Bayrama denk gelen dogum...

Bence panik yapmayın. Benim iki oglumda hesaplanmış günde gelmedi. O verilen gün sabit değil. Belki kendinden erken veya gec gelir. Müdahale etmeyi önermem

Sabit olmadığını biliyorum da işte... bayram da 4 5 gün...
Inşallah hayırlısı olur...
Erken gelse süper olur 38. Veya 39. Hafta da...

Özel hastaneler bayramda kapalı olur zaten sadece aciller açıktır, doktor olmaması normal yani. Bazı arkadaşlar şikayet falan demişte neyi şikayet edeceklermiş?

Bence stres yapmayın, sancı sürecini evde geçirebilirsiniz doktorunuz kontrolünde. Devlette doğum çok özel olmayacaktır ama bebeğinize sağlıkla kavuştuktan sonra mekan anlamını yitiriyor :)

Canım benim günüm geçmişti ebem içecek tarifi verdi. Onu içtigim gün akşamına nişanım ve sancım geldi
O riski alamam...
Yani ıhlamur bile içerken bi düşünüyorum...
En fazla yürüyüş süresini arttırıp çömelme yaparim galiba...
Bir de hurma dediler...37. Haftadan sonra...
Ebe bir iki tanidikla da bi görüşeyim...

Gerilim yaptı resmen bence bu olay...
Yani hiç ihtimal vermedim ekibin olmayacagina

Doğum normal değil mi?

Benimde gecen sene bayram tatiline denk geliyodu suyu azaldigi icin bayramdan bir gun onceye gun aldim dogum kendiliginden baslasin diye herseyi yaptim ama olmadi saatlerce yuruyus vs pilates topuyla ziplama ki doktor onerdi bunlari. Suni sanciyla basladi dogum ama bebek asagi tam inmedigi icin dogum cok zor oldu. Benim tavsiyem devlet hastanesinde bayramda hangi doktor olacaksa gidin bir muayne olun. Sonucta bebekler illaki verilen gunde gelmiyor gecde gelebilir erkende gelebilir. Suni sanciyla baslatma fikrinizden bence vazgecin kendi gelmesi dogum icin daha kolay olur.

Ekip izinlide yedek bi ekip yok mu yani. O ekip izindeyken başka ameliyat yapılmıyo mu hastanede ilginç. Hemde özel hastane.

Plastesle acilma oldugunu daha once hic duymadim.
10 saat suni sanci almama ragmen acilmam.olmamisti yani gunu tam olarak dolmayan bi dogumda suni sancida alsan acilma zor oluyo.
Suni sanci almanida pek tavsiye etmiyorum yinede karar sizin.
Rabbim hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin Insallah

Bebegin ne zaman gelecegi belli olmaz. 40+5te hala gelmeyen bebegimi suni sanciyla normal dogurmaya calistim, meger hayatimin hatasiymis. Sabah 9 aksam 7 ne gelen var ne giden. Suni sanci cok beter birseymis. En sonunda o kadar aci cektim ama sezeryanla alindi. O yuzden bu fikri uygulamayin bence. Bakarsiniz erken ya da gec gelir. Zamaninda gelirse de devlet hastanesine ya da baska bir ozel hastane ayarlayin simdiden, oraya gidin.

Endişenizi anlıyorum

Arkadaşım geçen Bayram'dan sonra doğuracaktı

Onunki planlı sezeryan bayram öncesi pazartesi alınsın demişlerdi

Cuma muayenede doktor almayalım ciğeri gelişmemiştir vs demiş

Cumartesi sancısı suyu gelip acil sezeryan ile doğum gerçekleşti

Bebeğin gelişimi vs de sıkıntılı değil 38 olmamıştı daha

İçinixi ferah tutun o tarihte olacak diye kural yok

Kendinizi fiziken ve ruhen de yormayın öyle mi olur böyle mi olur diye

Normal doğumda zaten anestezi vs gerekmez çocuk doktoru da bir sıkıntı olmazsa (Allah korusun) yine gerekli olmaz

Ama doktor hiç doğum kabul etmeyecekse hastane kapalı olacaksa da Erzurum da sizin doktoru kabul edecek özel hastane bulun

Yani siz doktorunuzla Erzurum a ambulans ile gidersiniz orada doğum gerçekleşir

Hastanede değil muayenehanede çalışan doktorlar hep öyle yapıyor zaten

Bakın mevsim yaz yollar açık içinizi ferah tutun

Sağlıkla kucağınıza alın

o ne saçma laf ya sancısı tutana bayram sonuna kadar içinde tut çocuğu mu diyecekler? olmadı sağlık bakanlığıyla konuşun , ambulans yollasınlar öyle şehir değiştirin.

Bende Bitlis tatvanda doğum yaptim ve devlet hastanesiydi.mukemmel ilgileniyorlar niye devlette doğum yapmak istemiyorsunuz

Normal mi olacak sezeryan mı doğum?
Sezeryan yapacaksanız alsın ozaman 38 de
Evet kulağa cok acımasız geliyr ama bayramda anıden gelirse is daha da karışacak
Allah yardımcınız olsun

Bakalım gerekirse sezeryan olucam ki zaten en baştan beri sezeryana daha sıcak bakıyordum... duruma göre degerlendiricem bunu da

Bende aynı durumdayım ne yapcam bılmıyorum

Erzurum daki hastaneler çok iyi diye duydum. Bence durumunuz uygunsa bayram süresince araba kiralayın. Başka bir seçenek aklıma gelmiyor.

Bende Bitlis tatvanda doğum yaptim ve devlet hastanesiydi.mukemmel ilgileniyorlar niye devlette doğum yapmak istemiyorsunuz

Hastane oldukça bakımsız ve pis...
Memnun olabileceğimiz bir ortam yok...
Ebeler sabıkalı...
Doktorlar oldukça toy ve ilgisiz...
Zaten 2 doktor var onlar da sevk verip yollayabiliyor sağa sola...
Ağrıdayım ben de...

Erzurum daki hastaneler çok iyi diye duydum. Bence durumunuz uygunsa bayram süresince araba kiralayın. Başka bir seçenek aklıma gelmiyor.
Aynen herkes öyle diyor...
Şu ara arana bakıyoruz...
Uygun çıksa hemen alıcaz..
Inanın erzuruma gitmek bana da çok mantıklı gekiyor şu an araç olsa uçarak gidicem o derece..
Çünkü özel hastane dediğim hastane bile sıkıntılı..
Kime desem manyak misin git erzuruma burada mı doğuracak diyor...
Geriliyorum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…