- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Eşinin hatrı için git bikaç saat oturup kalkarsınız.. tabi eşin ne diyo?? aileler yüzünden aranızda tatsızlık çıkmasına izin vermeyin.. ben gebeydim kv bebek istemiyodu daha eşimle ilk kavgamızda aramıza girip bitti bu iş sabahtan çocuğu aldırıp babasının evine bırakıcaz demişti.. bak bu bi sürü şeyden küçücük bitanesi.. ne laflar iftiralar olaylar çıkardı.. bikaç ay görüşmüyodum ama eşim çok üzülüyo huzurumuz kaçıyo diye idare ettim hep.. inan ki kazanan sen olursun..aslında annem tek geldi iki defa ama babam rahatszı,
annem geldiğinde de biz onlara gititk zaten annemle ama bu defa babam geldi herkesten büyük ve hasta, ondan dört yılda bi defa gelebildi maalesef ama öyle sıkı fıkı bi ilişkim de yok zaten babamla,
onun ailesi gelmesi gerken biçok şeyde gelmediler ameliyat falan oldum şehir dışında, evime döndüğümde gelmediler, her zaman davet ilgi alakayı had safhada beklerler eşim de bu baskı altınsa çok akldığı için çok yıprandık, olay çok da onlara girmeyeyim, eşimin erkek kardeşi ile de çok büyük bi olay yaşadık onlar da gelirler bayramda ve çifte bunlaıma girermi diye çok korkuyorum, eşimin ailesi bizi yıpratırken üzerken kardeşi evlendi çocuk bile yaptı benim o dönemde düşüğüm oldu strsten büyük ihtimal..... oraya gidersem ne yapacam ne konuşacam eskisi giib asla yapamam yapmak sitemiyorum çay kahve herkese ayrı ilgi vs....
gidersme nasıl davranacam bilemiyorum çok kızgınım onlara
Yalnız hem mutlu görün hem mesafeli ol ki cıvımasınlar :) eşim için burdayım mesajı gider onlara