiç bişey yokmuş gibi gittim yemek çay kahve neyse el Attım çok kırılsam da artık bünyem kaldırmıyor içimde bunkadar şey varken bişey yokmuş gibi davranmayı

Haklisin. Insan daha cok eziliyor boyle yapınca.
Ama gitmezsen sorun buyuyor, kontrolden cikiyor. Kendimden biliyorum :)
Bayram ve hastalik disinda gitmezsin simdi buyukluk sende kalsin esinde arada kalmasin ;)

En sonunda giden niye sen oldun ? Eşin mi zorladı ? Bu saatten sonra onların gözünde iyi ya da kötü olmam umrumda değil iyi olmaya çalışırken kötü çıkmıştı adım çoktan, eşim den dolayı düşünüyorum , bayramda dokuz gün var tatile gidelim mi dedim bayramlaşmak lazım insanlarla bayram bu falan dwdi ama ailesi kousını açmadım , yoksa onlar umrumda değil, Zerre gitmek istemiyorum
Yok Can'ım eşim zorlamadı eşim kendisi de gitmiyordu, sürekli akrabaları arıyor ve ailenizi neden sildiniz diye sitemde bulunuyorlardı ...eşimde bizim haklı olduğumuzu söylüyor ,bazende kendi aramızda siz karışmayın diyordu ,ama sonuçta ailesini görmediği içinde üzülüyordu ....
annesi aşırı kindar birisi ölse gelmez.. eşimin babası bize geldi ve eşime duygu sömürüsü yaptı ,eşimi Eve götürmek için ısrar etti ...eşimde ben gidip annemle barışayım küçük benim ,gitmesi gereken benim demeye başladı ,bende eşimi yanlız bırakmak istemedim bende gelcem dedim ..... kp ise bi daha bu durum tekrarlanırsa tamamiyle silerim asla konuşmam dedim oda artık kimse sana bişey diyemez filan Dedi özür diledi karısının adına, öyle gittim

9 gunmu bayram tatili cok uzunmus.benim de suan canim sıkıldi.bende hic istemiyorum bu bayram gelsin.
bende kendi babamla konusmuyorum annem de benimle konusmak istemiyor.bayramdada gitmek istemiyorum ama annemi dusunuyorum offf.hergun dusunuyorum bu bayram da gitme isini.gitsem bi dert gitmesen bi dert.babamla hic karsilasmak gorusmek istemiyorum cunku.

Bayramı ailelerle birlikte geçirmek zorunda değilsiniz. Eşinle bir program yapın, tatile gidin.. Telefondan da bayramlarını kutlarsın..

Sen cevabini kendin vermişsin.Esin bunları kaldiracak arkanda duracak biri değilse paşa paşa gideceksin başka çaren yok...

Ö
9 gunmu bayram tatili cok uzunmus.benim de suan canim sıkıldi.bende hic istemiyorum bu bayram gelsin.
bende kendi babamla konusmuyorum annem de benimle konusmak istemiyor.bayramdada gitmek istemiyorum ama annemi dusunuyorum offf.hergun dusunuyorum bu bayram da gitme isini.gitsem bi dert gitmesen bi dert.babamla hic karsilasmak gorusmek istemiyorum cunku.
öz annen baban mı

Back
X