Bence panik yapmayın. Benim iki oglumda hesaplanmış günde gelmedi. O verilen gün sabit değil. Belki kendinden erken veya gec gelir. Müdahale etmeyi önermem
O riski alamam...Canım benim günüm geçmişti ebem içecek tarifi verdi. Onu içtigim gün akşamına nişanım ve sancım geldi
Takiplerimi de devlette yaptırıyorum, doğumum da devlette olacak, çok memnunum. Bu kadar önyargılı olmayın.
Plastesle acilma oldugunu daha once hic duymadim.Buradaki hastane kötü...
Ağrıda yaşıyorum...
Doktor yok zaten çoğu zaman...
Çevre illere bile sevk edebilirler o an
Erken doğum için değil...
38 veya 39 haftada doktorlar evde plates yap vs diyor sancı gelsin kendiliğinden acıkmam olsun vs diye acaba buna ek bir şey varmı diye sordum.
Bakalım gerekirse sezeryan olucam ki zaten en baştan beri sezeryana daha sıcak bakıyordum... duruma göre degerlendiricem bunu daPlastesle acilma oldugunu daha once hic duymadim.
10 saat suni sanci almama ragmen acilmam.olmamisti yani gunu tam olarak dolmayan bi dogumda suni sancida alsan acilma zor oluyo.
Suni sanci almanida pek tavsiye etmiyorum yinede karar sizin.
Rabbim hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin Insallah
Bende aynı durumdayım ne yapcam bılmıyorum35+5 gebeyim .
Ve dogumun tahmini tarihi 11 15 ağustos arası...
Tam bayram yani....
Doktoruma sordum ben buradayım ama anestezi ekibi ve çocuk uzmani yok bu koşullarda o arada dogum olursa kabul edemem dedi...
Panik oldum diyebilirim....
Devlette dogum yapmak istemiyorum çünkü gerçekten berbat...
Kara kara düşünüyorum simdi...
Doğumu 39. Haftada yani 39+4 de suni sancı ile başlatma ihyinali var mı? Ya da benim evde yapabileceğim bir şey...
Baya bi strese yapicam belli bu konuyu ben..
Erzurum daki hastaneler çok iyi diye duydum. Bence durumunuz uygunsa bayram süresince araba kiralayın. Başka bir seçenek aklıma gelmiyor.Hayır hastanede iki kadın doğumcu var...
Benim doktorum bayramda ben buradayım zaten ararlar gelirim sorun yok dedi.
Diğer doktor zaten hasta almıyor yeni başlamış.
Ama bu yeterli değil anestezi uzmani ve çocuk doktoru yok bayram sürecinde hastanede olmayacak ve icapçı yok dedi..
Haliyle bayramda dogumun başlarsa seni baska bir hastaneye sevk etmek zorunda kalırım dedi. O da zaten bi devlet hastanesi var...
Zaten en baştan beri devlet istemiyoruz demistik...
Olumsuz çok yaşantı duyduk ve önerilmiyor buradaki hastane..
Yani en yakın ilk erzurum...
Aracımız yok..
Ne yapacağız bilemedik
Bende Bitlis tatvanda doğum yaptim ve devlet hastanesiydi.mukemmel ilgileniyorlar niye devlette doğum yapmak istemiyorsunuz
Aynen herkes öyle diyor...Erzurum daki hastaneler çok iyi diye duydum. Bence durumunuz uygunsa bayram süresince araba kiralayın. Başka bir seçenek aklıma gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?